Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Stålreoler

Varegruppenummer: 144700
Listepris fra: 1.618,75
1.243,75 DKK
Varegruppenummer: 11455213
Listepris fra: 2.118,75
1.993,75 DKK
Varegruppenummer: 94041150
Listepris fra: 1.806,25
1.618,75 DKK
Varegruppenummer: 94041152
Listepris fra: 1.556,25
1.368,75 DKK

Stålreoler fra ErgoLift

Vi har et stort udvalg af alt i stålreoler som passer perfekt alle steder. Passer til alt fra værkstedet til lageret, butikken eller kontoret.

Stålreoler fra ErgoLift

Stålreoler er, som navnet antyder, reoler udført i stærke stålkonstruktioner. Den stærke konstruktion gør at reolerne kan holde til ekstra meget vægt. Dette gør dem ideelle at benytte på f.eks. lageret, da det ofte er her man har behov for at kunne opbevare emner med en høj vægt. Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af stålreoler og du vil kunne se de mange muligheder du har for at indrette med stålreoler - hvad enten det er et spørgsmål om at øge antallet af hylder i en stålreol eller tilpasse den i højde, dybde eller bredde, så har vi en løsning der passer. Kort sagt er stålreoler meget fleksible i deres opbygning og en stålreol vil kunne passe ind i mange situationer hvor der er brug for en reol der kan tåle høj belastning. Vi har stålreoler fra populære brands som Reoler A/S, Meta og mange flere. Alle vores stålreoler er udført i højeste kvalitet til skarpe priser.

Hvad kan du bruge stålreoler til?

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af stålreoler til alle brancher og formål. Stålreoler benyttes mange steder hvor man har behov for opbevaring. Stålreoler bruges både til professionelle formål på lageret eller i et køkken, hvor stålet gør at den er meget hygiejnisk og de er derfor optimale steder hvor der stilles store krav til rengøringen.

Sådan vælger du den rette stålreol

Når du skal vælge din eller dine nye stålreoler er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser om rummet de skal stå i, samt hvilken størrelse og belastning du vil have brug for. Skal du f.eks. have meget vægt på hylderne kan det være en fordel at vælge en reol med høj hyldekapacitet, så du er sikker på at reolen kan tåle den høje belastning. Er det derimod vigtigt for dig at kunne placere elementer i længden kan lange hylder være en fordel. På den måde kan man nøjes med færre reoler. Vi har reoler i alle størrelser og kapaciteter og tilbyder alt fra 100 - 500 kg i kapacitet.

Søger du andre reoler, så har vi også et stort udvalg af lagerreolerpallereolergrenreolerkølerumsreolerarkiv reolerdækreolerkassereolerskuffereolerboltreoler og kontorreoler. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til reoler. Tilbehør til reoler dækker over gavle, fodplader, ektra hylder, hyldebjælker, sikringsclips, palleudtræk, pallestop og meget mere. Vi anbefaler at du laver en opmåling i rummet dine reoler skal stå i og ønsker du hjælp til dette, kan vi supplere. Vi beskæftiger os med alt fra store projekter til den enkelte der skal bruge en reol, så du kan trygt handle med os om din næste reolsag.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.