Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

ALU sækkevogne

Alu-Pro Sækkevogne
EXPRESSO Sækkevogne
Høj kvalitet sækkevogne fra EXPRESSO. Findes i mange varianter, mht. håndtag, hjul og skovlstørrelse. Der findes også sammenklappelige sækkevogne som nemt kan haves med i varebilen
Cordes Sækkevogne

Alu sækkevogn til dit behov


En sækkevogn er et meget alsidigt transportredskab som efterhånden findes i mange forskellige udgaver, der alle er tilpasset forskellige arbejdsopgaver og miljøer. En sækkevogn i aluminium har alle de samme egenskaber som du kender fra en klassisk sækkevogn, der er blot den forskel, at den har en ekstremt lav egenvægt, sammenlignet med tilsvarende modeller i stål.

Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af aluminiumsækkevogne til professionelle. Alle modeller er af højeste kvalitet og findes i forskellige udformninger. Du har bl.a. mulighed for at vælge modeller med stor eller lille lastplade, foldbar klap, ergonomiske håndtag, ekstra høj kapacitet og meget mere. Flere af modellerne er yderligere udstyret med glideskinner, hvilket gør kørsel over kanter fx trapper og kantsten lettere. På den måde, finder du altid en aluminiumssækkevogn der passer til dine behov.

Hvorfor vælge en sækkevogn i aluminium?

Der er mange gode grunde til at investere i en alu sækkevogn. Først og fremmest, er en sækkevogn et transportudstyr, der afhjælper unødvendige tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Alle vores sækkevogne i aluminium har et ergonomisk design, der fremmer de gode og korrekte arbejdsstillinger. Derudover, er vognen et redskab der sikrer en hurtigere og mere effektiv transport af forskellige emner.

Fordelen ved at vælge en sækkevogn i aluminium, er den ekstremt lave egenvægt. Det betyder, at vognen kan flyttes eller løftes uden besvær, hvilket minimerer risikoen for arbejdsskader. Den lave egenvægt er altså en stor fordel hvis du har behov for at løfte din sækkevogn meget, fx ud og ind af varevognen. Aluminium er samtidig et enormt robust materiale, som er bestandigt overfor vind og vejr, da det ikke ruster.

Her er funktionalitet og kvalitet i top

Alle vores alu sækkevogne er udført i en robust og stabil aluminiumkonstruktion, med løftekapaciteter helt op til 350 kg. Alle modellerne er udviklet til professionelt brug, hvilket er din garanti for funktionalitet og kvalitet i topklasse.

Professionelle alu sækkevogne fra Expresso

Expresso er mange professionelles første valg, når det kommer til sækkevogne i aluminium. sækkevognene imødekommer den professionelle brugers højeste krav til ergonomi, brugervenlighed og funktionalitet og tåler hård belastning og brug, dag efter dag. Sækkevognene fra tyske Expresso er fremstillet i forstærkede flad-ovale aluminiums rør, og de størst belastede områder, er yderligere forstærket med indstøbte rustfrie ståldele - Det giver optimal stabilitet, selv under ekstrem belastning!

Expresso alu sækkevogne er modulopbyggede, det betyder at alle delene kan udskiftes. På den måde, er du altid sikret originale reservedele, og sækkevognens levetid forlænges. Det giver samtidig en stor fleksibilitet, og mulighed for individuel tilpasning. Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af tilbehør bl.a. skovle, håndtag og hjul, så du altid kan få en Expresso sækkevogn der matcher dine løfte- og transportopgaver.

Få rabat på din alu sækkevogn

Hos ErgoLift finder du et af Danmarks bredeste udvalg af sækkevogne til alle formål, og på webshoppen finder du altid en lang række af konkurrencedygtige tilbud og online priser.

Er du i tvivl om hvilken sækkevogn du bør vælge? Vi anbefaler, at du kontakter os inden du køber. Vi sidder klar til at guide dig, til det rigtige og sikre valg. kontakt kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.