Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Måtter

Måtter til ethvert formål


Hos ErgoLift finder du et stort udvalg af kvalitets måtter, til brug i alle sammenhænge. Uanset om du leder efter en kontormåtteindustrimåttevådrumsmåtte, eller entrémåtte finder du den her.

Derfor skal du have en måtte

Fælles for de mange typer af måtter til arbejdspladsen, er at de medvirker til et forbedret arbejdsmiljø. En måtte kan nemlig aflaste kroppen ved stående arbejde. Afhængig af din branche, findes der måtter med mange forskellige egenskaber. Fx finder du måtter specielt til udendørs brug, måtter i ekstra slidstærk kvalitet eller måtter med antibakterielle egenskaber. Hos os finder du nemt præcis den måtte der passer til dine behov. Måtterne er opdelt i kategorier alt afhængig af anvendelsesområde, så det er let at finde den måtte du har brug for.

Hvad er måtter fremstillet af?

Når du skal vælge en måtte, er det vigtigt at overveje hvilket materiale måtten er fremstillet af. På den måde, sikrer du at måtten passer til netop din arbejdsplads. Materialer som naturgummi og vinyl er særligt gode til fødevare- og medicinalindustrien, da disse materialer har antibakterielle egenskaber, og muliggør en let og effektiv rengøring. Filt og stødabsorberende materialer som fx nitrilgummi er ideelt hvis du har brug for en kontor- eller aflastningsmåtte, der både kan aflaste ved stående arbejde og har et flot design der passer ind i det moderne kontormiljø. Leder du efter en entrémåtte til din virksomhed, er måtter af nylon et oplagt valg. Nylon sikrer nemlig den bedst mulige absorbering af sne, vand og snavs.

Hvilken måtte skal jeg vælge?

Der findes måtter til mange forskellige formål og behov. Nogle arbejdsmiljøer fx lager og produktion kræver robuste og slidstærke måtter, der garanterer en høj sikkerhed. Vi tilbyder et stort udvalg af industrimåtter, som er gummimåtter specielt fremstillet til at klare både indendørs og udendørs opgaver i industrielle miljøer. Arbejder du på kontor, kan det være en god idé at have en aflastningsmåtte til kontor, der skåner ryggen og fordeler vægten, når man står. I vådrumsmiljøer som fx omklædningsrum, baderum, svømmehaller og spaområder er vådrumsmåtter optimale. En vådrumsmåtte mindsker nemlig risikoen for faldulykker, og har samtidig antibakterielle egenskaber der bidrager til et mere hygiejnisk miljø. Arbejder du i fødevareindustrien, kan en køkkenmåtte være optimal. Fordelen ved vores køkkenmåtter er at de minimerer fugt og affaldsstoffer. Samtidig er måtterne fremstillet af antibakterielt materiale, og reducerer derfor risikoen for spredning af bakterier i miljøer hvor hygiejne er ekstra vigtig. Hos ErgoLift finder du desuden et stort udvalg af entrémåtter. Måtterne egner sig til de fleste industrier, og bidrager til en ren og pæn indgang, da de effektivt renser skosåler for sne og snavs.

Gør din hverdag aktiv med en aflastningsmåtte

Stillesiddende arbejde forekommer inden for flere brancher, fx kontorarbejde. Vedvarende stillesiddende arbejde mindsker det daglige energiforbrug og kan forårsage smerter i ryg, nakke og skuldre. Det er derfor ideelt at have en aflastningsmåtte, så du kan veksle til en stående arbejdsstilling i løbet af dagen. Aflastningsmåtter er stødabsorberende og gør det mere behageligt og ergonomisk at veksle til en stående arbejdsstilling i længere tid. Du skåner samtidig knæ og ryg.

Tilbehør til måtter

Hos ErgoLift finder du også et stort udvalg af tilbehør til måtter. Du finder fx skridsikre net, der kan placeres på gulvet under måtten. Nettet mindsker risikoen for at snuble, da det forhindrer måtten i at folde. Du finder også forskellige typer af kantlister. Listerne er et godt supplement til vores udvalg af modulmåtter, også kaldet klikmåtter, da montering af kantlister gør det lettere at køre vogne op på måtten, og samtidig minimerer risikoen for at falde over måttekanten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken måtte skal jeg vælge?

Vi har måtter til ethvert formål. Vi tilbyder både kontormåtter, industrimåtter, køkkenmåtter og vådrumsmåtter til spasteder.Du kan også få køkkemåtter specielt tilpasset fødevareindustrien, entremåtter til indgangen og skrabemåtter, som rengør beskidt fodtøj.

Hvorfor skal jeg have en måtte?

En måtte medvirker til et forbedret arbejdsmiljø. En måtte kan aflaste kroppen ved stående arbejde. Vi har måtter med mange forskellige egenskaber afhængigt af din branche.

Kan jeg få måtter i specialmål?

Vi tilbyder måtter i specialmål. Vi tilpasser således måtterne efter kundens eget ønske både i længde, bredde og udformning.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.