Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Hæve/sænkeborde

Varegruppenummer: 5013300
Listepris fra: 3.145,00
2.945,00 DKK
Varegruppenummer: 5014700
Din pris - 1 stk.:
4.795,00 DKK
Varegruppenummer: 5013330
Din pris - 1 stk.:
3.795,00 DKK
Varegruppenummer: 5011110
Din pris - 1 stk.:
5.995,00 DKK
Varegruppenummer: 5011910
Din pris - 1 stk.:
4.145,00 DKK
Varegruppenummer: 5011920
Din pris - 1 stk.:
4.895,00 DKK
Varegruppenummer: 5011930
Din pris - 1 stk.:
4.245,00 DKK
Varegruppenummer: 5011940
Din pris - 1 stk.:
3.995,00 DKK

Hævesænkeborde


Hæve-/sænkeborde er en uundværlig del af indretning på de fleste kontorer. Uanset om der er tale om hjemmekontoret eller storrumskontoret, bruges der ofte rigtig mange timer ved skrivebordet. Derfor er det essentielt at vælge et skrivebord af høj kvalitet, med mulighed for at variere arbejdsstillingen i løbet af arbejdsdagen. Her er et hæve sænkebord ideelt, da denne type skrivebord netop giver mulighed for højdejustering, så du kan skifte imellem en siddende og stående arbejdsstilling.

Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af hæve/sænkeborde. Størstedelen af vores hæve sænke skriveborde er fremstillet af danske Conset A/S. Conset er specialister i elektrisk højdejustérbare skriveborde, og har mere end 20 års erfaring med udvikling, design og produktion af hæve-/sænkeborde. Conset's kontormøbler lever op til alle sikkerhedsstandarder på alle markeder, og kvalitetssikring er en integreret del af produktionen. Et skrivebord fra Conset er med andre ord, din garanti for et skrivebord i høj kvalitet. Hos ErgoLift, er vi stolte af at kunne kalde os forhandler af Conset's innovative og professionelle skrivebordsløsninger.

Hvad er et hævesænkebord?

Et hævesænkebord, er et skrivebord, der giver dig mulighed for at justere højden på bordet, så du kan få den helt rigtige arbejdshøjde. Hævesænkeborde kommer i mange forskellige modeller, og fås med enten elektrisk eller manuel hæve/sænke funktion.

Størstedelen af vores sortiment, er hæve sænkeskriveborde med elektrisk betjening. De elektriske modeller justeres ved hjælp af en elektrisk motor. Her klarer motoren alt arbejdet med at hæve eller sænke bordet, hvilket resulterer i en nem og skånsom betjening. Det kan være en stor fordel at vælge et elektrisk justerbart skrivebord, hvis du har behov for at justere arbejdshøjden mange gange i løbet af din arbejdsdag. Højdejusteringen kan nemlig klares på kort tid, og du undgår den fysiske indsats det kræver at hæve og sænke bordet med håndkraft.

Et hævesænkebord uden strøm, justeres med håndkraft, og fungerer enten via en gasfjeder eller et håndsving. Denne type hæve sænkebord er et billigere alternativ, i forhold til de elektriske modeller. Du får dog stadig er robust skrivebord i høj kvalitet, som kan bidrage til en varieret arbejdsstilling og skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Hvorfor har man brug for et hævesænkebord?

Et hæve-/sænkebord er godt at benytte, fordi det giver dig mulighed for at variere og ændre din arbejdsstilling i løbet af arbejdsdagen. Det er ikke sundt for kroppen at arbejde i samme stilling hele dagen, og det kan på sigt give skader i nakke, lænd og ryg, da kroppen belastes meget, når den er i samme stilling for længe ad gangen.

Når du arbejder på kontor, bruger du i gennemsnit hele 6 timer om dagen på stillesiddende arbejde, og det er ikke sundt i længden. En af de vigtigste ting du kan gøre, for at forbedre sundheden, og komme helbredsmæssige udfordringer til livs, er at investere i et godt skrivebord - også til hjemmekontoret. Optimalt set et hæve-/sænke bord, da bordet giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Det gavner dit generelle helbred og styrker din evne til at arbejde koncentreret.

For at forebygge ryg- og nakkeproblemer, anbefaler vi yderligere, at du supplerer dit hævesænkebord med en aflastningsmåtte, og en ergonomisk kontorstol samt aktive siddemøbler fx en ergonomisk balancebold eller aktiv taburet. På den måde, har du mulighed for at variere din arbejdsstilling så meget som muligt.

Hvilke opgaver kan et hævesænkebord hjælpe med?

Et hævesænke skrivebord bør være på alle arbejdspladser, hvor de ansatte sidder ned i længere perioder. Et hævesænke bord kan løse helbredsmæssige problemer som fx hold i nakke, ryg og lænd, da bordet giver mulighed for at variere arbejdsstillingen, så man er kortest mulig tid i samme position.

Hvad skal jeg vide, inden jeg vælger et hævesænkebord?

Når du skal vælge et hæve-/sænkebord, er der flere ting du bør overveje. Først og fremmest, er det vigtigt at overveje bordpladens størrelse og udformning. Bordpladens størrelse afhænger meget af indretningen, samt størrelsen af det rum, skrivebordet skal placeres i. Er pladsen knap, fx på hjemmekontoret, kan det være en fordel at vælge en mindre bordplade eller en 1-søjlet model, for at spare på pladsen. Hos ErgoLift har vi bordplader i mange forskellige mål, så uanset om du leder et efter et lille hæve-/sænkebord på 100 cm., et mere klassisk bord på 160 cm. eller et stort hævesænkebord på 180 cm. så finder du det her.

Du bør også tage stilling til, om du vil få mest gavn af et klassisk rektangulært hæve-/sænkebord, eller et med centerbue, da begge typer har nogle individuelle fordele. Et rektangulært bord har et meget strømlinet design, og egner sig godt til dig der bedst kan lide at have en lidt længere afstand til skærm og tastatur. Fordelen ved et centerbue bord er, at den buede udformning, giver dig mulighed for at komme tæt ind til bordet, når du arbejder. Dermed får du en mere ergonomisk arbejdsstilling og god støtte til armene.

Hvilket hæve-/sænkebord der passer bedst til dine behov, afhænger også af hvor meget udstyr du har på bordet, og dermed hvor meget vægt skrivebordet skal kunne holde til. Hos ErgoLift fører vi primært to typer belastningsevner: 80 kg. og 150 kg. Et bord med en belastningsevne på 80 kg. egner sig godt til de fleste kontormiljøer, og holder nemt både computer, kontorartikler, en skrivebordslampe mv. Borde med en belastningsevne på 150 kg. egner sig godt til dig, der har mange tunge ting på skrivebordet. De tungt løftende modeller, er udstyret med et ekstra robust stel og en kraftig motor, så du ikke skal bekymre dig om at overbelaste bordet.

I mange kontormiljøer kan der også være behov for at skrivebordet passer ind i arbejdsmiljøets indretning, så æstetikken i rummet ikke bliver ødelagt. Måske skal bordet passe til andre kontormøbler, til farven på væggen eller noget helt tredje. Alle vores hævesænkeborde kan vælges med forskellige stelfarver og bordplader. På den måde, kan I få præcis det design, der passer til jeres virksomhed.

Er du i tvivl om hvilket hæve sænkeskrivebord du skal vælge? Så anbefaler vi, at du kontakter os inden du køber. Vi sidder klar til at guide dig, til det rigtige og sikre valg. Kontakt kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.