Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Værktøj

Find professionelt værktøj og udstyr fra ErgoLift

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af værktøj til professionelle. Du finder blandt andet:

· Sikkerhedslåse til varevogne: De sikrer dig mod indbrud i varebilen. Her er især sikkerhedslåsen "Bull lock" et godt valg, da den kan håndtere en kraft på op til tre ton og nemt holder tyven ude.

· Lastsikring: Med vores lastsikring kan din virksomhed flytte tunge elementer uden frygt for, at godset falder ned. Find blandt andet surringer og stropper.

· Opbevaring: Find smarte opbevaringsskabe og værktøjsskabe i stål, så du er sikret optimal opbevaring af dit værktøj – både på værkstedet og på farten.

· Donkrafte: Brug dem til at løfte biler for at lave reparationer eller skifte dæk. Vi har både hydrauliske og auto-donkrafte med en løftekapacitet på helt op til syv ton.

· Stiger: Vi har stiger til alle formål og både professionelle samt private. Find alt fra trappestiger og arbejdsbukke til teleskopstiger og taburetter.

Der er altså mange former for værktøj til professionelle, og du kan nemt bestille dem hos os. Hvilke du skal vælge, afhænger af, hvilket eller hvilke problemer værktøjet skal løse. Ovennævnte værktøj viser, hvor mange forskellige former for værktøj der findes, og det er derfor vigtigt at du kender dine behov. Har du spørgsmål, så kontakt ErgoLift. Sammen med dig kan vi finde frem til det professionelle værktøj, du mangler.

Derudover dækker vores værktøj over kraner til EU-paller, sammenklappelige kraner og selvjusterende kraner med pallegafler. Du kan finde dem med en høj løftekapacitet på helt op til 3.000 kg, hvorfor du kan klare en lang række løfteopgaver. Og arbejder du med farlige kemikalier eller tunge maskiner, kan du øge sikkerheden med vores skilte. De hjælper nemlig med at informere om eventuelle farlige situationer eller specifikke påbud på stedet.

Arbejd uden at få ondt i lænd og ryg

Når du først har udstyret på plads, er det blot om at gå i gang med de mange opgaver, som du skal nå. Dog kan en lang arbejdsdag på værkstedet eller lageret hurtigt blive hårdt for kroppen. Derfor er det vigtigt med et godt arbejdsbord. Bordet er nemlig med til at skabe en velfungerende arbejdsplads, da du har lettere ved at udføre dine arbejdsopgaver i løbet af dagen. Et arbejdsbord kan også være en støtte under arbejdet, da ting og sager samt værktøj kan ligge på arbejdsbordet i stedet for gulvet.

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af manuelle og elektriske arbejdsborde samt værkstedsborde. Fælles for dem alle er, at du kan justere dem i højden, så du altid kan arbejde efter den arbejdsstilling, der passer dig bedst. Du kan også selv vælge bordpladen i forskellige materialer og udformninger, der passer bedst til dit behov.

Skal du stå op imens, du arbejder? Sørg for at investere i en god måtte. Dermed får dine fødder og ben en bedre støtte. Vi har alt fra industri- til aflastningsmåtter. Og når du har brug for at sidde ned igen, skal du selvfølgelig også have en god stol. På den måde får kroppen bedre hvile, og du belaster kroppen knap så meget. Heldigvis har vi mange slags industristole, der alle er optimale at benytte i værkstedet eller på lageret. De aflaster nemlig ryg og lænd – perfekt for dig, der står op i meget lange perioder ad gangen.

Når du arbejder med dit professionelle værktøj, kan det rette arbejdsbord, en ergonomisk stol og en behagelig måtte altså sikre dig en sund varieret arbejdsstilling.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.