Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Sammenklappelige sækkevogne

EasyGlide serien - Den eksklusive serie i højste kvalitet til professionelle
EasyGlide serien er en eksklusive serie af sammenklappelige sækkevogn hvor alle detaljer er gennemtænkt. Serien er udstyr med ergonomiske teleskop håndtag, sublim foldefunktion, hvor skovl og hjul mekanisme er udført i stærkeste konstruktion.
Ruxxac serien - Den originale serie med største produkt udvalg
Ruxxac serien er den originale serie, opfundet og produceret i tyske kvalitet. Ruxxac serien er den bredeste af sin art med 6 forskellige modeller, og tilbyder modeller til terrænkørsel, martime brug og alle størrelser til service og godstransport.
NH serien - God kvalitet til lav pris!
NH serien indeholder de klassiske størrelser, serien har fokus på lav pris til fornuftigt kvalitet, og kan bruges således til både professionelt og privat brug, ikke så mange detaljer, men god til prisen!
Clax vognen - Sammenklappelig lad- og bordvogn
Clax er en smart sammenklappelig multivogn, som kan anvendes i service, kontor, lager miljø. Vognen kan fungere som ladvogn eller rullebordsvogn, med ubegrænset anvendelses muligheder!

Sammenklappelige sækkevogne i stærk kvalitet.


Sammenklappelige sækkevogne er en genial opfindelse som bruges i stor udstrækning af både firmaer og privatpersoner.Her kombineres virkelig funktionalitet, udseende, og soliditet i et produkt.

Med den sammenklappelige sækkevogn fås et værktøj som let og enkelt løser alle de samme opgaver som normal sækkevogne gør,blot med den forskel at de let kan klappes sammen så de ikke fylder noget når man ikke bruger dem.

Vælg mellem modeller der kan klare fra 50 til 250 kg.

Helt speciel er CLAX den sammenklappelige multivogn. Igen et produkt der ikke fylder noget når den klappes sammen og stilles væk,men som i opslået tilstand er stor som en værksted/servicevogn som let transporterer værktøj og materialer for teknikeren og håndværkeren.

For dem som skal køre i mere ujævnt terræn, eller på blødt underlag som grus eller løse sten, findes modellen RuXXac Cross som med ekstra brede og punkterfri hjul tager sig frem så og sige over alt.

Ønsker man at transportere tungere gods klares dette også let med modellen RuXXac Jumbo. Den kan belastes op til 250 kg.Og igen efter endt brug klappes den hurtigt sammen så den ikke fylder noget, og da den som de andre modeller er af aluminium har den en lav egenvægt.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.