Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Værktøj

Værktøj fra Ergolift

Stort udvalg af professionelt værktøj hos ErgoLift. Her finder du en bred vifte af værktøj til dit værksted eller dine arbejdsopgaver. Se vores store udvalg af donkrafte, stiger, tavler, spil, kraner og meget mere.

Værktøj fra Ergolift: Vores udvalg

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af værktøj til professionelle. Vi tilbyder et stort udvalg af værktøj, fx varevognslåse der sikrer dig mod indbrud i varebilen. Her er vores varevognslås "Bull lock" et godt valg, da de håndterer kraft på helt op til 3 ton. og nemt holder tyven ude. Derudover har vi også et stort udvalg af lastsikring i form af surringer og spændestropper. Vi har også alt i spil og har både manuelle spil og el spil. Har du brug for opbevaring på dit værksted eller af dit værktøj, så har vi et stort udvalg af værkstedstasker, værkstedskasser og opbevaringsskabe. Værktøjskasser gør det nemt at holde orden og er praktiske at medbringe i dagligdagen.Vælg mellem åbne eller lukkede serier. Vi har også et stort udvalg af opbevaringsskabe og værktøjsskabe i stål, så du er sikret optimal opbevaring af dit værtøj uanset om du er på værkstedet eller er på farten. Vi tilbyder også donkrafte, som kan bruges til at løfte biler for at udføre reparationer eller skifte dæk. Vi har både auto donkrafte og hydrauliske donkrafte. Vores auto donkrafte er meget stærke og har en løftekapacitet på helt op til 7 ton.

Vi tilbyder også et stort udvalg af stiger til både professionelle og private. Her har vi alle former for stiger til alle formål og har både trappestiger, træstiger, arbejdsbukke, alu-stiger, teleskopstiger, wienerstiger, skydestiger, køkkenstiger, taburetter og elefantfødder.

Når du arbejder længe i dit værksted, kan det være en rigtig god idé at investere i en måtte. Hos ErgoLift tilbyder vi alle former for måtter til værksteder og har både industrimåtte, vådrumsmåtter, entrémåtter og aflastningsmåtter - derfor er det nemt at finde den måtte der passer bedst til dine arbejdsopgaver og alle vores måtter opfylder alle krav og behov indenfor de pågældende områder. Måtter er gode at stå på, når du arbejder ved dit arbejdsbord. Vi har et stort udvalg af manuelle arbejdsborde, elektriske arbejdsborde og værkstedsborde. Bordene kan justeres i højden, så du altid kan arbejde efter den arbejdsstilling der passer dig bedst. Du kan også slev vælge bordplade i forskellige materialer og udformninger der passer bedst til dit behov.

Har du behov for at sidde ned når du arbejder ved f.eks. dit arbejdsbord, kan det være en god idé at tilkøbe en stol. Vi har alt i industristole, fx ståstøttestole og taburetter, der alle er optimale at benytte i værksteder eller på lageret, da de aflaster ryg og lænd, hvis du står op i meget lange perioder ad gangen. En god varieret arbejdsstilling med brug af stole og aflastningsmåtter giver den bedste arbejdsstilling.

Derudover dækker vores værktøj også over kraner til EU-pallersammenklappelige kraner og selvjusterende kran pallegafler. Vores kraner har en høj løftekapacitet på helt op til 3.000 kg. Vores værktøj dækker også over skilte, der hjælper med at informere om eventuelle farlige situationer eller specifikke påbud på stedet.

Hvad skal jeg vide, inden jeg køber værktøj?

Inden du køber nyt værktøj er det vigtigt at finde frem til hvilket eller hvilke problemer værktøjet skal løse. Ovennævnte værktøj viser hvor mange forskellige former for værktøj der findes og det er derfor vigtigt at kende sine behov. Hvis du har spørgsmål, så kontakt ErgoLift, så vi sammen kan finde frem til det stykke værktøj du mangler.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.