Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Terrængående palleløftere

Varegruppenummer: EH-2
Din pris - 1 stk.:
94.993,75 DKK

Terrængående palleløfter til dit behov


Mange brancher har det til fælles, at der er behov for at flytte, transportere og håndtere paller. Dog er der stor forskel på det miljø og underlag pallerne befinder sig i. Er der tale om krævende udendørsmiljøer fx på byggepladser, i landbruget eller på planteskoler, er der ofte behov for en særlig robust palleløfter, der kan køre på det ujævne terræn. Her kommer den terrængående palleløfter til sin ret.

Hos ErgoLift fører vi et nøje udvalgt sortiment af terrængående palleløftere, til den professionelle bruger. Alle vores terrængående palleløftere er udført i stærke konstruktioner med forstærket håndtag, og udstyret med store, robuste hjul. Dermed letter du håndteringen af paller, i miljøer hvor brugen af en klassisk palleløfter eller truck ikke er tilstrækkelig.

Løft og transportér nemt i ujævnt terræn

Er der tale om et terræn med store ujævnheder, fx jord, græs, sand, grus eller andre former for krævende udendørsmiljø, er det vigtigt at vælge en palleløfter der nemt og ubesværet kan manøvreres på underlaget. Her er en terrængående palleløfter et oplagt valg. Denne type palleløfter er nemlig enormt robust, og designet til håndtering af paller i ujævne miljøer. De store dæk gør det fx betydeligt lettere at køre i ujævnt og blødt terræn. Derudover er alle modellerne også udstyret med justerbar gaffelbredde, hvilket gør det muligt at transportere paller med forskellige dimensioner.

Palleløftere tilpasset bløde og hårde terræn

En terrængående palleløfter er altså ideel i brancher og miljøer, hvor der er behov for en palleløfter tilpasset terrænkørsel. Netop derfor har den terrængående palleløfter også fået tilnavnet offroad palleløfter, da den kan køre i langt mere krævende og ujævne miljøer, sammenlignet med andre palleløftere.

Blandt vores udvalg af terrængående palleløftere finder du også selvkørende modeller. Denne type terrængående palleløfter, har den helt særlige fordel, at både løftefunktion og kørsel er eldrevet. På den måde, bliver det endnu lettere at håndtere paller i ujævnt terræn. Derudover, skåner du også kroppen for de mange tunge træk og skub, der kan opstå ved brug af en manuel model.

Få et tilbud på terrængående palleløfter

Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af udstyr til transport, løft, lastning og aflæsning. Vores dygtige sælgere sidder altid klar til at sende dig et uforpligtende tilbud, på en terrængående palleløfter.

Her på shoppen fører vi et af Danmarks største udvalg af palleløftere med forskellige specifikationer, så du finder altid en pallevogn, der passer til dine behov. Er du i tvivl om en terrængående palleløfter er det rigtige for dig? Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.



Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.