Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Pallestablere

Stablere til mange formål

Stablere kan benyttes på tværs af flere brancher, bl.a. inden for service, handel, lager, butik, håndværk, værksted og industri, så derfor har vi stablere til flere forskellige formål.

Pallestablere er generelt velegnet til stabling og håndtering af en eller flere paller i forskellige højder, samt horisontal transport og en lang række materialehåndteringsopgaver, hvor der indgå tunge løft.

Vælg derfor din stabler efter bl.a. belastning og løftehøjde, men selvfølgelig også udfra behov og forhold vedrørende plads, ergonomi, økonomi m.v.


Du kan også vælge om din stabler skal være manuel, semi elektrisk eller fuld elektrisk.


Manuelle- og ministablere er udstyret med enten fod- og/eller håndpumpe eller håndsving og er håndtrukket - kan klare belastninger op til 1 ton og løftehøjder op til 2,5 m.

Semi-elektriske stablere er også håndtrukket, men har batteridrevet løftemotor - kan klare belastninger op til 1 ton og løftehøjder op til 3,35 m.

Fuld elektriske stablere har enten med ståplade til fører - og løfter/kører elektrisk - eller er motordrevet med gående fører - kan klare belastninger op til 1,6 ton og løftehøjder op til 5 m.

Endelig er der stablere med forskellige specielle funktioner fx stablere med vippe-funktion, ordreplukker med mandsskabskurv og stor løftehøjde, samt stablere som også kan fungere som mobilt løftebord.


Vi har stablere til næsten alle formål - og selvfølgelig til fordelagtige priser - og vi vejleder dig gerne i valget af den rette stabler til dig og din virksomhed - ring derfor endelig på tlf. 44 600 440, hvis du har nogle spørgsmål.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.