Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Kemikalie- og materialeskabe

Varegruppenummer: 021-00201-000
Din pris - 1 stk.:
12.493,75 DKK
Varenummer: 22045254
Listepris: 9.181,25
8.181,25 DKK
Varenummer: 22045264
Listepris: 13.806,25
12.618,75 DKK
Varenummer: 39040699
Listepris: 5.243,75
4.993,75 DKK
Ved 2 stk.: 4.718,75
Ved 3 stk.: 4.456,25
Varegruppenummer: AL50
Din pris - 1 stk.:
8.306,25 DKK
Varegruppenummer: 021-00202-000
Din pris - 1 stk.:
10.368,75 DKK
Varenummer: PSKG92
Din pris - 1 stk.:
4.306,25 DKK
Varegruppenummer: 8030
Din pris - 1 stk.:
7.181,25 DKK

Opbevar sundhedsskadelige stoffer på sikker vis

Sikker opbevaring er en afgørende faktor, hvis du ofte håndterer farlige væsker. De kan nemlig være utrolig farlige at håndtere, eller hvis der sker et spild. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af kemikalie- og materialeskabe, der er designet specielt til opbevaring af farlige stoffer. På den måde kan du opretholde et sikkert og sundt arbejdsmiljø på arbejdspladsen – for eksempel i varehuse, fabrikker, laboratorier og kemiske anlæg.

Du kan bruge vores kemikalieskabe til opbevaring af blandt andet pesticider, syrer og syntetisk gødning. Men også brandfarlige, ætsende og forurenede stoffer. Alle vores skabe her på siden opfylder nemlig kravene til opbevaring og håndtering af kemikalier og andre farlige materialer. Dermed kan du både beskytte personalet og omgivelserne på en sikker og forsvarlig måde.

Blandt andet er skabene fremstillet i en pulverlakeret stålkontruktion med ventilationshuller på siden og udluftning i toppen. Derudover har du mulighed for at få udtræksbakker. Så kan du let få fat i de væsker og stoffer, som du skal bruge. Hvad end der er tale om opbevaring af kemikalier i store mængder eller små.

Den høje sikkerhed i vores kemikalieskabe betyder, at de kan yde en sikker og effektiv opbevaring på din arbejdsplads og miljøet. Det er, hvad end du skal opbevare spraydåser, maling eller farlige væske.

Hvilke regler gælder for kemikalie- og materialskabe?

Hvis der er farlig kemi på arbejdspladsen, er der nogle helt særlige regler, som I skal leve op til. Ellers kan du risikere bødestraf og i værste fald ulykker. Det er, hvad end materialerne indgår i din virksomheds produktion, research eller industrielle processer. Du kan finde mange af reglerne hos blandt andet Arbejdstilsynet.

For eksempel er det et lovkrav, at stærkt ætsende produkter ikke slipper ud på gulvet eller i miljøet. Dette kan du undgå med spildbakker i plast eller rustfrit stål. Bakkerne kan nemlig forebygge og begrænse skaderne i tilfælde af spild eller lækage. Derudover er det vigtigt, at syrer og baser ikke opbevares sammen.

I sidste ende handler sikkerheden ofte om opbevaring og sund fornuft. For at sikre en god opbevaring anbefaler vi, at:

· I organiserer jeres kemikalier, maling og lignende

· Farlige stoffer og materialer er opbevaret bag lås

· Al materialer er i original emballage

· Der er placeret advarselstavle i rummet og på skabet

· Syrer og klorholdige produkter opbevares hver for sig


Derudover bør I altid undgå direkte kontakt med og indånding af farlige stoffer og materialer. Undgå også at købe og opbevare flere kemikalier end nødvendigt, så I ikke ender med en masse farlige stoffer, der ikke bliver brugt foreløbig. Hvis det er muligt, så vælg også de mindst farlige produkter.

Advar om kemiske stoffer med plastikskilte

Når du skal opbevare kemikalier, brændbare eller sundhedsskadelige stoffer, er det vigtigt at kunne advare andre om materialets risici. Det kan du blandt andet med gode advarselsskilte. På den måde bliver det tydeligt for både ansatte og besøgende, hvad de skal være opmærksomme på og gøre i tilfælde af eksempelvis spild eller berøring.

Vi tilbyder blandt andet:

· Brandskilte, som gør medarbejdere og kunder opmærksomme på, hvor de kan finde for eksempel en pulverslukker, vejledning om alarmering og brandslange

· Forskellige påbudsskilte, der venligt minder om de regler, der skal beskytte medarbejdere samt gæster mod risici

· Flugtvejs- og henvisningsskilte, der fortæller, hvor du kan finde for eksempel øjenskyl eller forbindingskasser, og hvor nødudgangen er.


Med det rigtige skilt kan du altså bedre beskytte andre mod skader og hurtigt vejlede dem, hvis de får brug for hjælp. Skiltet kan desuden være et lovkrav, så sørg for, at din arbejdsplads lever op til reglerne.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.