Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Affaldshåndtering

Affaldshåndtering - det skal du vide

Flere og flere danske virksomheder har efterhånden fokus på affaldshåndteringen. Det er blandt andet et resultat af behovet for øget genanvendelse, og her spiller virksomheder en vigtig rolle, da korrekt håndteret affald kan omdannes til værdifulde materialer. Uanset om du arbejder på et kontor, et hospital, et lager eller en skole, er der behov for effektive og stabile løsninger til håndtering af det affald der produceres i løbet af arbejdsdagen. Hos ErgoLift har vi et stort sortiment af kvalitetsprodukter til håndtering af affald, så hvad end du leder efter affaldsstativer, affaldsspande eller skraldeposer finder du det lige her.

Det rette affaldssystem til din arbejdsplads

Det er afgørende at overveje hvilke krav din arbejdsplads stiller til håndtering af affald, så I kan vælge det affaldssystem der opfylder jeres behov bedst. Ved at vælge den mest optimale løsning, kan I nemlig spare både tid og ressourcer.

Ofte har kommunerne opstillet nogle retningslinjer for kildesortering af affaldet. Det betyder, at der er behov for særskilte beholdere til de forskellige affaldstyper, såsom glas, pap eller plastik. Her er vores affaldsspande i forskellige farver eller affaldsstativer til kildesortering et optimalt valg til alle brancher der ønsker at sortere deres skrald på en nem og overskuelig måde.

Leder du efter store skraldespande, kan du med fordel vælge vores affaldsbeholdere på 120 til 660 liter. Disse beholdere kan anvendes både indendørs og udendørs, da de er robuste og tåler både sol og frost. Derfor er de oplagt til indretning af affaldsområder fx i boligforeninger eller på skoler. Samtidig er de tilpasset European Standard EN 840 / DIN 30700, som mange kommuner kræver at affaldscontainere lever op til, da det sikrer at beholderen er tilpasset løfteudstyret på kommunens renovationsbiler.

Arbejder du indenfor brancher som fx storkøkkener eller bagerier, hvor der håndteres fødevarer, er det ekstra vigtigt at der er fokus på hygiejne - også i håndteringen af affald. Her er vores TubeSac affaldsstativ en optimal løsning. Takket være stativets innovative design, rører I nemlig aldrig ved affaldet, eller de områder, som affaldet kan have været i kontakt med. Det sikrer en hygiejnisk og effektiv affaldshåndtering.

I kontormiljøer kan en affaldsspand hurtigt ødelægge æstetikken i et rum. Derfor er der behov for en pæn og neutral skraldespand. Hos ErgoLift finder du affaldsspande i et pænt og minimalistisk design, som nemt kan passe ind i pauserummet, kantinen eller placeres ved siden af kaffeautomaten, uden at ødelægge indretningen.

På skoler eller i institutioner kan en vores affaldsvogne være et både godt og praktisk valg. Vognene er nemlig udstyret med hjul, så de let kan flyttes rundt i klasselokalet alt efter hvilke aktiviteter eleverne er i gang med. Vi har også affaldsvogne til udendørs brug, også kaldet en renovationsvogne, som er udstyret med en redskabsholder. Disse vogne anvendes typisk af pedeller eller viceværter der har behov for at kunne transportere både redskaber og affaldsbeholder samlet.

I vores brede sortiment, finder du også brandsikre affaldsbeholdere.

Miljøvenlig affaldshåndtering

Indenfor de seneste år, er der kommet et stort fokus på miljø, genbrug og cirkulær økonomi. Når affald sorteres, kan det genanvendes, og dét er godt for miljøet. Sorterer du 10 kg. tørt affald, som fx plastik, papir og glas, er det faktisk muligt at anvende næsten 9 kg. til at fremstille nye produkter. Det betyder, at din arbejdsplads kan have behov for flere affaldsbeholdere der let kan skelnes fra hinanden, så processen med sortering bliver nem og effektiv.

I vores sortiment, finder du blandet andet fuldfarvede affaldsspande til udendørs brug. Eller affaldsspande med farvet låg indendørs brug. Ved at vælge farvede skraldespande, kan hver affaldstype tildeles en farve. Det er en simpel og effektiv måde at holde styr på hvilket affald, der skal smides i de enkelte beholdere. Hvis det skal være endnu lettere at sortere jeres affald, kan det være en god idé at investere i miljømærkater.  Mærkaterne angiver med både symbol og tekst, præcis hvilken type affald beholderen indeholder.

Få vejledning til affaldshåndtering

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken affaldshåndteringsløsning der er den rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice, er altid klar til at rådgive, eller give dig et godt tilbud, hvis du har behov for et større antal affaldsbeholdere.

Ofte stillede spørgsmål


Hvilken affaldsspand skal jeg vælge?

Du kan finde affaldsspande, der kan rumme mellem 40 til 660 liter. Vi tilbyder affaldsbeholdere både enkeltvis og i sæt. Derudover har vi også udendørs affaldsvogne, brandsikre beholdere, endeløst affaldssystem og affaldsbeholdere i metal.

Hvilken størrelse affaldsbeholder skal jeg vælge?

Valget af den rigtige størrelse affaldsspand afhænger i høj grad af, hvor meget affald der produceres i virksomheden. Hos ErgoLift finder du fx store skraldespande på mellem 120 til 660 liter. Disse spande er gode til udendørs brug og kildesortering fx i boligforeninger eller på skoler. Vi fører også mindre affaldsspande til indendørs brug, på helt ned til 40 liter.

Hvilke affaldsbeholdere passer til kommunens renovationsbiler?

Hos ErgoLift, er alle vores affaldsbeholdere tilpasset European Standard EN 840 / DIN 30700. Langt de fleste kommuner kræver at affaldscontainere lever op til netop denne standard, da det sikrer at beholderen passer til løfteudstyret på kommunens renovationsbiler, og dermed kan tømmes sikkert og effektivt. Dog bør du være opmærksom på, at nogle kommuner ikke kan håndtere 120 liters affaldsbeholdere.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.