Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

El-drevet sækkevogne

Varenummer: BW170-F
Din pris - 1 stk.:
31.243,75 DKK
Varenummer: BW400-ET
Din pris - 1 stk.:
43.743,75 DKK
Varenummer: 21100100
Listepris: 32.493,75
31.243,75 DKK
Varenummer: 21100110
Listepris: 45.618,75
44.368,75 DKK
Varenummer: 21100120
Listepris: 59.993,75
57.493,75 DKK
Varegruppenummer: 21100000
Listepris fra: 62.493,75
59.993,75 DKK

Elektrisk sækkevogn er din hurtige og lette transport


En sækkevogn er et meget alsidigt transportredskab, som efterhånden findes i mange forskellige udgaver, der alle er tilpasset forskellige arbejdsopgaver og miljøer. Den elektriske sækkevogn, er som navnet antyder drevet af en elmotor og er derfor selvkørende. Med en el-sækkevogn har det altså aldrig været lettere eller mere sikkert, at transportere helt op til 600 kg. på en sækkevogn.

Hos ErgoLift fører vi et nøje udvalgt sortiment af elektriske sækkevogne i topklasse. Vognene i sortimentet, er særligt udvalgt på baggrund af brugervenlighed, ergonomi og kvalitet. Dermed er du sikret en el sækkevogn der klarer alle de tunge løft for dig, hurtigt og effektivt.

Få hjælp til at tage læsset

Der er mange fordele ved at investere i en el-sækkevogn. En elektrisk sækkevogn gør nemlig arbejdet med at flytte tungt gods mere komfortabelt og ergonomisk, sammenlignet med en almindelig sækkevogn. Brugeren af en elektrisk sækkevogn spares for det hårde fysiske arbejde, det ofte medfører at trække eller skubbe en sækkevogn med tung last. Det er altså et meget ergonomisk korrekt værktøj, som sparer brugeren for arbejdsskader. Forskellen på en almindelig sækkevogn og en elektrisk sækkevogn er, at brugeren ikke selv skal trække, hive og skubbe sækkevognen. Maskinen bruger derimod selv sin motor, og klarer de tunge transportopgaver for dig.

En anden fordel ved at vælge en elektrisk sækkevogn, er at arbejdet med at flytte tungt gods effektiviseres. Vores eldrevne sækkevogne har nemlig en langt højere kapacitet end en almindelig sækkevogn. Du kan derfor hurtigere, og med færre anstrengelser, få flyttet helt op til 600 kg. ad gangen.

Et moderne tvist på en gammel klassiker

Sækkevogne har i flere år været en uundværlig del af mange arbejdspladser, og med en elektrisk motor har vognen fået en moderne opdatering, der har gjort det populære transportredskab mere effektiv og ergonomisk.

En elektrisk sækkevogn er et ekstremt brugervenligt redskab, og vognen kører let op ad ramper og andre stigninger uden anstrengelser. Det eneste du behøver at gøre, er at styre vognen i den rigtige retning. Når du kører ned ad, fungerer motoren som bremse, så du ikke skal bruge kræfter på at holde sækkevognen tilbage.

Lær mere med vores lærerige videoer

Kunne du tænke dig at se hvordan en elektrisk sækkevogn virker? Du kan let klikke ind på de enkelte vogne, og se vores videoer. Her kan du hurtigt få fornemmelsen af hvor let det er at køre med en eldrevet sækkevogn, selv med et tungt læs.

Er du i tvivl om hvilken sækkevogn du bør vælge? Vi anbefaler, at du kontakter os inden du køber. Vi sidder klar til at guide dig, til det rigtige og sikre valg. Kontakt kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.