Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

TENTE Hjul

TENTE-hjul - Hjul til ethvert formål

Hjul optræder i stort set alle brancher - både på kontorer, på lagre, i detailhandlen, i medicinalindustrien og i fødevareindustrien. Fælles for alle, er behovet for at hjulene har en sikker drift, god ergonomi og optimal ydeevne. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af hjul i topkvalitet, så du kan finde lige præcis de hjul du står og mangler.

Vores store sortiment af hjul, produceres af tyske TENTE. TENTE har mere end 90 års erfaring med design, udvikling og produktion af mobilitetsløsninger til virksomheder. TENTE sætter nye standarter for både design, holdbarhed og miljøvenlighed. Hos ErgoLift, er vi stolte af at kunne kalde os Danmarks største forhandler af TENTE's professionelle og innovative løsninger. TENTE's hjulprogram består af mere end 5.000 varenumre som i overskrifter dækker over bl.a.: Apparathjul, industrihjul, sværlasthjul, rustfrie hjul, transporthjul, varmebestandige hjul, møbelhjul og meget mere. Hos ErgoLift tilbyder vi hjul til alle anvendelsesområder og dækker alle behov indenfor hjul.

Hvad er hjul fra TENTE?

Hjulene fra TENTE er først og fremmest hjul i topkvalitet. Når du køber hjul fra TENTE hos ErgoLift, er du både sikret en bedre mobilitet, høj kvalitet og ukomplicerede løsninger. Det giver dig de bedste forudsætninger for gode arbejdsvilkår og sikkerhed på arbejdspladsen. Alle TENTE's mobilitetsløsninger, er samtidig konstrueret med henblik på maksimal effektivitet. De sparer dig derfor for både tid, udgifter, energi og driftsomkostninger.

Hvilke opgaver kan jeg bruge TENTE-hjul til?

Transport er et af de vigtigste aspekter af materialehåndteringsprocesserne på lageret, i produktionen og industrien. Afhængig af branche, anvendes forskelligt udstyr og maskiner som fx sækkevogne og palleløftere til at transportere varer og produkter sikkert og effektivt fra A til B. Denne mobilitet er mulig takket være hjulene monteret på undersiden. Når transport- og løfteudstyr anvendes til professionelt brug, kan det næsten ikke undgås at hjulene med tiden bliver slidte, møre eller går i stykker. Derfor kan hjulskifte på vognen eller maskinen, være alt der skal til, for at gøre arbejdsprocessen både sikker og effektiv igen.

På kontoret spiller god ergonomi en vigtig rolle, særligt i forhold til kontorstolen, som mange tilbringer flere timer i dagligt. En vigtig del af en ergonomisk kontorstol, er montering af de rigtige kontorstolshjul. Her afhænger valget af de rigtige hjul bl.a. af gulvet. Som ved alle andre hjul gælder også her grundprincippet: Der skal anvendes hårdere hjul på bløde gulve og bløde hjul på hårdere gulve. Derfor har hjul til bløde gulve en hård køreflade, der blandt andet er velegnet til tæpper.

Serveringsvogne og stikvogne er en fast del af storkøkkener, kantiner og restauranter. Der transporteres hele tiden store mængder mad og service fra et sted til et andet. Det skal ofte gå hurtigt, og der er ikke lang tid til processerne. Derfor er der ikke tid til utilstrækkelige hjul, der forsinker processen. Det vigtigste inden for områder, hvor der arbejdes med fødevarer, er hygiejne. Derfor skal hjulene på en serveringsvogn eller stikvogn også opfylde kravene. Det betyder, at de skal være lette at rengøre, og modstandsdygtige overfor rengøringsmidler.

I detailhandelen tilbagelægger butiksvogne og kundevogne mange kilometer i løbet af sin levetid. I den tid udsættes hjulene for stor belastning og slid. Derfor kan det være ideelt at investere i nye indkøbsvognshjul, da det både forlænger vognens levetid og forbedrer kundernes shoppingoplevelse. Om det gælder rustfrie, lette og afsmitningsfri hjul til indkøbsvogne eller sikre løsninger til tøjstativer og vareudstilling, finder du den optimale løsning hos ErgoLift.

Hvilke forskellige typer TENTE-hjul findes der?

Der findes mange forskellige typer hjul, som alle er tilpasset forskellige arbejdsopgaver. Gennemse de forskellige hjultyper, inden du vælger, så du får de hjul, der passer bedst til dine behov:

Apparathjul: Anvendes typisk på lidt mindre vogne, tøjstativer eller lignede. Apparathjulene fås også rustfrie. Derudover kan der vælges drejelige hjul, der giver mulighed for at dreje på forhjulene. I kategorien apparathjul findes hjul der tåler belastning fra 50 til 100 kg. pr. hjul alt afhængig af hjulets diameter, som spænder fra 50 mm. til 150 mm. Vælg mellem fastgørelse med bolt hul eller plade med skruehuller.

Industrihjul: Anvendes typisk på ladvogne, transportvogne eller lignede. I kategorien industrihjul findes hjul der tåler belastning fra 70 til 200 kg. pr. hjul alt afhængig af hjulets diameter, som spænder fra 80 mm. til 200 mm. Vælg mellem fastgørelse med bolt hul eller plade med skruehuller. I denne kategori findes også hjul til tipcontainere og afsmitningsfrie hjul, der ikke efterlader streger på underlaget.

Sværlasthjul: Anvendes, som navnet antyder, til svær og tung last. Hjul af aluminiumskerne med polyuretanbelægning. Beslag for 500 kg. og opefter, som er udført af kraftig gulforzinket stålplade og med dobbelt svingkrans med monteret smørenippel.

Rustfrie hjul: Anvedes typisk på områder hvor der stilles meget høje krav til rengøring og hygiejne, da hjulene ikke ruster og er nemmere at rengøre. Kategorien rustfrie hjul med bl.a. afsmitningsfri TENTEprene, byder på mange varianter, hvor du kan vælge mellem fastgørelse med plade med skruehuller eller centerhul.

Varmebestandige hjul: Anvendes på områder med meget høje eller meget lave temperaturer. Hjulene tåler mellem -40 til +280 °C. Alle hjul er udført i rusfrit stål. Vælg mellem fastgørelse som bolthul eller plade med skruehuller.

Ovenstående kategorier, er en del af vores faste sortiment på webshoppen. Dog skal det nævnes at vi altid kan bestille specialvarer hjem, hvis du fx står og mangler transporthjul, møbelhjul, indkøbsvognshjul, kontorstolshjul eller kufferthjul.

Udover de mange typer hjul vi tilbyder, har vi også et stort udvalg af tilbehør og reservedele. Det kan fx være bolte eller TENTES E-drive elektro motor. Derudover har vi også mange hjul til sækkevogne og trillebøre.

Hvordan vælger jeg de rette TENTE-hjul?

Når du skal vælge de rette hjul, er der flere overvejelser du bør gøre dig. Hvad skal hjulene bruges til? Hvilket underlag skal de køre på? Hvilken bæreevne skal hjulene have? Og hvilken diameter skal hjulet have? Når du kan svare på de spørgsmål, er det lettere at finde de rette hjul, som lever op til dine kriterier. Yderligere, er det også vigtigt at tage stilling til, om hjulet skal være med eller uden bremse, svingbart eller fast og om det skal fastgøres med plade eller bolt hul.

Hos ErgoLift er vi eksperter i hjul. Vi tilbyder over 5000 forskellige typer, og har mere end 20 års erfaring med salg af hjul. Vi har samtidig et stort fokus på faglig rådgivning af alle vores kunder, på den måde sikrer vi, at du får den mest optimale mobilitetsløsning. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af de rette hjul til dig og din virksomhed, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på nylon og polyurethanhjul?

Nylonhjul er hjul, der giver en let og ubesværet kørsel, denne type hjul er gode til kørsel på hårde og jævne gulve. Polyurethanhjul giver en støjsvag kørsel, og skåner samtidig underlaget.

Skal jeg vælge fastgørelse med plade eller centerhul?

Funktionen af et hjul afhænger i høj grad af den optimale fastgørelse. Ved pladebefæstigelse fastgøres hjulene via en monteringsplade med skruer og møtrikker på en jævn flade. Ved centerhul, fastgøres hjulet gennem et hul, med en bolt. Valget af den rette fastgørelse afhænger både af enheden og anvendelsesområdet.

Hvor meget vægt kan et hjul bære?

Vores apperathjul kan bære en vægt på mellem 50 og 100 kg, mens vores industrihjul kan bære mellem 70 og 200 kg. Skal du have sværlastshjul, kan de bære mellem 500 og 800 kg.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.