Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Stålreoler

Varegruppenummer: 144700
Listepris fra: 1.618,75
1.243,75 DKK
Varegruppenummer: 11455213
Listepris fra: 2.118,75
1.993,75 DKK
Varegruppenummer: 94041150
Listepris fra: 1.806,25
1.618,75 DKK
Varegruppenummer: 94041152
Listepris fra: 1.556,25
1.368,75 DKK

Hvorfor vælge en reol i stål?

Stålreoler er, som navnet antyder, reoler udført i stål. Her er der tale om et stærkt og holdbart materiale, der gør, at reolerne kan holde til ekstra meget vægt. Derfor er reolerne oplagte til opbevaring af tunge genstande men også dig, der bare ønsker bedre et overblik og praktisk opbevaring. Samtidig kan du finde dem i mange forskellige højder og bredder med forskellige antal hylder.

De mange fordele betyder, at du kan benytte stålreoler mange steder, hvor du har brug for opbevaring – for eksempel på lageret, da det ofte er her, du har behov for at kunne opbevare det helt tunge grej. Det kan også være i et køkken, hvor der stilles store krav til rengøringen. Stålet gør nemlig reolerne nemme at holde rene. Eller brug dem til at opbevare alt fra vigtige dokumenter, bøger eller tunge pakker, afhængigt af dine behov.

Kort sagt vil stålreoler kunne passe ind i mange situationer, hvor der er brug for opbevaring, der kan tåle høj belastning.

Find en praktisk og robust stålreol

Hos ErgoLift har vi et fint udvalg af robuste stålreoler, som du kan bruge til mange formål - hvad end du arbejder i et plukmiljø eller vil optimere pladsen på dit værksted. Find dem i forskellige størrelser og med kapaciteter på alt fra 100 til 500 kg. Du har mulighed for at øge antallet af hylder og tilpasse dem i højde, dybde og bredde.

Et fællestræk for dem alle er, at de kommer fra populære brands som Reoler A/S og Meta, der er specialister i at lave billige stålreoler i høj kvalitet. Søger du andre reoler, så har vi også et stort udvalg af:


Lagerreoler

Pallereoler

Grenreoler

Kølerumsreoler

Arkiv reoler

Dækreoler

Kassereoler

Skuffereoler

Boltreoler

Kontorreoler


Vi har også et stort udvalg af tilbehør til reoler. Det dækker blandt andet over gavle, fodplader, ekstra hylder, hyldebjælker, sikringsclips, palleudtræk, pallestop og meget mere. Med udvalget hos ErgoLift og de skarpe priser har du derfor gode muligheder for at finde en billig stålreol med høj bæreevne og det helt rette tilbehør.

Sådan vælger du den rette stålreol

Når du skal vælge dine stålreoler, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om rummet, de skal stå i samt hvilken størrelse og belastning, de skal være samt klare.

Den rette kapacitet: Skal du for eksempel have meget vægt på hylderne, kan det være en fordel at vælge en reol med høj kapacitet. Så er du sikker på, at reolen kan tåle belastningen. For eksempel er en bæreevne på 50 kg ofte nok til de knap så tunge genstande. Til det tungere værktøj bør du gå efter en højere bæreevne på for eksempel 100 eller 200 kg. Så er du bedre sikret mod, at reolen vælter eller giver efter for vægten.

Den rette højde: Tænk også over højden, og hvor meget plads du har til rådighed i rummet. Her vil det hjælpe dig at finde ud af, hvor reolen skal stå, så du kan finde en størrelse, der passer til denne plads. Undersøg også højden mellem hylderne, så du kan opbevare de genstande, du har behov for. Er det derimod vigtigt for dig at kunne placere elementer i længden, kan lange hylder være en fordel. Så kan du nøjes med færre reoler.

Det rette materiale: Materialet er også vigtigt at tage højde for. Stålreoler fås i blandt andet rustfrit og galvaniseret stål. Er det vigtigt med god hygiejne, for eksempel i køkkener og laboratorier, så er rustfrit stål typisk bedst. Galvaniseret stål er mere holdbart, fordi materialet kan tåle mere slid og slitage. Derudover er der modeller med træhylder.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.