Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Bageri-ovnvogne

MIWE Ovne
Specialdesignet serie bagerivogne, i helsvejst rustfrit stål med varmebestandige hjul op til 280°C, til roterende MIWE ovne.
Revent Ovne "Z"
Bagerivogne, i helsvejst rustfrit stål med varmebestandige hjul op til 280°C, specialdesignet til roterende Revent Ovne. Z-formen gør det muligt at spare plads, ved at skubbe de tomme vogne sammen.
Revent Ovne "H"
Specialdesignet serie bagerivogne til roterende Revent Ovne, i helsvejst rustfrit stål med varmebestandige hjul op til 280°C.
Werner Pfleiderer Ovne
Denne serie af bagerivogne, er specialdesignet til roterende Werner Pfleiderer Ovne, og er udført i helsvejst rustfrit stål med varmebestandige hjul op til 280°C.
Stationære Ovne
Bagerivogne til stationære ovne, i helsvejst rustfrit stål med varmebestandige hjul op til 280°C. Z-formen gør det muligt at spare plads, ved at skubbe de tomme vogne sammen.
Debag Ovne
Helsvejst rustfrit stål med varmebestandige hjul op til 280°C. Kan også benyttes som afsætnings- og opbevaringsvogn.

Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.