Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Elektriske arbejdsborde

Arbejdsborde med bordplade
Arbejdsborde i 800 mm. brede. Vælg mellem 1200, 1600, 2000, 2500 mm. længde.
Valgfri bordplade i egeparket, oliehærdet, vinyl, stål.
Arbejdsborde uden bordplade
Vælg et stel som passer til dine behov. Med eller uden hjul og i mange størrelser.
Bemærk venligst; Alle stel er uden bordplade. Bordplade vælges separat.
Bordplader
Bordplader til stel.

El hæve sænkebord


Din arbejdsstilling og indretning af din arbejdsplads er rigtig vigtig. Det skal være nemt at hæve dit skrivebord og skifte arbejdsstilling.

Hæve-sænke skriveborde og arbejdsborde til gode lave priser.

ErgoLift tilbyder et stort udvalg af kvalitets borde, herunder elektrisk hævesænkebord i forskellige størrelser og udformninger.

På billederne ovenover kan du se vores aktuelle sortiment, der hele tiden opdateres afhængigt af vore leverandører – alle vores produkter er i høj kvalitet og til fornuftige priser.

Ergonomisk korrekte hæve sænkebord.

Vi tilbyder hæve-sænke skriveborde til ethvert formål.

Et hæve-sænkebord er det ideelle arbejdsbord til din arbejdsplads, som med et enkelt tryk kan justeres, så højden passer til din foretrukne arbejdsstilling.

Ved at købe dit kommende hæve sænkebord hos ErgoLift er du sikret et kvalitetsprodukt, der matcher ethvert behov for komfortable arbejdsstillinger.

Køb dit el hævesænkebord her hos os ErgoLift.

Vi leverer over i hele Danmark.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.