Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Sækkevogne

En sækkevogn til forskellige behov

En sækkevogn er det ideelle redskab når du har behov for at flytte kasser og andre ting. En sækkevogn sikrer at du ikke belaster ryg og arme unødigt.Valget af den rette sækkevogn beror på mange forskellige faktorer, såsom f.eks. belastning, pris, anvendelsesområde, hvor intenst brug der er behov for, og hjultype (afhængig af underlag).Er der behov for at løfte ting er en sækkevogn med hejs; enten med manuel hejs eller med elektrisk hejs det rette produkt.En højtløftende sækkevogn sikrer at du kan løfte dine ting sikkert op i en højde op til 120 cm afhængigt af model.


Der findes også sækkevogne med forskellige specielle funktioner.En sammenklappelig sækkevogn giver dig mulighed for at folde sækkevognen sammen efter brug, således at den ikke fylder ret meget i forbindelse med f.eks. transport. Den kan foldes ud på få sekunder og er hurtigt klar til brug.


En trappesækkevogn har den brugbare egenskab, at den gør brugeren i stand til at flytte vare og ting sikkert op og ned af trapper.Den fås både som manuel trappesækkevogn og elektrisk trappesækkevogn (EL-sækkevogn). Der er forskellige modeller med bla. nedfældelig klap og massive gummihjul.


Har du behov for at flytte dæk, har vi også en speciel dæksækkevogn som sikrer dig at du sikkert og ergonomisk korrekt kan flytte dæk med en samlet vægt op til 200 kg.


Skal der flyttes gasflasker kan vi tilbyde en svejse- og gasflaske sækkevogn som gør dig i stand til, på en nem og sikker måde, at manøvrere rundt med dine gasflasker.


Hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette sækkevogn til dig og din virksomhed, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.