Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Hæve/sænkeborde

Varegruppenummer: 5013300
Listepris fra: 3.931,25
3.681,25 DKK
Varegruppenummer: 5014700
Din pris - 1 stk.:
5.993,75 DKK
Varegruppenummer: 5013330
Din pris - 1 stk.:
4.743,75 DKK
Varegruppenummer: 5011110
Din pris - 1 stk.:
7.493,75 DKK
Varegruppenummer: 5011910
Din pris - 1 stk.:
5.181,25 DKK
Varegruppenummer: 5011920
Din pris - 1 stk.:
6.118,75 DKK
Varegruppenummer: 5011930
Din pris - 1 stk.:
5.306,25 DKK
Varegruppenummer: 5011940
Din pris - 1 stk.:
4.993,75 DKK

Oplev bredt udvalg af hæve/-sænkeborde

Et hæve-/sænkebord er et uundværligt et møbel på de fleste kontorer. Uanset om der er tale om hjemmekontoret eller storrumskontoret, bruges der ofte rigtig mange timer ved skrivebordet. Derfor er det essentielt at vælge et bord med mulighed for at variere arbejdsstillingen i løbet af arbejdsdagen. Her er et hæve/-sænkebord ideelt, da dette fleksible skrivebord netop giver mulighed for højdejustering, så du kan skifte imellem en siddende og stående arbejdsstilling.

Hos ErgoLift går vi højt op i at kunne skabe ergonomi på arbejdspladsen, og derfor fører vi naturligvis et bredt udvalg af hæve/sænkeborde. Størstedelen af udvalget er fremstillet af danske Conset A/S. Virksomheden er specialister i elektriske, højdejustérbare skriveborde og har mere end 20 års erfaring med udvikling, design og produktion af hæve-/sænkeborde. Desuden lever deres kontormøblerne op til alle sikkerhedsstandarder på alle markeder, og kvalitetssikring er en integreret del af produktionen.

Med andre ord: et skrivebord fra Conset A/S er din garanti for et skrivebord i høj kvalitet. Hos ErgoLift er vi derfor stolte af at kunne kalde os forhandler af innovative og professionelle skrivebordsløsninger fra Conset A/S. Så ønsker du at have et ergonomisk skrivebord, der giver dig og din krop bedre arbejdsvilkår? Bliv inspireret af vores udvalg.

Er du i tvivl om, hvilket hæve/-sænkebord du skal vælge, er du velkommen til at kontakte kundeservice. De sidder klar til at guide dig til det rigtige og sikre valg.

Hvad er et hæve/-sænkebord?

Et hæve/-sænke skrivebord er et ergonomisk bord, som du kan justere højden på ved hjælp af en knap eller manuelt. På den måde giver bordet mulighed for at variere arbejdsstillingen, så du er kortest mulig tid i samme position. Denne fleksible funktion er årsagen til, at mange kontorer er indrettede med hæve/-sænke-skriveborde, hvor de ansatte har mange stillesiddende timer. Med et hæve/-sænke-bord kan du nemlig få den helt rigtige arbejdshøjde. Fordelen er, at du kan løse helbredsmæssige problemer, for eksempel hold i nakke, ryg og lænd.

Hos ErgoLift finder du nye hæve/-sænkeborde med elektrisk eller manuel hæve/sænke funktion. De elektriske modeller justeres ved hjælp af en elektrisk motor. Her klarer motoren alt arbejdet med at hæve eller sænke bordet, hvilket resulterer i en nem og skånsom betjening. Denne funktion kan være en stor fordel for dig, hvis du har behov for at justere arbejdshøjden mange gange i løbet af din arbejdsdag. Højdejusteringen kan nemlig klares på kort tid, og du undgår den fysiske indsats, det kræver at hæve og sænke bordet med håndkraft.

Et hævesænkebord uden strøm justeres med håndkraft og fungerer enten via en gasfjeder eller et håndsving. Dette slags hæve/-sænkebord er et billigere alternativ i forhold til de elektriske modeller. Du får dog stadig et robust skrivebord i høj kvalitet, som kan bidrage til en varieret arbejdsstilling og skabe et godt og sundt arbejdsmiljø.

Sådan finder du det bedste hæve/-sænkebord for dig

Når du skal vælge dit hæve-/sænkebord, er der flere kriterier, du bør overveje. Det gælder blandt andet bordets størrelse, dens udformning og hvor meget vægt, den skal kunne klare. Derudover bør du tage stilling til, om hæve/-sænkebordet skal være med elektrisk eller manuel funktion.

Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse på bordpladen. Størrelsen afhænger meget af indretningen samt størrelsen af det rum, du skal placere skrivebordet i. Er pladsen knap, for eksempel på hjemmekontoret, kan det være en fordel at vælge en mindre bordplade eller en 1-søjlet model, så du sparer på pladsen. Hos ErgoLift har vi bordplader i mange forskellige mål, så uanset om du leder et efter et lille hæve-/sænkebord på 100 cm, et mere klassisk bord på 160 cm eller et stort hæve/-sænkebord på 180 cm, så finder du det hos os.

Dernæst bør du tage stilling til, om du får mest gavn af et klassisk, rektangulært hæve-/sænkebord eller et med centerbue, da begge typer har nogle individuelle fordele. Et rektangulært bord har et meget strømlinet design og egner sig godt til dig, der bedst kan lide at have en lidt længere afstand til skærm og tastatur. Fordelen ved den buede udformning er, at bordets design giver dig mulighed for at komme tæt ind til bordet, når du arbejder. Dermed får du en mere ergonomisk arbejdsstilling og god støtte til armene.

Det rette hæve-/sænkebord afhænger også af, hvor meget udstyr du har på bordet, og dermed hvor meget vægt skrivebordet skal kunne holde til. Hos ErgoLift fører vi primært to typer belastningsevner: 80 kg og 150 kg. Et bord med en belastningsevne på 80 kg egner sig godt til de fleste kontormiljøer, da belastningen holder nemt både computer, kontorartikler, en skrivebordslampe med videre. Borde med en belastningsevne på 150 kg egner sig godt til dig, der har mange tunge redskaber og artikler på skrivebordet. Disse modeller er udstyrede med et ekstra robust stel og en kraftig motor, så du ikke skal bekymre dig om at overbelaste bordet.

I mange kontormiljøer kan der også være behov for, at skrivebordet passer ind i arbejdsmiljøets indretning, så æstetikken i rummet ikke bliver ødelagt. Måske skal bordet passe til andre kontormøbler, til farven på væggen eller noget helt tredje. Alle vores hæve/-sænkeborde kan du heldigvis vælge med forskellige stelfarver og bordplader. På den måde kan du få præcis det design, der passer til din virksomhed.

Derfor får du gavn af et hæve/-sænkebord

Et hæve-/sænkebord giver mange fordele. Bordet er godt at benytte, fordi du får mulighed for at variere og ændre din arbejdsstilling i løbet af arbejdsdagen. Det gavner dit generelle helbred og styrker din evne til at arbejde koncentreret. Det er nemlig ikke sundt for kroppen at arbejde i samme stilling hele dagen, da det på sigt kan give skader i nakke, lænd og ryg.

Arbejder du på kontor, bruger du faktisk i gennemsnit seks timer om dagen på stillesiddende arbejde. For at forebygge ryg- og nakkeproblemer anbefaler vi derfor, at du supplerer dit hæve/-sænkebord med en aflastningsmåtte og en ergonomisk kontorstol. Derudover er et aktivt siddemøbel, for eksempel en ergonomisk balancebold eller aktiv taburet, en god idé. Så kan du variere din arbejdsstilling så meget som muligt og stadig sidde komfortabelt.


Ofte stillede spørgsmål om hæve/-sænkebordeHvilke hæve/-sænkeborde er bedst?

Hos ErgoLift finder du gode hæve/-sænkeborde med elektrisk eller manuel funktion. Hvad der er bedst, det afhænger af dine krav og ønsker. For eksempel bør du vælge den elektriske model, hvis du ikke vil hæve eller sænke bordet med håndkraft. Derudover kan du vælge mellem forskellige former. Her er den rektangulære den mest klassiske model.


Hvor meget kan et hæve/-sænkebord løfte?

Et hæve/-sænkebord kan normalt bære op til 50 eller 80 kg. Denne belastning er rigeligt for dig, der bare skal have en computer, kontorartikler, en lampe og lignende på bordet. Derudover er der hæve/-sænkeborde, der kan klare helt op til 150 kg. Arbejder du med mange tunge emner, bør du vælge sådan bord, der tåler denne belastning.


Hvorfor bør jeg vælge et hæve/-sænkebord?

Der er gode grunde til, hvorfor du bør vælge et hæve/-sænkebord. Først og fremmest kan du bruge bordet, uanset om du står op eller sidder ned. Den skiftende arbejdsstilling øger din koncentration og blodcirkulation. Derudover kan du justere bordet til, at det passer til netop din højde, så du sidder mere behageligt.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.