Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Elefantfødder

Varegruppenummer: 44061000
Listepris fra: 385,00
335,00 DKK
Varegruppenummer: 10034299
Listepris fra: 695,00
645,00 DKK

Elefantfod

En elefantfod er et populært redskab i mange brancher, og bruges ofte som en skammel eller platform, til at nå de øverste hylder eller andre ting i højden. Den klassiske elefantfod er udstyret med hjul, og kan derfor let flyttes rundt til de enkelte arbejdsopgaver. Elefantfoden er altså et alsidigt redskab der anvendes i mange forskellige brancher, og udgør den perfekte hjælp til dagligdagens små arbejdsopgaver i højden.

Nå op på den øverste hylde

En elefantfod er enormt praktisk, og nem at anvende. Elefantfoden fungerer nemlig ligesom en klassisk skammel. Der er dog den smarte forskel, at elefantfoden er udstyret med hjul, så den er let at flytte mellem forskellige opgaver. Dog behøver du ikke bekymre dig om elefantfodens stabilitet, da den bliver stabil lige så snart du træder op på den. Hjulene er nemlig fjederbelastede og forsvinder automatisk under skamlen, hvorefter du står sikkert og stabilt.

Den praktiske størrelse, og store fleksibilitet betyder, at skamlen er perfekt når du har behov for at klare mindre arbejdsopgaver i højden. Det kan fx være rengøring eller opfyldning af hylder, det kan også være at du behov for at nå varer eller andre genstande i højden. Uanset hvad du har behov for at nå, er elefantfoden et praktisk og sikkert valg til de små, hurtige opgaver i højden.

Billige elefantfødder til din opgave

Der findes mange forskellige typer hjælpemidler til at nå op i højden. Derfor er det vigtigt at du vælger lige præcis dét hjælpemiddel, der er det bedste og mest sikre valg til dine behov. Ofte er en elefantfod et godt og billigt redskab i mange brancher, dog anvendes den særligt i butikker eller andre steder hvor der kommer kunder, da en stige vil være alt for pladskrævende og besværlig at anvende.

Når en elefantfod anvendes i en butik, er det ideelt at skamlens farve og design passer til butikkens øvrige inventar. Hos ErgoLift finder du både elefantfødder i metal og plast. Begge modeller fås i et bredt udvalg af farver, så du altid har mulighed for at finde en elefantfod der passer til jeres indretning. Dog er elefantfødder i plast ofte at foretrække, da denne model ikke ridser eller buler, samt har en lavere egenvægt.

Bestil din elefantfod og andet udstyr i dag

Alle vores elefantfødder er selvfølgelig designet og konstrueret stærke, stabile og med sikkerheden for øje. Derfor er alle vores elefantfødder udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, bl.a. skridsikre trædeflader og skridsikker gummiliste forneden, der også beskytter møbler og vægge mod skrammer.

Nogle gange kan man komme ud for at en elefantfod ikke er det rette udstyr til en given arbejdsopgave i højden. Det er vigtigt, altid at vurdere hvilke tekniske hjælpemidler der er mest hensigtsmæssige at anvende, så arbejdet kan udføres sikkert og effektivt. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af bl.a. trappestiger og arbejdsbukke så du altid har mulighed for at finde det rette udstyr til arbejdet i højden.

Er du i tvivl om hvilket hjælpemiddel du skal vælge til din næste arbejdsopgave i højden? Du er altid meget velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 44 600 440 hvis du er i tvivl, eller har spørgsmål.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.