Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Ståstøttestole

Varegruppenummer: 30 1 004 0 0 000
Din pris - 1 stk.:
1.743,75 DKK
Varegruppenummer: 35010200
Din pris - 1 stk.:
2.431,25 DKK
Varegruppenummer: 30 1 003 0 0 000
Din pris - 1 stk.:
1.868,75 DKK
Varegruppenummer: 30 1 014 0 0 000
Din pris - 1 stk.:
2.118,75 DKK
Varegruppenummer: 30 1 330 0 0 000
Din pris - 1 stk.:
2.493,75 DKK
Varenummer: 35001202
Din pris - 1 stk.:
1.868,75 DKK
Varenummer: 35001203
Din pris - 1 stk.:
1.618,75 DKK
Varenummer: 35001201
Din pris - 1 stk.:
3.493,75 DKK

Derfor bør du have en ståstøttestol

Det kan være svært at opretholde en god kropsholdning, når man skifter mellem at sidde og stå op. Men med en ståstøttestol kan du holde din ryg rank og undgå at synke sammen, når du arbejder ved skrivebordet. En ståstøttestol er nemlig en type kontorstol, som er specielt designet til at hjælpe dig med at holde en naturlig rank holdning. Dermed passer du bedre på kroppen og lændemusklerne.

Fordelene ved ståstøttestole er grunden til, at mange arbejdspladser allerede har stolene på kontoret. For det første giver stolene god bevægelighed, som gør det nemt og behageligt at skifte mellem at sidde og stå op. Det betyder, at du kan undgå at sidde ned i lange perioder, hvilket kan føre til muskelspændinger og andre sundhedsproblemer. Den ergonomiske holdning betyder også, at koncentrationsevnen og produktiviteten kan stige, fordi du holder kroppen mere aktiv.

Ståstøttestole kan altså forbedre din arbejdsdag markant, hvis du indtil videre har tendens til at krumme ryg eller sidde forkert. Samtidig mindsker du ulemperne ved at sidde ned for mange timer i streg. Arbejdsstolen giver dig nemlig en aktiv siddestilling og hjælper kroppen med at være i balance.


Oplev god holdning med vores ståstøttestole

Hvis du søger efter en behagelig og funktionel arbejdsstol til skrivebordet, så er vores ståstøttestole en oplagt løsning. Vi tilbyder nemlig stole med formstøbt sæde, der giver dig den rette ergonomiske siddekomfort. Desuden er flere af stolene udstyret med hjul, så du nemt kan flytte rundt på dem.

Vælg stole med eller uden ryglæn, med eller uden fleksible hjul og altid med nem justering. Fælles for hele udvalget er, at de er hurtige og nemme at sætte sig på, og så giver de en sund siddestilling med let spredte ben. Dette tvinger din ryg i en god opret position. Desuden kan vores ståstøttestole give bedre blodcirkulation og hjælpe med at opretholde en sund siddestilling. Det formstøbte sæde giver nemlig optimal støtte og komfort, og når du bruger stolen, træner du din ryg samt aktiverer hele kroppen.

På den måde kan du lettere holde dig frisk og produktiv i løbet af arbejdsdagen. Med den rette stol fra ErgoLift får du altså god bevægelighed, komfort og støtte til kroppen, mens du sidder eller laver stående arbejde. Dermed kan du slappe mere af i løbet af dagen. Et vigtigt værktøj for at lette din arbejdsgang.


Få aflastning og variation på arbejdet nu

Samlet set er ergonomiske møbler fra ErgoLift en god investering til din arbejdsplads. Møblerne kan forbedre din holdning, mindske smerter og ubehag samt forbedre din produktivitet og koncentration. Så hvis du vil opleve forskellen i din arbejdsdag, så er en ergonomiske møbler fra ErgoLift måske den helt rigtige løsning.

Nu mangler du bare et godt hæve/-sænkebord, så du kan justere bordet til netop din højde og variere din arbejdsstilling. Vælg mellem elektrisk eller manuel hæve-sænke-funktion og de forskellige former. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har brug for hjælp eller sidder inde med relevante spørgsmål.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.