Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Pallereoler

Varegruppenummer: 37300900
Listepris fra: 3.243,75
3.118,75 DKK
Varegruppenummer: 37300910
Listepris fra: 2.431,25
2.306,25 DKK
Varegruppenummer: 37440000
Listepris fra: 4.306,25
3.556,25 DKK
Varegruppenummer: 37440049
Listepris fra: 3.056,25
2.931,25 DKK
Varegruppenummer: 37500000
Din pris - 1 stk.:
1.431,25 DKK
Varegruppenummer: 37500039
Din pris - 1 stk.:
618,75 DKK
Varegruppenummer: 37500043
Din pris - 1 stk.:
406,25 DKK

Stabile pallereoler fra ErgoLift


En pallereol er en vigtig del af ethvert effektivt lager. Pallereoler er udviklet specielt til lagervarer der opbevares på paller, og sikrer en optimal udnyttelse af lagerpladsen. Samtidig skaber indretning med stabile pallereoler en mere effektiv arbejdsgang, da varebeholdningen lettere kan systematiseres. Opfyldning og plukning af pallerne foregår derfor både lettere og hurtigere. Vores kvalitetsreoler er alle produceret i galvaniseret højkvalitetsstål, og er designet i en profil, som kan klare kraftig belastning og hårdt dagligt slid.

Hvilke pallereoler skal du vælge?

Pallereoler fås i forskellige kapaciteter, og med forskellige antal pallepladser. Derfor finder du altid en pallereol der passer til dit lager. Når du skal vælge den rigtige pallereol, er det vigtigt at overveje hvor meget hylderne skal kunne bære. Hos ErgoLift finder du pallereoler med en bæreevne helt op til 19 tons pr. fag. Derudover er det også vigtig at overveje størrelsen på dit lager, og dermed pallereolens mål. Hos os finder du et bredt udvalg af reoler i forskellige højder og antal pallepladser, så der er mulighed for at indrette alt fra mindre lagerlokaler til store industrielle lagerhaller.

Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med en af vores kundeservice, inden du investerer i pallereoler til lageret. På den måde, er du sikret en professionel vejledning i valget af de rette pallereoler, samt indretning der giver dig en optimal og effektiv arbejdsgang tilpasset jeres behov. Fx anbefaler vi et bjælkelag i bunden af reolen, ved brug af pallestabler. Derved får hjulene nemlig fuld bevægelsesfrihed.

En stor fordel ved alle vores pallereolsystemer er, at du altid har mulighed for at udvide reolerne. Du kan nemlig tilkøbe ekstra følgefag, så du nemt kan udbygge med flere sektioner, hvis du får behov for mere hyldeplads. Så er du sikker på, at du altid kan øge lagerkapaciteten, uden at skulle investere i helt nye pallereoler.

Vælg mellem pallereoler til to eller tre paller

Det er vigtigt at indrette lageret optimalt, i forhold til de varer eller komponenter virksomheden håndterer, samt lagerets størrelse. Derfor finder du pallereoler med enten to eller tre pallepladser i bredden pr. bærelag. På den måde, har du mulighed for at indrette dit lager med reoler der udnytter lagerpladsen optimalt, og samtidig er tilpasset dine lagervarer. Samlet set fører vi pallereoler med op til 15 pallepladser pr. fag.

Det bruger du en pallereol til

En klassisk pallereol består af reolstiger med to påhæftede bærebjælker, som danner et bærelag hvorpå der kan afsættes europaller. Pallereoler anvendes som regel i større lagerfaciliteter, hvor varerne opbevares på paller, og almindelige lagerreoler eller grenreoler ikke er tilstrækkelige. Pallereolerne anvendes i mange brancher, fx større eller mindre lagerhoteller, industri og byggemarkeder, hvor hylderne skal kunne modstå meget slid og bære tunge emner.

Køb robuste hyldeplader til pallereoler

Hos ErgoLift fører vi også et stort udvalg af tilbehør til reoler. Du finder fx tværbjælker, stigebensbeskyttere, bærebjælker og hyldeplader. Hyldepladerne er et godt supplement til pallereolerne, da de giver mulighed for opbevaring af mindre varer, eller andet udstyr der ikke er placeret på paller. På den måde, får du en større fleksibilitet i indretningen af dit lager. Hylderne er enormt stabile da de nedsænkes i bærebjælkerne, og er fremstillet i højstyrkestål, med en bæreevne helt op til 265 kg. pr. hylde. Hyldepladerne har derfor en langt højere bæreevne, kvalitet og sikkerhed end de velkendte spånpladehylder, som ofte optager fugt og glider rundt oven på bærebjælkerne.

Hold sikkerheden i top med bærebjælke

Det er afgørende at sikkerheden omkring pallereolerne er i top. Derfor er alle vores pallereoler godkendt med de seneste EN/DS/INSTA, FEM og CISI sikkerhedsnormer og er desuden TÜV godkendt, samt CE godkendt.

En stor sikkerhedsmæssig fordel ved pallereoler fra ErgoLift, er at de er fremstillet i en ekstra stærk type højstyrkestål; Ståltype S400. Denne type stål er hele to klasser bedre end den typisk anvendte ståltype, S320. Det betyder, at reolerne er langt stærkere end andre pallereoler på markedet. Vores pallereolsystemer er desuden udstyret med flere konstruktionsmæssige fordele som giver en øget sikkerhed. Fx. Har reolernes bærebjælker en unik profilering, der giver en øget stabilitet ved potentiel påkørsel.

Det er vigtigt at opstilling og montering af pallereoler foregår korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Derfor bør du altid følge den vedlagte montagevejledning nøje. Husk, at der også findes en række regler, bekendtgørelser og lovkrav i forbindelse med montering og indretning med pallereoler, som til enhver tid skal overholdes. Dette for at sikre at dine lagerlokaler er indrettet forsvarligt, af hensyn til arbejdsmiljø og de ansattes sikkerhed.

Har du spørgsmål til krav og sikkerhed, eller er du i tvivl om hvilken pallereol du skal vælge? Du er altid meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.