Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Måtter

Måtter til ethvert formål

Hos ErgoLift finder du et stort udvalg af kvalitetsmåtter til mange sammenhænge. Uanset hvilken slags du leder efter. Måtterne er opdelt i kategorier alt afhængig af anvendelsesområde, så det er let at finde den model, du har brug for.

· Vi tilbyder blandt andet forskellige industrimåtter, som er gummimåtter specielt fremstillet til at klare både indendørs og udendørs opgaver i industrielle miljøer.

· Hvis du arbejder på kontor, kan det være en god idé at have en kontormåtte, der skåner ryggen og fordeler vægten, når du står op og arbejder.

· I vådrumsmiljøer – for eksempel omklædningsrum, baderum, svømmehaller og spaområder – er vådrumsmåtter en optimal løsning. En vådrumsmåtte mindsker nemlig risikoen for faldulykker og har samtidig antibakterielle egenskaber, der bidrager til et mere hygiejnisk miljø.

· Arbejder du i fødevareindustrien, kan en køkkenmåtte være en god idé at vælge. Fordelen ved vores køkkenmåtter er, at de minimerer fugt og affaldsstoffer. Samtidig er måtterne fremstillet af antibakterielt materiale, hvilket reducerer risikoen for spredning af bakterier i miljøer, hvor hygiejne er ekstra vigtig.

· Hos ErgoLift finder du desuden et stort udvalg af entræmåtter. Måtterne egner sig til de fleste industrier, fordi de bidrager til en ren og pæn indgang, da de effektivt renser skosåler for sne og snavs.


Du finder også et stort udvalg af tilbehør til måtter hos os. Vi har blandt andet skridsikre net, der kan placeres på gulvet under måtten. Nettet mindsker risikoen for at snuble, da det forhindrer måtten i at folde. Du finder også forskellige typer af kantlister. Listerne er et godt supplement til vores udvalg af modulmåtter, da montering af kantlister gør det lettere at køre vogne op på måtten. Samtidig minimerer kantlister risikoen for at falde over kanten af måtten.


Derfor bør du have måtter på arbejdspladsen

Der er gode grunde til, hvorfor du bør have de rette måtter på arbejdspladsen. Fælles for de mange typer af måtter til arbejdspladsen er, at de medvirker til et forbedret arbejdsmiljø. En måtte kan nemlig gøre det mere behageligt og ergonomisk at veksle til en stående arbejdsstilling i længere tid. Du skåner samtidig knæ og ryg. Desuden finder du måtter specielt til udendørs brug, i ekstra slidstærk kvalitet og måtter med antibakterielle egenskaber.


Vælg en måtte i det rette materiale

Når du skal vælge en måtte, er det vigtigt at overveje, hvilket materiale måtten er fremstillet af. På den måde, sikrer du at måtten passer til netop din arbejdsplads.

· For eksempel er materialer som naturgummi og vinyl er særligt gode til fødevare- og medicinalindustrien, da disse materialer har antibakterielle egenskaber, og muliggør en let og effektiv rengøring.

· Filt og stødabsorberende materialer, såsom nitrilgummi, er ideelt, hvis du har brug for en kontor- eller aflastningsmåtte, der både kan aflaste ved stående arbejde og har et flot design, der passer ind i det moderne kontormiljø.

· Leder du efter en entræmåtter til din virksomhed, er måtter af nylon et oplagt valg. Nylon sikrer nemlig den bedst mulige absorbering af sne, vand og snavs.


Ofte stillede spørgsmål om måtter

Hvilke måtter kan jeg få?

Vi har måtter til ethvert formål. Vi tilbyder både måtter til kontoret, industrien, køkkenet og vådrum. Du kan også få måtter specielt tilpasset fødevareindustrien, indgangen og som rengør beskidt fodtøj.


Hvorfor skal jeg have en måtte?

En måtte medvirker til et forbedret arbejdsmiljø. Den kan nemlig aflaste kroppen ved stående arbejde. Vi har måtter med mange forskellige egenskaber afhængigt af din branche.


Kan jeg få måtter i specialmål?

Hos ErgoLift kan du få måtter i specialmål. Vi tilpasser således måtterne efter kundens eget ønske både i længde, bredde og udformning.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.