Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Sækkevogne med hejs

Varenummer: 8673120
Listepris: 6.868,75
6.618,75 DKK
Varenummer: 8610181
Din pris - 1 stk.:
15.681,25 DKK
Varenummer: 301103
Listepris: 14.493,75
13.118,75 DKK
Varenummer: 301123
Listepris: 15.243,75
13.743,75 DKK
Varenummer: 301105
Listepris: 14.243,75
12.868,75 DKK
Varenummer: 301133
Listepris: 18.243,75
16.493,75 DKK

Find sækkevogne med hejs


En sækkevogn er et meget alsidigt transportredskab som efterhånden findes i mange udgaver, der alle er tilpasset forskellige arbejdsopgaver og miljøer. En sækkevogn med hejs har alle de samme egenskaber som du kender fra en almindelig sækkevogn, den er blot udstyret med hejs, i form af gafler, platform eller lastdorn. På den måde kombineres transport og løftefunktion i ét og samme produkt. Du kan altså let hejse godset op i den ønskede højde, til fx en lagerreol, et bord, eller ind i en varevogn.

Køb en sækkevogn med hejs

Når du skal vælge den rette sækkevogn med hejs, er der flere overvejelser du bør gøre dig. Først og fremmest, bør du overveje hvilken løftekapacitet dine arbejdsopgaver kræver. Er der fx tale om transport og løft af let gods, kan vores modeller med løftekapaciteter på 120 kg. være en både optimal og billigere løsning. Er der derimod tale om transport og løft af tungt gods, er vores modeller med løftekapaciteter på 250 kg. optimal.

Du bør også tænke over hvilken lasthåndteringsanordning der er optimal til dine arbejdsopgaver. Vores sækkevogne med hejs, fås med enten plade, gafler eller lastdorn. Hertil er det muligt at tilkøbe plade, gafler eller lastdorn som tilbehør, så du selv kan skifte ud efter behov.

Få robust sækkevogn med hejs og platform

Hos ErgoLift finder du sækkevogne med hejs udstyret med forskellige lasthåndteringsanordninger, blandt andet platform. Platformen eller pladen, har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til brug ved fx installations- og montagearbejde.

Derfor skal du have en sækkevogn med hejs

Der er mange gode grunde til at investere i en sækkevogn med hejs. Først og fremmest, er en sækkevogn et transportredskab, der afhjælper unødvendige tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Alle vores sækkevogne med hejs har et ergonomisk design, der fremmer gode arbejdsstillinger. Derudover, er vognen et redskab der sikrer hurtigere og mere effektiv transport og løft af forskellige emner.

Fordelen ved den integrerede hejsefunktion, er at du kan skåne både ryg, arme og knæ for tunge, gentagende løft når godset skal videre fra sækkevognen til en reol eller varevogn. Godset hejses nemlig let til den ønskede højde, ved hjælp af det smarte håndsving. Liften giver dig også mulighed for at justere tyngdepunktet optimalt til lasten, ved at hæve eller sænke den. På den måde bliver det endnu lettere at transportere tunge emner.

En anden stor fordel ved den højtløftende sækkevogn er de utallige anvendelsesmuligheder. Vognen kan blandt andet anvendes til montage af tunge genstande som skal fastgøres på væggen eller lign. Når genstanden er løftet op til den ønskede højde, kan du let fastgøre den, uden du skal bruge kræfter på at løfte og holde samtidigt. Sækkevognen kan også anvendes til af- og pålæsning, eller i varehuse og butikker, hvor varer på kvartpaller skal løftes op i en vis højde.

Vælger du at købe din sækkevogn hos ErgoLift, får du en robust vogn, med fokus på sikkerheden. Alle vores sækkevogne med hejs er fremstillet i en kraftig stålrørskonstruktion, og forsynet med dobbelt bremse som låser begge hjul. Derudover kan håndsvinget klappes op efter endt brug, så det ikke stikker ud eller er i vejen.

Smarte sækkevogne med hejs og gafler

I vores brede sortiment finder du også sækkevogne med hejs, monteret med gafler. Gaflerne har mange anvendelsesmuligheder, og er perfekt til transport og løft af fx lagerkasser eller paller. Nogle modeller er endda udstyret med justerbare gafler, så de let kan tilpasses præcist til lasten, hver gang.

Er du i tvivl om hvilken model du bør vælge? Vi anbefaler altid at du kontakter os inden du køber. Vi sidder klar til at guide dig, til det rigtige og sikre valg. Kontakt os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.