Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Måtter

ErgoLift tilbyder et stort og bredt udvalg af alle former for måtter. Alt fra arbejdspladsmåtter og aflastningsmåtter til almindelige dørmåtter.


Måtterne er opdelt i anvendelse og område kategorier, så det er nemt og enkelt at finde den meste anvendelige måtte du søger!Vi har følgende forskellige måtter: aflastningsmåtter, arbejdsmåtte, ringgummimåtter, ringmåtte, gummimåtter, ergonomiskemåtter, antiskridmåtte,modulmåtter, ståmåtter, industrimåtter, entrémåtter, aflastende måtter, skridsikre måtter, skrabemåtter, køkkenmåtter, gulvmåtter.Måtter som indgår i forskellige miljøer, såsom tørre, våde, lette og tunge industrier.


Aflastningsmåtter forbedre og skåner helbredetDet er vigtigt at optimér og forbedre arbejdsforholdene for medarbejderne. Her er en arbejdspladsmåtte eller aflastningsmåtte den nemt og enkel måde at skabe mere værdi og få gladere medarbejdere.Ved at tilfører en stødabsorberende aflastningsmåtte til de faste arbejdspladser, medvirker dette til at forebygge skader og overbelastninger på udsatte personer eller arbejdspladser.En effektiv stødabsorbering aflaster kroppen og skåner knogler og led, vores forskellige typer aflastningsmåtter kan med fordel anvendes på de arbejdspladser, hvor der er meget stillestående arbejde,f. eks. i butikker bag disken, på værkstedet ved liggende reparationer, i industrien ved montagelinjer, på kontoret hvor der er skiftesvis siddende og stående arbejde ved hæve-/sænkebordet,i køkkener og kantiner hvor der ønskes drænende og fedtafvisende måtter eller i skolemiljøer hvor gulvzoner indrettes med behov for akustisk lyddæmpning eller som isolation mod kolde gulve miljøer, hvor børn og unge færdes.Listen af forskellige formål er lang, og behovet er udbredt, men resultatet taler sit tydelig sprog.


Aflastningsmåtter effektivisere og besparerVi prioriterer løsninger, som forener funktionalitet og sikkerhed med flot design og gode, solide materialer. Med en aflastningsmåtte kan du forbedre arbejdsmiljøet markant for ansatte og bruger, hvilket vil øge arbejdsglæden,nedsætte sygefraværet og effektivt forebygge arbejdsskader. Investeringen i aflastningsmåtter giver gode resultater i form af øget arbejdsglæde og højere effektivitet, og på længere sigt i form af færre sygedage.


Aflastningsmåtter anbefales af lægerSkån dine medarbejdere med en aflastningsmåtte i høj kvalitet. Brug af arbejdsmåtte anbefales af læger til forebyggelse af skader på led og knogler.Det skyldes, at det tykke, stødabsorberende materiale aflaster knæ, ankler, hofter og ryg under længerevarende, ensformige arbejdsstillinger.En arbejdsmåtte kan placeres diskret bag butikkens ekspeditionsdisk, ved værkstedsbænken eller ved køkkenbordet. Med andre ord alle steder hvor dine medarbejdere står længe og arbejder.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.