Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Opbevaringsskabe

Varegruppenummer: 10071010
Listepris fra: 2.306,25
2.181,25 DKK
Varegruppenummer: 4010571601
Listepris fra: 2.681,25
2.493,75 DKK
Varegruppenummer: 4010571600
Listepris fra: 3.118,75
2.931,25 DKK
Varegruppenummer: 39040677
Listepris fra: 3.056,25
2.931,25 DKK
Varenummer: 4010071025
Listepris: 2.431,25
2.306,25 DKK
Ved 3 stk.: 2.106,25
Ved 6 stk.: 1.943,75
Ved 12 stk.: 1.781,25

Smarte opbevaringsskabe fra ErgoLift


Opbevaringsskabe er en vigtig del af indretningen, i langt de fleste brancher. Uanset om der er tale om kontor, værksted, lager eller skole, er der oftest et stort behov for god opbevaringsplads. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af smarte opbevaringsskabe, til alle typer virksomheder.

Vælg mellem et hav af kvalitets opbevaringsskabe

Der er sjældent én løsning, der passer til alle - især når det kommer til opbevarings- og skabsløsninger. Derfor kommer alle vores opbevaringsskabe i forskellige størrelser, farver og funktioner, så du altid kan finde et skab der matcher jeres behov.

Skal du bruge et skab til kontoret, er selvfølgelig vigtigt at overveje hvorvidt skabets mål og hylder passer til de kontorartikler, mapper eller dokumenter der skal opbevares. Skal skabet have en central placering i kontormiljøet, og dermed indgå i rummets indretning, kan farve og design også have indflydelse på valget. Mange af vores opbevaringsskabe i stål, kommer i klassiske neutrale farver, som fx sort, hvid og grå. Leder du efter et skab der passer til kontorets hæve-/sænkeborde, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af kontorskabe i laminat.

Er det et skab til værkstedet eller lageret du mangler, kan du også sagtens vælge et af vores mange opbevaringsskabe i stål. Alle vores opbevaringsskabe har en enormt robust stålkonstruktion, og tåler den slitage der kan opstå ved opbevaring af værktøj og udstyr i krævende miljøer. Leder du efter specialløsninger, kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af værktøjsskabe.

På skoler og i institutioner, er det klassiske opbevaringsskab i stål, også meget anvendt. Skabenes store fleksibilitet i udformning og antallet af hylder, gør dem ideelle i både klasseværelset til fx bøger og i fagspecifikke lokaler som fx billedkunst til opbevaring af maling og materialer. Skabene i stål, har tilmed den robuste kvalitet, den hårde belastning og brug kræver.

Derfor skal du have et opbevaringsskab

Der er mange fordele ved at investere i robuste opbevaringsskabe til arbejdspladsen. Først og fremmest giver skabene dig en god mulighed for at få orden og overblik over alle de materialer eller papirer, der ellers ville ligge og flyde eller blive væk. Skabene giver også en bedre koncentration og ro, da lågerne afskærmer for evt. rod.

Køb smart foldbart opbevaringsskab

Blandt vores mange skabsløsninger finder du også det foldbare opbevaringsskab Easy. Skabets foldbare konstruktion, giver dig mulighed for hurtig opstilling og nedtagning efter behov. Denne funktion er især ideelt hvis opbevaringsbehovet varierer, eller til brug på fx messer eller pop-up butikker, da du har muligheden for at pakke skabet sammen på få minutter, når det ikke er i brug.

Få kompakte opbevaringsskabe hos ErgoLift

Hvis pladsen er trang, kan et kompakt opbevaringsskab være en ideel løsning for dig. Alle vores opbevaringsskabe fås i forskellige mål, i både højde, bredde og dybde. Sortimentet rummer fx smalle skabe helt ned til 380 mm. i bredden, og lave skabe, helt ned til 1000 mm. i højden. På den måde, kan du altid finde et skab der passer, selv når pladsen er trang.

Beskyt dine arkiver med låsbart opbevaringsskab

Nogle gange kan der være behov for skabe med lås. Det kan fx være hvis skabet skal anvendes som personaleskab, hvor medarbejdere kan have deres personlige ting opbevaret i løbet af arbejdsdagen. Eller hvis skabet skal anvendes til opbevaring af værdier. Størstedelen af vores opbevaringsskabe er udstyret med cylinderlåse, der sikrer en god beskyttelse og aflåsning af skabets indhold.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af det rette opbevaringsskab til dig og din virksomhed, så er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.