Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

ALU sækkevogne

Alu-Pro Sækkevogne
EXPRESSO Sækkevogne
Høj kvalitet sækkevogne fra EXPRESSO. Findes i mange varianter, mht. håndtag, hjul og skovlstørrelse. Der findes også sammenklappelige sækkevogne som nemt kan haves med i varebilen
Cordes Sækkevogne

ErgoLift har ALU sækkevogne der dækker de fleste behov

Her i denne kategori findes der en række aluminiums sækkevogne med forskellige features der tager det tunge løft for dig. Der er modeller med fast plade, eller for større emner findes der sækkevogne med udfald bar klap.Vælg frit mellem luftgummihjul eller punkterfri hjul. Ud over aluminiums sækkevogne er lettere og håndtere, har de yderligere den fordel at de ikke ruster.


Her findes Ravendo sækkevognen med EasyTip funktion, som gør det nemt at tippe tunge emner fri af jorden/gulvet.Yderligere er der muligheder for at få sækkevogne der har ergonomisk rigtigt udført håndtag, der letter håndteringen af sækkevognen i dagligdagen.


Alle modeller er af en god og stærk kvalitet, og alle har de glideskinner som letter kørsel på trapper.

Køb din letvægtersækkevogn her i ErgoLift shoppen og få onlinerabat.


Sækkevognene findes i kapacitet fra 200 til 250 kg.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.