Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Elektriske palleløftere

Varenummer: 8320200
Listepris: 13.995,00
11.845,00 DKK
Varenummer: 8320115
Din pris - 1 stk.:
13.995,00 DKK
Varenummer: T20-12EZ
Listepris: 14.495,00
13.995,00 DKK
Varegruppenummer: T20-15ET
Listepris fra: 21.995,00
20.995,00 DKK
Varenummer: T20-15ET-SC
Listepris: 29.995,00
28.995,00 DKK
Varenummer: T20-18ET
Listepris: 33.895,00
32.895,00 DKK
Varenummer: T20-20WA
Listepris: 40.995,00
39.995,00 DKK
Varenummer: 8320125
Din pris - 1 stk.:
45.995,00 DKK
Varenummer: 8320120
Din pris - 1 stk.:
56.995,00 DKK

Smarte el palleløftere

En el palleløfter, også kaldet en selvkørende palleløfter, gør det enklere at flytte paller rundt på eksempelvis et lager eller i en butik. Både løftefunktion og kørsel er eldrevet, så pallehåndteringen har aldrig være lettere. Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af eldrevne palleløftere i højeste kvalitet, til alle behov.

Hvilken el palleløfter skal du vælge?

Det er vigtigt at vælge en elektriske palleløfter, der passer til dine behov. Først og fremmest, bør du tænke over hvilken løftekapacitet dine arbejdsopgaver kræver. Er der fx tale om transport af lettere emner, kan vores modeller med løftekapaciteter på 1200 kg. være en både optimal og billigere løsning. Er der derimod tale om transport af tunge emner og intensivt brug, er vores modeller med løftekapacitet på 2000 kg. optimale. Hos ErgoLift finder du modeller med løftekapaciteter på både 1200 kg., 1500 kg., 1800 kg., og 2000 kg.

Valget af den rette selvkørende palleløfter, afhænger også af den strækning maskinen skal tilbagelægge, i løbet af en arbejdsdag. Er der fx tale om kortere strækninger, vil en el-palleløfter med gående fører være et ideelt valg. Gående fører, er nemlig velegnet til lettere opgaver, såsom transport over kortere afstande, pålæsning/aflæsning og ordreplukning. Er der derimod, tale om opgaver der indebærer lange strækninger og transport af tungt gods, vil det være ideelt at vælge en el palleløfter med ståplade. Med stående fører tilbagelægges afstanden hurtigere, og løftekapaciteten er oftest højere.

Få selvkørende el palleløfter til flere formål

En elektrisk palleløfter, har alle de samme egenskaber du kender fra andre palleløftere. Den letter nemlig håndtering og transport af paller i gulvhøjde, og er en uundværlig del af fleste lagre og varehuse.

Vores selvkørende palleløftere er drevet af kraftfulde og pålidelige batterier. På den måde, undgår du den fysiske indsats det kræver at trække og skubbe en manuel model, og kan i stedet koncentrere dig fuldt ud om at manøvrere pallerne på plads. En el-palleløfter er altså den perfekte løsning til pallehåndtering i mange brancher.

Find el palleløfter med støttehjul

Flere af vores el palleløftere er udstyret med støttehjul på siderne. Støttehjulene giver dig en endnu større stabilitet under kørslen, hvilket kan være ideelt til fx skrøbeligt og vigtigt gods. Det er altså en god idé at overveje, hvorvidt dit daglige arbejde kræver en model med støttehjul.

Køb el palleløfter med stålplade

I vores store udvalg af elektriske pallevogne, finder du også modeller med ståplade. Modellerne med ståplade kombinerer manøvredygtigheden fra en palleløfter, med komforten du kender fra eksempelvis pallestablere eller andet udstyr med stående fører. En el palleløfter med ståplatform giver dig muligheden for at tilbagelægge ængere strækninger på kortere tid, og samtidig skåner du ryggen undervejs.

Hvad er fordelen ved en el palleløfter?

Der er mange fordele ved at investere i en el-palleløfter. En elektrisk palleløfter gør nemlig arbejdet med at flytte paller nemmere, mere komfortabelt og ergonomisk, sammenlignet med en manuel palleløfter. Mange vælger faktisk at udskifte den manuelle palleløfter med en elektrisk model, for at optimere arbejdsgangen.

Den helt store fordel ved en el palleløfter er, at føreren spares for det hårde fysiske arbejde det almindeligvis medfører at trække eller skubbe en palleløfter. Antallet af tunge løft, træk og skub reduceres, og dårlige eller akavede arbejdsstillinger minimeres. På den måde sikres medarbejderens fysiske helbred.

Det er også værd at bemærke at flere af vores eldrevne palleløftere, er yderst kompakte i størrelsen. Dermed, kan du let manøvrere vores el palleløftere rund i smalle gange og komme rundt på steder hvor der er begrænset plads.

En anden fordel ved at vælge en elektrisk palleløfter, er at arbejdet med at flytte paller med tungt gods effektiviseres. Vores elektriske palleløftere fås med en kørehastighed helt op til 8,5 km/t. Pallehåndteringen bliver altså markant hurtigere. Og med et minimalt strømforbrug på helt ned til 0,22 kW pr. time, bidrager en el palleløfter også til en omkostningseffektiv drift.

Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af udstyr til transport, løft, lastning og aflæsning Vi fører et bredt udvalg af palleløftere med forskellige specifikationer, så du kan finde en, der passer til dine behov. Er du i tvivl om hvilken el palleløfter der er den rigtige for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kan en el palleløfter løfte?

Vi tilbyder el palleløftere, der kan løfte mellem 1200 og 2000 kg. Kapaciteten afhænger af de udvalgte modeller.

Skal jeg vælge en el palleløfter med eller uden ståplade?

Er der tale om opgaver over lange afstande med tungt gods, bør du vælge en el palleløfter med ståplade. Med stående fører er det nemlig muligt at tilbagelægge længere strækninger på kortere tid, mens du skåner din ryg undervejs. Er der derimod tale om opgaver over kortere strækninger, vil en el-palleløfter med gående fører være et ideelt valg. Gående fører, er nemlig velegnet til lettere opgaver, såsom transport over kortere afstande, pålæsning/aflæsning og ordreplukning.

Hvad koster en el palleløfter?

Vi tilbyder elektriske palleløftere i top kvalitet til skarpe priser. Her finder du blandt andet el palleløftere til 10.995 kroner.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.