Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Sammenklappelige sækkevogne

EasyGlide serien - Den eksklusive serie i højste kvalitet til professionelle
EasyGlide serien er en eksklusive serie af sammenklappelige sækkevogn hvor alle detaljer er gennemtænkt. Serien er udstyr med ergonomiske teleskop håndtag, sublim foldefunktion, hvor skovl og hjul mekanisme er udført i stærkeste konstruktion.
Ruxxac serien - Den originale serie med største produkt udvalg
Ruxxac serien er den originale serie, opfundet og produceret i tyske kvalitet. Ruxxac serien er den bredeste af sin art med 6 forskellige modeller, og tilbyder modeller til terrænkørsel, martime brug og alle størrelser til service og godstransport.
NH serien - God kvalitet til lav pris!
NH serien indeholder de klassiske størrelser, serien har fokus på lav pris til fornuftigt kvalitet, og kan bruges således til både professionelt og privat brug, ikke så mange detaljer, men god til prisen!
Clax vognen - Sammenklappelig lad- og bordvogn
Clax er en smart sammenklappelig multivogn, som kan anvendes i service, kontor, lager miljø. Vognen kan fungere som ladvogn eller rullebordsvogn, med ubegrænset anvendelses muligheder!

Sammenklappelige sækkevogne fra ErgoLift


En sækkevogn er et meget alsidigt transportredskab som efterhånden findes i mange forskellige udgaver, der alle er tilpasset forskellige arbejdsopgaver og miljøer. Den sammenklappelige sækkevogn har alle de samme egenskaber som du kender fra en almindelig sækkevogn, der er blot den smarte forskel, at den kan foldes sammen når den ikke er i brug.

Derfor skal du have en sammenklappelig sækkevogn

Der er mange gode grunde til at investere i en sammenklappelig sækkevogn. Først og fremmest, er en sækkevogn et transportredskab, der afhjælper unødvendige tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Alle vores foldbare sækkevogne har et ergonomisk design, der fremmer gode arbejdsstillinger. Derudover, er vognen et redskab der sikrer en hurtigere og mere effektiv transport af forskellige emner. Fordelen ved en sammenklappelig sækkevogn er at den kan foldes sammen. Det betyder, at vognen kan opnå en meget kompakt størrelse, som er let at opbevare eller tages med på farten. Den kan derfor let placeres i bagagerummet, eller optage minimal plads på lageret. Mange anvender deres sammenklappelige sækkevogne som pakkevogn eller bagagevogn.

Hvilken sammenklappelig sækkevogn skal du vælge?

Når du skal vælge den rigtige sammenklappelige sækkevogn, er der flere ting du bør overveje. Hvad skal sækkevognen bruges til? Hvor ofte skal den bruges? Hvor tunge er de emner den skal kunne løfte? På den måde er det lettere at finde en vogn, der passer til dine behov.

Hvis vognen ikke skal anvendes så ofte, og ikke skal klare høje belastninger, så er vores mindre foldbare sækkevogne ideelle. Her anbefaler vi NH-serien, hvor du blandt andet finder sammenklappelig sækkevogn 60 kg., som er blandt Danmarks billigste. Skal vognen derimod anvendes til transport af tungere gods, anbefaler vi modellen RuXXac Jumbo. Den har en kapacitet på op til 250 kg. Kører du ofte i et mere ujævnt terræn, eller på et blødt underlag som grus eller løse sten, anbefaler vi modellen RuXXac Cross. Vognen er udstyret med ekstra brede og punkterfri hjul, hvilket er enormt effektivt på den type underlag.

Køb sammenklappelige sækkevogne i høj kvalitet

Alle vores foldbare sækkevogne er fremstillet af aluminium, og har derfor en utrolig lav egenvægt. Hvilket er en stor fordel for den professionelle bruger. Men tag ikke fejl, aluminium er samtidig et enormt stærkt og holdbart materiale, som sagtens kan klare en høj belastning. Ved at vælge en sammenklappelig sækkevogn fra ErgoLift, får du altså en robust sækkevogn i høj kvalitet, som du kan benytte og have glæde af i mange år. Ønsker du en robust og let sækkevogn, der ikke er foldbar? Så kan du med fordel se vores store udvalg af ALU-sækkevogn.

Eksklusive sammenklappelige sækkevogne fra Easyglide

Easyglide er vores eksklusive serie af sammenklappelige sækkevogne, hvor alle detaljer er gennemtænkt. Serien er blandt andet udstyret med ergonomiske teleskop håndtag og en sublim foldefunktion, hvor skovl og hjulmekanisme er udført i en stærk konstruktion.

Få smart sammenklappelig multivogn

I vores serie af sammenklappelige vogne, finder du også vores sammenklappelig multivogn CLAX. Vognen er ekstremt kompakt, og måler kun 710 x 550 x 190 mm. Når den er foldet sammen. Den er udstyret med to hylder og en plastkasse, og har derfor utallige anvendelsesmuligheder, og kan anvendes indenfor mange områder, fx butik, lager, kontor eller privat.

Sådan klapper du en sækkevogn sammen

Alle vores foldbare sækkevogne er udstyret med et teleskopstel, og en lastplade der let kan klappes op. På den måde, kan du i to enkle trin folde sækkevognen ud, og være klar til din næste løfteopgave - lettere bliver det ikke!

Har du spørgsmål til brugen af din foldbare sækkevogn, er du altid meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.