Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Dækreoler

Varegruppenummer: 37300000
Din pris - 1 stk.:
1.243,75 DKK
Varegruppenummer: 37300049
Din pris - 1 stk.:
868,75 DKK
Varenummer: SW-646.004
Din pris - 1 stk.:
3.493,75 DKK
Varegruppenummer: 11000000
Listepris fra: 2.056,25
1.931,25 DKK
Varegruppenummer: 94163145
Listepris fra: 4.493,75
4.181,25 DKK
Varegruppenummer: 94163150
Listepris fra: 3.681,25
3.181,25 DKK

Opbevar mange dæk på med vores effektive system

Vores dækreoler i galvaniseret stål er har lang holdbarhed og er i stand til at bære mange hundrede kilo. De fås med både firkantede og runde bjælker for øget styrke og optimal udnyttelse. I vores systemer kan du opbevare flere dæk i forskellige størrelser alt efter behov. Det er den optimale løsning til effektiv opbevaring af dæk.

Uanset om du har brug for opbevaring af dæk på dit værksted, i en lagerhal eller i en stor container, kan du trygt regne med, at vi hos ErgoLift har en passende løsning til dine behov. Vi har mere end 20 års erfaring med salg af med salg af virksomhedsinventar, og du kan derfor altid forvente produkter i høj kvalitet og service på højt fagligt niveau hos os.

To, tre eller fire hylder?

Valget af antal hylder på din dækreol afhænger af dine behov og det rum, du skal organisere. En reol med to hylder er ideel til mindre opbevaringsbehov og vil typisk egne sig godt til mindre partier på et lille værksted.

Tre hylder tilbyder en lidt større kapacitet og giver plads til at opbevare flere forskellige slags dæk i forskellige størrelser. Hvis du har brug for maksimal opbevaringsplads, bør du overveje en dækreol med fire eller flere hylder. Dette er den perfekte løsning til større lagerhaller, hvor du arbejder struktureret med dæk hver eneste dag og har brug for at have et stort lager tilgængeligt.

Når du beslutter dig for antallet af hylder, skal du overveje, hvor mange dæk du typisk opbevarer ad gangen, og hvor reolen skal placeres, for at finde den bedste løsning til dine opbevaringsbehov.

Sammensæt flere dækreoler for ekstra opbevaring

Med vores dækreoler har du uendelige muligheder for at sammensætte forskellige højder og bredder. For dig betyder det, at du kan tilpasse reolsystemerne, så de passer til dit specifikke værksted eller lager.

Vores dækreoler er yderst nemme at samle, da de ikke kræver hverken møtrikker eller bolte. Vores systemer opfylder alle krav fra lav til medium tung belastning og kan typisk bære mellem 185-600 kg afhængigt af model.

Kontakt os, og få et tilbud i dag

Har du brug for en pålidelig og smart måde til at opbevare dine dæk? Få styr på dækkene med en dækreol fra ErgoLift. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller e-mail.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.