Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Lagerreoler store hylder

Varegruppenummer: US100000
Din pris - 1 sæt:
4.993,75 DKK
Varegruppenummer: US110000
Din pris - 1 sæt:
4.181,25 DKK
Varegruppenummer: UH159990
Din pris - 1 stk.:
1.243,75 DKK
Varegruppenummer: UH110
Din pris - 1 stk.:
868,75 DKK
Varegruppenummer: 4026212144000
Din pris - 1 sæt:
3.181,25 DKK
Varegruppenummer: 4026212204900
Din pris - 1 sæt:
3.618,75 DKK

Udnyt pladsen med store hylder


En lagerreol er en stor del af indretningen på ethvert lager. Dog er der stor forskel på behovet for opbevaringsplads, da varerne varierer i størrelse og udformning, afhængig af hvilken type produkter der er tale om. Lagerreoler er altså aldrig en one-size-fits-all løsning, og derfor er vi hos ErgoLift stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af reoler til alle typer lagerløsninger. Her på siden, har vi samlet alle vores lagerreoler med ekstra store hylder, til dig der har behov for opbevaring af store og tunge emner.

Lagerreoler til stort og tungt grej

Lagerreoler med store hylder, kaldes også for storfagsreoler. Storfagsreoler er beregnet til volumengods, som ikke kan placeres på almindelige lagerreoler, grundet enten størrelse eller vægt. Alle vores storfagsreoler kan klare store belastninger helt op til 520 kg. pr. hylde, og kan opbygges med lange frie hyldespænd og store hyldedybder. Med denne type reol, har du altså mulighed for at udnytte pladsen på lageret optimalt, da du kan opbevare selv meget tunge emner på reoler, og dermed får ekstra opbevaringsplads i højden.

Vi giver dig den mest alsidige løsning

Blandt vores mange storfagsreoler finder du bl.a. UNIShelf reolsystemet. UNIShelf er en af de mest alsidige reol-løsning på markedet, da det tillader forskellige opsætningsmuligheder og optimal brugervenlighed. Reolsystemet udmærker sig desuden ved at montering foregår helt uden skruer eller bolte. På den måde, er du sikret en let og ubesværet montering af reolen, og behøver ikke ekstra udstyr eller værktøj for at samle reolen på rekordtid.

Opnå effektivt arbejde med tilbehør

Hos ErgoLift finder du også et stort udvalg af tilbehør til vores reoler med store hylder. Vores sortiment af tilbehør til reoler rummer bl.a. ekstra hyldeplader, sikringsclips, stigebensbeskyttere og meget mere. På den måde, har du mulighed for at indrette dine reoler præcis efter dine ønsker og behov.

Køb store hylder til store behov

Der er mange fordele ved at købe en reol med store hylder hos ErgoLift. Først og fremmest, har alle vores storfagsreoler forskellige certificeringer og godkendelser, vores UNIShelf reoler er bl.a. CE mærket og produceret i henhold til EN 10204 3.1. Reolerne fra META har GS-mærket og RAL-RG 614-kvalitetsmærket. Med disse certificeringer, er du sikret en optimal kvalitet og sikkerhed med produkterne.

En anden stor fordel ved alle reolsystemer fra ErgoLift er, at du altid har muligheder for at udbygge reolerne, hvis behovet opstår. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe ekstra følgefag, så du nemt kan udvide dine storfagsreoler med flere sektioner, hvis du får behov for mere hyldeplads. Derved er du sikker på, at du altid har muligheden for at forøge din lagerkapacitet, uden at skulle udskifte alle dine reoler eller investere i et helt nyt reolsystem.

Slutteligt er vi også altid til rådighed hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning. Kontakt kundeservice på tlf. 44 600 440, og lad os få en snak om den optimale indretning af dit lager.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.