Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Køkkenmåtter

Varenummer: 13968643
Listepris: 681,25
618,75 DKK
Ved 3 stk.: 581,25
Ved 5 stk.: 543,75

ErgoLift tilbyder et eksklusivt udvalg af køkkenmåtter. Vores køkkenmåtter er kvalitetsførende, ergonomiske og anvendelige til langt de fleste industrier og brancher.

Vores køkkenmåtter er en allround måtte, som er lavet af naturgummi. Fordelen ved denne måtte er, at den fjerner fugt og affaldsstoffer.Det gør den ideel til at arbejde i et køkken, som både kan være udendørs og indendørs. Ligesom størstedelen af resten af vores måtter, har Safe Top affasede kanter, som minimerer risikoen for at snuble.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.