Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Bageplader

Almindelige bageplader
Almindelige aluminium bageplader med 2, 3 og 4 sider, uden perforering. Aluminium giver en høj varmeledningsevne.
Perforerede bageplader
Perforererede aluminium bageplader med 2, 3 og 4 sider. Perforeringen skaber luftcirkulation, så emnet bliver sprødt.
Baguette bageplader
Baguetteplade i perforeret aluminium. Perforeringen skaber luftcirkulation, så brødet bliver sprødt.

Find din nye bageplade hos ErgoLift


Der er ofte behov for et stort antal bageplader i storkøkkener og bagerier, når der er travlt og skal produceres både brød, kager eller mad, tilberedt i ovnen. Da bageplader ofte anvendes mange gange i løbet af en arbejdsdag, kan der også jævnligt opstå et behov for at udskifte de gamle. Hos ErgoLift, fører vi et bredt udvalg af bageplader i professionel kvalitet. Hos os finder du både glatte og perforerede bageplader, samt specielle bageplader til flutes.

Bageplader i høj kvalitet og forskellige størrelser

Når der er tale om professionelle køkkener, er det vigtigt at inventaret er i orden, og kan holde til det daglige slid. Det gælder også bagepladerne, der ofte skal ind og ud af ovnen flere gange i løbet af en dag. Derfor er alle vores bageplader fremstillet af højkvalitets AlMg3 aluminium. Så du er sikret solide bageplader, der både holder sig pæne, og er brugbare i mange år.

Når du skal vælge dine nye bageplader, er det selvfølgelig vigtigt at de passer til din ovn. Vi anbefaler derfor, at du undersøger målene på din ovn, inden du bestiller. Vores bageplader kommer i mange forskellige mål, og passer derfor til langt de fleste industriovne. Målene spænder fra 530 x 325 mm, helt op til 980 x 580 mm.

Det er også vigtigt at overveje hvilken type bageplader din virksomhed har brug for. Vi fører de mest anvendte bageplader i branchen: Almindelige, hullede og bageplader til flutes eller baguettes. Flutesformen er optimal til fremstilling af flotte, ensartede flutes. Formen er fremstillet i perforeret aluminium, hvilket skaber en god forudsætning for brød med en sprød skorpe.

En bageplade i aluminium giver dig et godt resultat

Alle vores bageplader er fremstillet i aluminium af højeste kvalitet. Aluminium er et robust materiale, som leder varmen i ovnen godt og jævnt. Vores aluminium bageplader sikrer altså en optimal varmefordeling, så du har de bedste forudsætninger for et godt resultat - hver gang.

Derfor bør du vælge en perforeret bageplade

Der er flere fordele, ved at vælge bageplader med en perforeret overflade. Denne type bageplade er nemlig fyldt med små huller, og derfor kan fugten fra bagværket lettere slippe væk. Samtidig skaber hullerne også en optimal lufttilstrømning, da luften i ovnen bedre kan cirkulere. Derved opnår du en større sprødhed. Hullerne muliggør også en mere ensartet opvarmning, så du minimerer risikoen for ujævnheder og buler i tyndere bagværk, fx tærtebunde.

Derfor bør du købe din nye bageplade hos ErgoLift

Hos ErgoLift bestræber vi os på at kunne tilbyde alt inventar til din arbejdsplads, samlet ét sted. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere et stadig voksende sortiment af gastro produkter, til nogle af markedets skarpeste priser. Måske står du også og mangler stikvogne eller ovnvogne til dine bageplader?

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilke bageplader der er de rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice, er altid klar til at hjælpe og rådgive dig.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.