Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Hæve/sænkeborde

50-80 kg. Belastning
160 kg. Belastning
Søjle hæve/sænkeborde
Hæve-/sænke bordstel (uden bordplade)
Kvalitet hæve/sænke bordstel StandUp 2.0 - StandUp bordstel er udført i flot klassiske minimalistisk design, og er forsynet med stærke og støjsvage aktuatorer. Serien tilbydes i flere farver og stellængder. Vælg stellet som passer til din bordplade !

Hævesænkeborde

Professionelle elektriske hævesænke borde til ethvert behov. Skab et godt arbejdsmiljø med vores hævesænke borde i højeste kvalitet. Vi har mange forskellige modeller og størrelser.

Hvad er et hævesænkebord?

Et hævesænkebord er et skrivebord eller arbejdsbord med mulighed for at justere højden på bordet. Bordet kan enten justeres med håndkræft eller ved hjælp af en elektrisk motor med en knap på bordet. På den måde kan du nemt justere højden mellem lav og høj og bruge bordet mens du står op. Et arbejdsbord giver mulighed for at justere ens arbejdsstilling, så det bliver mere fleksibel og varieret, hvilket er godt for kroppen. Hos ErgoLift har vi alle typer af hævesænke borde og tilbyder måde manuelle og elektriske arbejdsborde.

Hvorfor har man brug for et hævesænkebord?

Et arbejdsbord er godt at benytte, fordi det giver dig mulighed for at variere og ændre din arbejdsstilling. Det er ikke sundt for kroppen at arbejde i samme stilling hele dagen og det kan på sigt give skader i lænd og ryg, da kroppen belastes meget, når den er i samme stilling for længe ad gangen. Vi sidder i gennemsnit ned mere end 8 timer om dagen og det er ikke sundt i længden. Faktisk giver det store helbredsmæssige problemer og forøger risikoen for kræft og andre livsstilssygedomme. Sidder du ned mere end 8 timer om dagen, udligner det effekten af en times hård træning i fitnesscenteret. Ved at bruge et hævesænke bord kan du forbedre din sundhed og samtidig forbrænde langt flere kalorier, bare ved at stå op.

Hvilke opgaver kan et hævesænkebord hjælpe med?

Et hævesænke skrivebord bør være på alle arbejdspladser hvor de ansatte sidder ned i længere perioder. Et hævesænke bord kan løse helbredsmæssige problemer som hold i ryg og lænd, da bordet giver mulighed for at variere arbejdsstillingen, så man er kortest tid i samme position.

Hvad skal jeg vide, inden jeg vælger et hævesænkebord?

Inden du vælger dit arbejdsbord, er det vigtigt at du finder frem til dine behov. Hvor ofte og længe sidder du ned i længere periode? Har du brug for et elektrisk eller manuelt hævesænkebord? Hvor meget plads må bordet fylde? Hvor høj vægt skal bordet kunne tåle eller hvilket materiale skal bordet være i?

Hos ErgoLift har vi alle former og modeller af hævesænkeborde, så vi kan altid guide dig til lige præcis den model der passer bedst til dine behov og din personlige stil. Ring til os på telefon +45 44 600 440, så hjælper vi dig med at finde frem til lige netop den løsning der passer til dig.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.