Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Affaldsspande

Varegruppenummer: 32400020
Din pris - 1 stk.:
493,75 DKK
Varegruppenummer: 3240000700
Din pris - 1 stk.:
681,25 DKK
Varegruppenummer: 32400017
Listepris fra: 556,25
531,25 DKK
Varegruppenummer: 32400074
Listepris fra: 2.243,75
1.993,75 DKK

Affaldsspande fra ErgoLift


At komme af med sit affald på en god og effektiv måde, er et behov på alle arbejdspladser, uanset branche. Derfor finder du hos ErgoLift, et bredt udvalg af klassiske affaldsspande til erhverv. I kategorien har vi samlet vores udvalg af mindre affaldsspande i robust plast, der rummer enten 40 liter, 60 liter eller 90 liter.

Hvilken affaldsspand skal du vælge?

Det er vigtigt at overveje behovet på arbejdspladsen, inden I vælger jeres nye skraldespand.

Først og fremmest, bør I overveje hvilken volumen I har behov for. Tænk derfor over, hvor meget skrald virksomheden producerer i løbet af en dag. Arbejdsmiljøer som fx skoler, institutioner eller store virksomheder, kan producere store mænger affald hver eneste dag. Her anbefaler vi vores udvalg af affaldsbeholdere på 90 liter. Disse beholdere rummer meget skrald, og på den måde minimerer I risikoen for overfyldte skraldespande. Overfyldte skraldespande kan nemlig resultere i flere problemer, fx lugt eller et øget tidsforbrug på både rengøring og tømning af spanden. 90 liters modellen, kan også med fordel anvendes til papiraffald, og placeres tæt på printer eller kopimaskine, hvor der ofte er behov for at kassere større mængder papir.

Det er også vigtigt at overveje, om der er særlige krav til sortering af jeres affald. Skal affaldet kildesorteres, opstår der nemlig et særligt behov for flere særskilte beholdere til de forskellige typer af affald. Her anbefaler vi, enten at investere i forskellige fuldfarvede beholdere eller låg i forskellige farver. På den måde, kan hver affalds-type fx papir, plast, glas, metal, madaffald mv. tildeles en farve, så det er let og hurtigt at sortere skraldet.

Befinder virksomheden sig i fødevarebranchen eller medicinalindustrien, stiller det ofte meget specifikke krav til jeres inventar - også skraldespanden. Til disse industrier kan vi anbefale vores 60 liter affaldsspand, som er både frost, varme og kemikaliebestandig. Derudover er spanden også fødevaregodkendt.

Få affaldsspande i flere flotte farver

Alle vores affaldsspande og låg fås i et bredt udvalg af farver, hvilket er enormt praktisk, hvis I har behov for at skabe et let og overskueligt affaldssystem til kildesortering. Ofte kan der også være behov for at jeres affaldsspand passer ind i arbejdsmiljøets indretning, så den ikke tiltrækker unødig opmærksomhed eller ødelægger æstetikken i rummet. Måske har I brug for en affaldsspand i afdæmpede, neutrale farver som fx grå, sort eller hvid. Eller måske skal spanden passe til farven på væggen, jeres logo eller noget helt tredje. Flere af vores affaldsbeholdere kommer i op til otte forskellige farver, og der kan tilkøbes låg i en matchende eller helt anden farve. På den måde, kan I få præcis den farvekombination, der passer til jeres virksomhed.

Køb affaldsspande med smarte låg

Det kan være en god idé at overveje om der er behov for at tilkøbe et låg til jeres skraldespand. Skal spanden placeres i fx køkken, kantine eller andre steder hvor der smides mad ud, kan det være svært at undgå lugtgener, fordi maden ligger samlet i længere tid. Her er et låg en god måde at afskærme og forhindre lugten fra madaffaldet, i at sprede sig.

Vores smarte og minimalistiske låg, giver samtidig affaldsbeholderen en pæn finish, så der ikke er frit udsyn til affaldet i fx butikker eller kontorer hvor det er vigtigt at skabe en flot og indbydende atmosfære for kunderne.

Vores 40 liters affaldsspand, kan også fås med et praktisk vippelåg, der gør det nemt for brugeren at komme af med affaldet, da låget er ekstra let at åbne.

Vælg et sæt med affaldsspande

Har du brug for en både praktisk og billig løsning på affaldshåndteringen, finder du også vores komplette pakkeløsning. Sættet består af to 40 liters spande, låg og en affaldsvogn. På den måde, får du et komplet affaldssystem der samtidig er let at flytte rundt på. Dette sæt er blandt andet relevant i klasseværelser eller børnehaver, da der både er plads til kildesortering, og vognen let kan rykkes rundt baseret på elevernes aktiviteter.

Køb holdbare poser til din affaldsspand

Hos ErgoLift bestræber vi os på, at du kan få alt du behøver til dit affaldssystem samlet ét sted. Derfor finder du også et bredt udvalg af store og små affaldssække og poser hos os. Alle vores affaldsposer er af højeste kvalitet, og findes i både sort og klart plast.


Ofte stillede spørgsmål om affaldsspande


Hvilke affaldsspande er gode til sortering?

Når du skal sortere affald, bør det være i nogle spande, der både er slidstærke og i farver. På den måde holder affaldsspandene i lang tid. Hos ErgoLift har vi blandt andet affaldsspande i PP-plast og som tåler frost, varme og kemikalier. Derudover er de fødevaregodkendte og nemme at stable.Hvor mange affaldsspande bør jeg købe?

Du bør købe tilpas mange affaldsspande til den type affald, du skal sortere. Skal I for eksempel sortere pant, metal, madaffald og papir, så bør der være minimum én spand til hver. Er der meget affald inden for en kategori, kan du med fordel købe flere affaldsspande i samme farve, så I ikke konstant skal tømme spandene.


Hvordan sorterer jeg bedst min virksomheds affald?

Da genanvendeligt affald hører under forskellige grupper, er det en god idé at bruge forskellige affaldsspande i forskellige farver til hver type affald. På den måde kan du lettere skelne mellem, hvilken spand der hører til glas, plast og madaffald.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.