Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Kontorskabe

Varegruppenummer: 041-01063-000
Din pris - 1 stk.:
8.056,25 DKK
Varegruppenummer: 041-01069-000
Din pris - 1 stk.:
4.243,75 DKK
Varegruppenummer: 041-01043-000
Listepris fra: 4.368,75
3.618,75 DKK
Varegruppenummer: 040-00288-000
Din pris - 1 stk.:
8.931,25 DKK

Få kontorskabe fra ErgoLift


Skabe er en vigtig del af indretningen i de fleste kontormiljøer. Skabet giver god opbevaringsplads til fx kontorredskaber, mapper, varer mv. Samtidig giver skabet også mulighed for gemme rod væk, bag pæne og stilrene låger.

Hos ErgoLift finder du vores populære kontormøbelserie "Quantum", som er moderne opbevaringsmøbler, med fokus på både design og funktionalitet. Serien består blandt andet af et stort udvalg af kontorskabe. Alle vores kontorskabe kommer i forskellige farver, størrelser og udformninger, så I kan finde præcis den skabsløsning der passer til jeres indretning og behov.

Hvilket kontorskab skal du vælge?

Det er vigtigt at vælge et kontorskab der passer til dine behov. Først og fremmest bør du tænke over hvad der skal opbevares i skabet, samt hvor meget plads der er til skabet i det rum det skal placeres i. På den måde, har du en god indikator for hvor stort skabet skal være. Hos ErgoLift finder du skabe i mange forskellige mål, i højder fra kun 0,8 meter.

Mange ønsker en ensartet indretning med deres kontormøbler, og her er det en fordel at kigge på, hvilke farver og materialer dine nuværende kontormøbler har. Har du eksempelvis et hæve-/sænkebord i hvid, vil det passe godt ind, med et kontorskab i en tilsvarende farve. Det kan også være at du har en idé om at skabet skal passe til farven på væggen, jeres logo eller noget helt tredje. Flere af vores kontorskabe kommer i op til otte forskellige farvekombinationer. På den måde, kan I få præcis den farvekombination, der passer til jeres virksomhed.

Find kompakte skydedørsskabe i god kvalitet

Er du på udkig efter en pladsbesparende løsning? Så er kontorskabe med skydelåger et oplagt valg. Skydelågerne åbner nemlig ikke ud i rummet, og derfor er det muligt at have et skydedørsskab placeret på mindre eller trange kontorer, uden at skabet er i vejen.

Få jalousiskab med skuffe

Blandt vores mange skabsløsninger til kontoret, finder du også jalousiskabe. Et jalousiskab er udstyret med de smarte jalousidøre, som gør at skabet ikke optager lige så meget plads som et klassisk skab, når du åbner og lukker lågerne. På den måde, har du mulighed for at udnytte pladsen på kontoret optimalt. Hos ErgoLift finder du jalousiskabe i flere forskellige farver, og har ved hjælp af vores smarte tilbehørsprogram mulighed for at indrette skabet efter dine behov og ønsker.

Derfor skal du indrette med kontorskabe

Der er mange fordele ved at investere i robuste og stilrene opbevaringsskabe til kontoret. Først og fremmest giver skabene dig en god mulighed for at få orden og overblik over alt det, der ellers ville ligge og flyde eller blive væk på kontoret. Skabene giver også en bedre koncentration og ro, da lågerne afskærmer for evt. rod. Afskærmningen er en stor fordel for ansatte, men også for besøgende i virksomheden da et ordentligt og ryddeligt kontor er mere indbydende, og har et professionelt udtryk.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af det rette kontorskab til dig og din virksomhed, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.