Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

TENTE Hjul

TENTE-hjul - Hjul til ethvert formål

Hos ErgoLift forhandler vi hele TENTE's hjulprogram som omhandler mere end 5.000 artikel numre som i overskrifter dækker over; Møbelhjul, Apparathjul, Industrihjul- og Heavy dutyhjul. ErgoLift er Danmarks største forhandler af TENTE hjul, som er hjul i top kvalitet. Med et TENTE hjul investerer du i større mobilitet og forbedrer dermed dine arbejdsvilkår og arbejdsforhold. TENTE har produceret hjul i mere end 90 år og er gennem tiden blevet Europas største hjulproducent. Med et hjul fra TENTE får du den helt rigtige løsning til lige netop din opgave. Vi tilbyder hjul til alle anvendelsesområder og dækker alle behov til hjul.

I ovenstående oversigt finder du let de rigtige hjul i den ønskede kategori. Efter at have valgt kategori kan der vælges forskellige typer som fx Faste hjul, Svingbare hjul, hjul med og uden bremse, hjul med plade, og hjul med bolt hul. Hjulene fås tillige i forskellige størrelser.

Hvad er hjul fra TENTE?

Vi har alt i hjul indenfor kategorierne apparathjul, industrihjul, heavy duty hjul, transporthjul, hjul til sækkevogne, møbelhjul, hjul til palleløftere, gummihjul, og sværlasthjul, så ring til vores salgsafdeling på 44 600 440 så hjælper vi med at skaffe de rigtige hjul.

Hvilke opgaver kan jeg bruge TENTE-hjul til?

I kategorien apparathjul findes hjul der tåler belastninger fra 50 til 100 kg. pr. hjul alt afhængig af valgt størrelse. Vælg mellem fastgørelse som bolt hul eller plade med skruehuller.

Apparathjul bruges typisk på lidt mindre vogne, tøjstativer eller lignede. Apparathjulene fås også som rustfrie og der kan vælges mellem hjulplade eller centerhul for montering. Derudover kan der vælges drejelige hjul, der giver mulighed for at dreje på forhjulene.

Industrihjul anvendes typisk på ladvogne, transportvogne eller lignede. I kategorien Industrihjul findes hjul der tåler belastninger fra 70 til 200 kg. pr. hjul alt afhængig af valgt størrelse. Vælg mellem fastgørelse som bolt hul eller plade med skruehuller. I denne kategori findes også hjul til tipcontainere og afsmitningsfrie hjul, der ikke efterlader streger på underlaget.

Sværlasthjul anvendes som navnet antyder til svær og tung last. Hjul af aluminiumskerne med polyuretanbelægning. Beslag for 500 kg. og opefter, som er udført af kraftig gulforzinket stålplade og med dobbelt svingkrans med monteret smørenippel.

Rustfrie hjul det kan være en fordel at benytte rustfrie hjul på områder hvor der stilles meget høje krav til rengøring og hygiejne, da hjulene ikke får rust og er nemmere at rengøre. Kategorien Rustfrie hjul med bl.a. afsmitningsfri TENTEprene, byder på mange varianter, hvor du kan vælge mellem fastgørelse med plade med skruehuller eller centerhul.

Varmebestandige hjul anvendes på områder med meget høje eller meget lave temperaturer. Hjulene tåler mellem -40 til +280 °C. Alle hjul er udført i rusfrit stål. Vælg mellem fastgørelse som bolthul eller plade med skruehuller.

Udover de mange former for hjul vi tilbyder, har vi også et stort udvalg af tilbehør til hjul. Det kan f.eks. være bolte eller TENTES E-drive elektro motor. Derudover har vi også mange hjul til hjul til sækkevogne og trillebøre.

Hvilke forskellige typer TENTE-hjul findes der?

 Da vi ikke kan have alle Tentes 5.000 varenumre på vores hjemmeside skal det nævnes at TENTE også har hjul til:

- Hjul til vogne

- Hjul til stole

- Hjul til rullecontainere

- Hjul til ladvogn

- Hjul til borde

- Hjul til tipcontainer

- Hjul til vippe containere

- Hjul til transport bure

- Møbelhjul

- Rustfri stål hjul

- Løse hjul

- Tunglasthjul

- Transporthjul

- Hjul med bremse

- Varmfaste hjul

- Støjdæmpende hjul

- Design hjul

Ud over TENTE'S hjulprogram fører vi også reservehjul og reservedele til hjul fra flere andre leverandører som passer til vores sækkevogne, palleløftere, ladvogne, hjulgafler og lejer.

Hvordan vælger jeg de rette TENTE-hjul?

 Når du skal vælge hjul skal du finde frem til din transportopgave, underlaget, samt belastningen på hjulen. Har du spørgsmål, så ring til ErgoLift på telefon 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.