Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Sækkevogne

Sækkevogn fra ErgoLift

Stort udvalg af kvalitets sækkevogne med lang holdbarhed til professionelt brug. Her finder du nemt en sækkevogn til ethvert behov, og som passer til din opgave, da vores sortiment dækker mange forskellige arbejdssituationer.

Hvad er en sækkevogn?

En sækkevogn er et transportmiddel, der gør transport af tunge emner nemmere. En sækkevogn er en vogn til transport af f.eks. sække, kasser, og andre svært håndterlige emner. En sækkevogn mindsker belastningen af godset der transporteres og gør fragten nemmere. Med en sækkevogn mindskes muligheden for skader på kroppen og godset, da godset køres og ikke løftes. En sækkevogn er en vogn der er opbygget af en blade i bunden, som emnet eller emnerne kan transporteres på. På den måde vippes sækkevognen nemt, så godset hviler op ad sækkevognens ryg. En sækkevogn er det ideelle redskab når du har behov for at flytte kasser og andre ting. En sækkevogn sikrer at du ikke belaster ryg og arme unødigt. Valget af den rette sækkevogn beror på mange forskellige faktorer, såsom f.eks. belastning, pris, anvendelsesområde, hvor intenst brug der er behov for, og hjultype (afhængig af underlag). Er der behov for at løfte ting i højden er en sækkevogn med hejs; enten med manuel hejs eller med elektrisk hejs, det rette produkt, da den kan løfte godset op i en given højde ved hjælp af et drejeligt håndtag der løfter platformen eller gaflerne. En sækkevogn med hejs bruges steder hvor man ønsker at kombinere en almindelig sækkevogn med en løftefunktion i højden. Den højtløftende sækkevogn kan køre på gulvet, som en almindelig sækkevogn og løfte godset, når der er behov for det. En højtløftende sækkevogn sikrer at du kan løfte dine ting sikkert op i en højde op til 120 cm. afhængigt af model.

Hvilken type sækkevogn skal jeg vælge?

Der findes også sækkevogne med forskellige andre specielle funktioner. En sammenklappelig sækkevogn, giver dig mulighed for at folde sækkevognen sammen efter brug, så den ikke fylder ret meget i forbindelse med f.eks. transport. Den kan foldes ud på få sekunder og er hurtigt klar til brug. Vores sammenklappelige sækkevogne fås med løftekapaciteter fra 50 - 250 kg. og er meget handy at have med til både mindre og større opgaver. Ergonomiske teleskop håndtag og god foldefunktion, hvor skovlen og håndtaget nemt foldes sammen.

Hvad er en elektrisk sækkevogn?

En trappesækkevogn har den brugbare egenskab, at den gør brugeren i stand til at flytte vare og ting sikkert op og ned ad trapper. Den fås både som manuel trappesækkevogn og elektrisk trappesækkevogn (EL-sækkevogn). Der er forskellige modeller med bl.a. nedfældelig klap og massive gummihjul. Den manuelle trappesækkevogn har 3-6 hjul, der nemt kører op og ned ad trapperne. Med en trappesækkevogn undgås tunge løft med håndkraft på trapperne. Elektriske trappesækkevogne er eldrevne sækkevogne med unik lithium drevet batteriteknologi, der gør transport op og ned ad trapper nemmere end nogensinde. En elektrisk trappesækkevogn løser dine tunge arbejdsopgaver på trapperne let og hurtigt. Med en elektrisk trappesækkevogn undgås arbejdsskader og for tidlig nedslidning, da sækkevognen nemt løfter op til 200 kg. Mulighed for bremsefunktion, der gør transport med gods ned ad trapper nem og sikker. Skal du løfte din sækkevogn meget frem og tilbage eller ud og ind af f.eks. varevognen, kan det være en fordel at vælge en aluminiumssækkevogn. Aluminiumssækkevogne er letvægts sækkevogne med høj løftekapacitet på op til 250 kg. Sækkevognene har et ultralet stel og en lav egenvægt pga. aluminiumskonstruktionen. En sækkevogn i aluminium er meget praktisk og let, men med mulighed for at løfte meget tunge emner. Sækkevognene har luftgummihjul, som gør at vognen nemt kører på vej og over f.eks. dørtærskler, bump og andre forhindringer.

Hvad skal jeg vide, inden jeg vælger sækkevogn?

Hos ErgoLift har vi også et stort udvalg af special sækkevogne, der løser helt specifikke problemstillinger eller opgaver. Her kan der f.eks. vælges sækkevogne til automater og hårde hvidevare, kombi sækkevogne (fungerer som ladvogn, når den kører på vejen), sækkevogne med justerbare gafler/arme der giver mulighed for at transportere f.eks. stole, sækkevogne til olietønder eller tøndevogne med tipfunktion, så tønderne nemt rulles ud når de skal bruges. Har du behov for at flytte dæk, har vi også en speciel dæksækkevogn som sikrer dig at du sikkert og ergonomisk korrekt kan flytte dæk med en samlet vægt op til 200 kg. Skal der flyttes gasflasker, kan vi tilbyde en svejse- og gasflaske sækkevogn som gør dig i stand til, på en nem og sikker måde, at manøvrere rundt med dine gasflasker. Når du har fundet frem til den rigtige model af sækkevogn til dit behov, er det vigtigt at finde de rigtige hjul. Skal hjulene være brede luftgummihjul, som bredt mønster der tager godt fat i vejen eller skal sækkevognen mest bruges inden døre, hvor et mere glat hjul kan benyttes? Skal hjulene være punkterfrie eller med stålfælge? Alt dette er vigtigt at spørger sig selv om, inden man vælger hjul til sin sækkevogn. Derudover har vi også et stort udvalg af tilbehør til sækkevogne. Skal du f.eks. bruge en ekstra stor lastplade, et nyt batteri, glideskinner, håndtagsbøjler eller på bygnings tilbehør i form af sammenklappelige kasser, kar eller noget helt tredje, så har vi det hos ErgoLift.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette sækkevogn til dig og din virksomhed, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på tlf. 44 600 440.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken sækkevogn har den højeste lastkapacitet?

Hos ErgoLift tilbyder vi sækkevogne med lastkapaciteter fra 50 kg., afhængig af modellen. Den højeste lastkapacitet finder du blandt vores el-drevne sækkevogne, som har en kapacitet på hele 600 kg.

Hvordan vælger jeg den bedste sækkevogn til mit behov?

Når du skal vælge den rigtige sækkevogn, er der flere overvejelser du børe gøre dig. Hvad skal sækkevognen bruges til? Hvor ofte skal den bruges? Og hvor tungt er godset den skal anvendes til? Når du kan svare på de spørgsmål, er det lettere at finde en sækkevogn, der dækker dine behov. Hos ErgoLift finder du både sammenklappelige sækkevogne, trappesækkevogne, aluminium sækkevogne og meget mere.

Findes der punkterfrie hjul til sækkevogne?

Vi har punkterfrie dæk fremstillet af polyurethan skum, som gør dækkene massive. Det betyder, at de kan modstå belastning fra skarpe genstande som fx søm og glas uden at punktere.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.