Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

TENTE Hjul

Hjul til alt


ErgoLift ApS forhandler hele TENTE’s hjulprogram som omhandler mere end 5.000 artikel numre som i overskrifter dækker over; Møbelhjul, Apparathjul, Industrihjul- og Heavy dutyhjul.


I ovenstående oversigt finder du let de rigtige hjul i den ønskede kategori. Efter at have valgt kategori kan der vælges forskellige typer som for eks. Faste hjul, Svingbare hjul, hjul med og uden bremse,Hjul med plade, og hjul med bolthul. Hjulene fås tillige i forskellige størrelser.


Hvis du ikke finder det hjul du skal bruge i kategorien; Apparathjul, Industrihjul, Heavy dutyhjul, Transporthjul, Hjul til sækkevogne, Møbelhjul, hjul til palleløftere, Gummihjul, og Sværlasthjul så ring tilvores salgsafdeling på 44 600 440 så hjælper vi med at skaffe de rigtige hjul.


Da vi ikke kan have alle Tentes 5.000 varenumre på vores hjemmeside skal det nævnes at TENTE også har hjul til:-Hjul til vogne-Hjul til stole-Hjul til rullecontainer-Hjul til ladvogn-Hjul til borde-Hjul til tipcontainer-Hjul til vippe container-Hjul til transport bure


Herudover fås der hjul til:-Møbelhjul-Rustfri stål hjul-Løse hjul-Tunglasthjul-Transporthjul-Hjul med bremse-Varmfaste hjul-Støjdæmpende hjul-Design hjul


Ud over TENTE’S hjulprogram fører vi også reservehjul og reservedele til hjul fra flere andre leverandører som passer til vores sækkevogne, palleløftere, ladvogne, hjulgafler, og lejer.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.