Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Pakkebord

Varenummer: 4035074323
Listepris: 12.493,75
11.243,75 DKK
Varenummer: 11-250-101
Din pris - 1 stk.:
24.368,75 DKK
Varenummer: 11-250-100
Din pris - 1 stk.:
21.243,75 DKK
Varenummer: 9-739-0
Din pris - 1 stk.:
6.806,25 DKK

Pakkeborde


Webshops og andre virksomheder der dagligt sender mange pakker ud, har typisk én eller flere medarbejdere der påtager sig opgaven med at plukke og pakke varerne. Når pakkeopgaven er en manuel proces, er det vigtigt at skabe de bedste rammer for at sikre medarbejderens helbred og effektivitet. Derfor er et professionelt pakkebord en essentiel del af indretningen, på det moderne lager. Hos ErgoLift finder du et stort udvalg af professionelle pakkeborde til alle behov.

Ergonomiske pakkeborde i høj kvalitet

Et pakkebord er et bord som kan indrettes med fx hylder, rulleophæng, skæreknive og mange andre elementer, der gør det muligt for dig at have alt pakkemateriale og emballage inden for rækkevidde. Du kan altså skræddersy et bord, der giver dig nem adgang til alle de elementer der indgår i pakkeprocessen. Dermed er et pakkebord altså med til at øge effektiviteten, i den ellers ret tidskrævende proces det kan være at pakke varer.

Det er vigtigt at alle pakkemedarbejdere, kan stå behageligt og udføre deres arbejde. Derfor fører vi udelukkende pakkeborde der kan justeres i højden. På den måde, kan den enkelte medarbejder indstille bordet i en ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Vores arbejdsborde fås med enten elektrisk eller manuel hæve/sænke funktion. De elektriske pakkeborde justeres ved hjælp af en elektrisk motor. Her klarer motoren alt arbejdet med at hæve eller sænke bordet, hvilket resulterer i en ekstra nem og skånsom betjening. De manuelle modeller justeres derimod med håndkraft, og er et billigere alternativ, sammenlignet med de elektriske modeller. Dog garanterer vi, at uanset hvilken model du vælger, får du altid et robust pakkebord i høj kvalitet, som kan bidrage til at skabe en bedre ergonomi på arbejdspladsen.

For at højne ergonomien yderligere, anbefaler vi, at du supplerer dit pakkebord med en aflastningsmåtte og en ergonomisk stol. På den måde, har du mulighed for at variere din arbejdsstilling så meget som muligt når du pakker.

God belastningsevne til mange pakker

Når du skal vælge det rette pakkebord til dine behov, er det vigtigt at overveje bordets belastningsevne. Bordet skal nemlig kunne bære vægten af både pakkemateriale og de varer der pakkes, uden det bliver overbelastet. Blandt vores store udvalg af pakkeborde, finder du borde med en belastningsevne på op til 300 kg. jævnt fordelt på bordpladen. Dermed er du sikker på at finde et bord der kan bære både pakkemateriale og varer i langt de fleste virksomheder.

Skab en komplet arbejdsstation i dag

Hos ErgoLift finder du ikke udelukkende pakkeborde. Vi bestræber os nemlig på at levere et bredt udvalg af komplette indretningsløsninger. Derfor finder du bl.a. lagerreoler, plastkasservogne og meget andet til indretningen af lager- og produktionsmiljøer.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilket pakkebord der er de rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice, er altid klar til at rådgive, eller give dig et godt tilbud, hvis du har behov for et større antal borde eller en komplet indretning af jeres pakkestation.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.