Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Elektrostatisk afladende hjul - ESD

Varegruppenummer: 00004430
Din pris - 1 stk.:
181,25 DKK
Varegruppenummer: 00004440
Din pris - 1 stk.:
118,75 DKK
Varegruppenummer: 00004450
Din pris - 1 stk.:
93,75 DKK
Varegruppenummer: 00004460
Din pris - 1 stk.:
225,00 DKK

Undgå stød med elektrisk ledende hjul

Bruger du vogne til transport af udstyr, eller sidder du ofte på en kontorstol? Så har du måske oplevet, hvor ubehageligt og yderst irriterende det er at blive udsat for stød, hver gang du sætter dig, rører ved håndtaget eller lignende. De ubehagelige stød kan opstå som følge af elektrostatisk spænding, der opbygges og ikke kan aflades ordentligt.

Heldigvis findes der en løsning, der kan afhjælpe problemet - elektrostatisk afladende hjul, også kendt som ESD-hjul. Disse hjul er nemlig designet til at aflede elektrostatisk udladning og lede spændingen sikkert til gulvet – for eksempel fra vogne og kontorstole.Når ESD-hjulene ruller, genererer de små gnister, der aflader den elektrostatiske ladning til gulvet. Dette forhindrer ophobning af spænding og eliminerer dermed din risiko for stød.

Den innovative løsning gør, at mange arbejdspladser, hvor der er problemer med statisk elektricitet, anvender ESD-hjul. Det gælder blandt andet arbejdspladser som sygehuse, bilindustrien samt i den farmaceutiske og den kemiske industri. Ved at modvirke ophobning af elektrostatisk ladning hjælper hjulene nemlig med at forhindre ubehagelige elektriske afladninger gennem brugeren – både patienter, kolleger og personale.

Lyder det som en løsning for din arbejdsplads? Udforsk vores udvalg fra Tente, og bestil nemt dine elektrisk ledende hjul online.


Find effektive ESD-hjul fra Tente

Hos ErgoLift finder du flere slags ESD-hjul fra Tente. Og det er ikke tilfældigt. Mærket har mere end 90 års erfaring med design, udvikling og produktion af mobilitetsløsninger til virksomheder. Deres ESD-hjul er nøje testet og certificeret for at sikre pålidelighed og effektivitet i at aflede elektrostatisk spænding. Ved at vælge Tente ESD-hjul kan du derfor være sikker på at få en løsning, der ikke kun fungerer optimalt, men også holder længe.

Hjulene fås enten som faste eller svingbare og med eller uden bremse. Derudover tilbyder vi ESD-hjul med plade og centerhjul. Når det kommer til at finde de helt rigtige ESD-hjul fra Tente, har du derfor flere praktiske muligheder hos os. Uanset om du mangler en løsning til vogne, transportudstyr eller andre applikationer, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte sæt.

Generelt har vi et stort udvalg af Tente-hjul, som du nemt bestiller online. Vælg mellem alt fra apparat- og rustfrie hjul eller hjul til ladvogne og svær, tung last. Alle nævnte eksempler en del af vores faste sortiment på webshoppen. Men hvis du for eksempel mangler robuste hjul til indkøbsvogne, kontorstole eller kufferter, så kan vi altid bestille varerne hjem. Bare kontakt os. Så finder vi den rette løsning for dig.


Derfor opstår der statisk elektricitet

Statisk elektricitet opstår primært på grund af gnidninger mellem to ikke-ledende materialer. Det kan for eksempel være gnidningen mellem plast eller gummi og gulvbelægning eller mellem tøj og stolebetræk. Løsningen er at bruge ledende materialer, så der sker en løbende afladning i stedet for ophobning af energi.

Hvis du vil stoppe disse spændinger, bør du derfor overveje at skifte til elektrostatisk afladende hjul – eksempelvis fra Tente. Det er uanset, om du driver et sygehus, et laboratorium eller enhver anden virksomhed, hvor elektrostatiske stød er et problem. Hjulene er særligt egnet til at transportere udstyr, der ikke kan tåle at blive udsat for statisk elektricitet, men også hvis du vil undgå stød, når du eksempelvis sidder på kontorstolen.

Med den høje kvalitet fra Tente kan du dermed skabe et mere behageligt og sikkert arbejdsmiljø for dit personale og dine kunder. Så udforsk vores udvalg. Med elektrisk afledende hjul fra Tente undgår du generende stød og risici i din virksomhed.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.