Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Sækkevogne

Hvad er en sækkevogn?

En sækkevogn er et transportmiddel, der gør transport af tunge emner nemmere. Du kan bruge sækkevognen til at transportere eksempelvis sække, kasser, hårde hvidevarer og andre tunge materialer. På den måde bliver fragten hurtigere og lettere klaret. Da du samtidig slipper for at bære tunge ting, hjælper en sækkevogn også med at mindske belastningen. Du kører nemlig dine varer i stedet for at løfte dem, hvorfor der er færre risici for skader på både kroppen og godset.

Selve sækkevognen er opbygget af en plade i bunden, hvor du placerer din vare på. Dernæst kan du vippe vognen ind mod dig selv, så varen hviler op ad sækkevognens ryg og ligger stabilt. To stærke hjul sikrer, at du dernæst let kan skubbe vognen frem samt dreje den. Designet på sækkevognen betyder også, at du ikke belaster ryg og arme unødigt. På den måde får du det ideelle redskab, når du har behov for at flytte kasser, sække med haveaffald, fliser og lignende.

Sådan finder du den rette sækkevogn

Hos ErgoLift har vi både manuelle og elektriske sækkevogne, som på hver deres måde kan gøre dit arbejde nemmere. Hvilken en, du skal vælge, beror på forskellige faktorer, såsom belastning, pris, anvendelsesområde, hvor intenst brug der er behov for og hjultype. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

I vores udvalg kan du for eksempel vælge en sammenklappelig sækkevogn, der giver dig mulighed for at folde sækkevognen sammen efter brug, så den ikke fylder ret meget. Det tager kun nogle få sekunder at folde den sammen. Derudover kan du få en sammenklappelig sækkevogn med en løftekapacitet fra 50 - 250 kg, hvilket giver dig rig mulighed for at transportere mindre og større emner. Ergonomiske håndtag og den nemme foldefunktion gør, at du har en yderst funktionel hjælpemakker til dine opgaver.

Er der behov for at løfte tunge ting i højden, så er en sækkevogn med hejs måske løsningen for dig; enten med manuel hejs eller med elektrisk hejs. Det fungerer ved, at du tager fat i et drejeligt håndtag, som du bruger til at hejse platformen eller gaflerne op i en højde på maksimum 120 cm. Fordelen ved denne funktion er, at du får en sækkevogn, der kombinerer både transport og løft. Du kan altså let hejse godset op uden store anstrengelser, for eksempel til en lagerreol, et bord eller ind i en varevogn.

Når du skal vælge en sækkevogn, er det også vigtigt, at du ser på type af hjul. Skal sækkevognen for eksempel have brede gummihjul, som tager godt fat i vejen? Eller skal du primært bruge sækkevognen indendørs, hvor et mere glat hjul kan er relevant? Og skal hjulene være punkterfrie eller med stålfælge? Alt dette er vigtigt at spørge dig selv om, inden du vælger hjul til din sækkevogn.

Derfor bør du vælge en elektrisk sækkevogn til trapper

I jagten efter en god sækkevogn kan du blandt andet finde en model til trapper. Den har den brugbare egenskab, at den hjælper dig med at flytte varer sikkert op og ned ad trapper. Den fås både som manuel trappesækkevogn og elektrisk trappesækkevogn og der er mange fordele ved at vælge den elektriske variant.

Den manuelle trappesækkevogn har tre-seks hjul, der nemt kører op og ned ad trapperne. Til sammenligning har elektriske sækkevogne en unik lithium-drevet batteriteknologi, der gør transport op og ned ad trapper nemmere end nogensinde. Den sørger nemlig for, at du undgår tunge løft med håndkraft, når du skal op eller ned. På den måde er du bedre beskyttet mod arbejdsskade og for tidlig nedslidning - faktisk kan den elektriske vogn klare helt op til 200 kg. Derudover har du mulighed for at få bremsefunktion.

Skal du løfte din sækkevogn meget frem og tilbage eller ud og ind af eksempelvis varevognen, så kan det være en fordel at vælge en aluminiumssækkevogn. Den har nemlig en løftekapacitet på op til 250 kg, og så gør aluminium, at vognen er ultralet i vægt. Desuden har robuste lufthjul i gummi, som gør, at vongen nemt kører over eksempelvis dørtærskler, bump og andre forhindrer. En sækkevogn i aluminium er altså meget praktisk og let, samtidig med at den kan løfte meget tunge emner.

Find et bredt udvalg af funktionelle og almindelige sækkevogne

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af sækkevogne, der løser helt specifikke problemstillinger og opgaver. Vi har nemlig alt fra sammenklappelige sækkevogne, trappesækkevogne, sækkevogne lavet af aluminium og meget mere.

Har du behov for at flytte dæk, har vi også en speciel dæksækkevogn, som sikrer dig at du sikkert og ergonomisk korrekt kan flytte dæk med en samlet vægt op til 200 kg. Skal der flyttes gasflasker, så tilbyder vi vogne til svejse- og gasflasker, som gør dig i stand til at manøvrere nemt rundt med dine gasflasker.

Derudover har vi et stort udvalg af tilbehør til sækkevogne. Skal du for eksempel bruge en ekstra stor lastplade, et nyt batteri, glideskinner, håndtagsbøjler eller sammenklappelige kasser? Så har vi det hos ErgoLift. Sker det alligevel, at du ikke kan finde det udstyr, du skal bruge, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så undersøger vi muligheden for at bestille varen hjem eller finde et godt alternativ.

Ofte stillede spørgsmål om sækkevogne


Hvilken sækkevogn har den højeste lastkapacitet?

Hos ErgoLift tilbyder vi sækkevogne med lastkapaciteter fra 50 kg, afhængig af modellen. Den højeste lastkapacitet finder du blandt vores eldrevne sækkevogne, som har en kapacitet på hele 600 kg.


Hvordan vælger jeg den bedste sækkevogn til mit behov?

Når du skal vælge den rigtige sækkevogn, er der flere overvejelser du bør gøre dig. Hvad er formålet med sækkevognen? Hvor ofte skal du bruge den? Og hvor tungt er det gods, som du skal transportere? Når du kan svare på disse spørgsmål, er det lettere at finde en sækkevogn, der dækker dine behov.


Findes der punkterfrie hjul til sækkevogne?

Vi har sækkevogne med punkterfrie dæk fremstillet af polyurethan skum, som gør dækkene massive. Det betyder, at de kan modstå belastning fra skarpe genstande fra eksempelvis søm og glas, uden at punktere.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.



Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.