Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Elektriske arbejdsborde

Arbejdsborde med bordplade
Arbejdsborde i 800 mm. brede. Vælg mellem 1200, 1600, 2000, 2500 mm. længde.
Valgfri bordplade i egeparket, oliehærdet, vinyl, stål.
Arbejdsborde uden bordplade
Vælg et stel som passer til dine behov. Med eller uden hjul og i mange størrelser.
Bemærk venligst; Alle stel er uden bordplade. Bordplade vælges separat.
Bordplader
Bordplader til stel.

Køb et elektrisk hæve-sænkebord


Arbejdsborde er en stor del af indretning på værkstedet, på lageret og i industrien. Mange står ved bordet flere timer om dagen, og udfører forskellige arbejdsopgaver, fx montering, produktion og emballering. Derfor er det vigtigt at vælge et solidt arbejdsbord, der kan klare hård belastning og brug, dag efter dag.

Dog er det også vigtigt at vælge et bord, der giver hver enkelt medarbejder den størst mulige komfort og ergonomi. Derfor er et arbejdsbord med elektrisk hæve- og sænke funktion den optimale løsning, da bordet både er enormt robust og samtidig giver mulighed for at tilpasse bordets arbejdshøjde til den enkelte medarbejder.

Et godt bord til tunge arbejdsopgaver

Med et elektrisk arbejdsbord, har du mulighed for at skabe en optimal ergonomisk arbejdsstation. Bordets højde reguleres ved hjælp af en elektrisk motor, der giver dig en trinløs justering af arbejdshøjden, med et enkelt tryk på en knap. Det gør det let at variere din arbejdsstilling efter behov, og skifte mellem siddende og stående arbejde. Derudover er det også optimalt hvis I er flere brugere af det samme arbejdsbord, da alle har behov for individuel tilpasning af arbejdshøjden.

For at skabe en komplet ergonomisk arbejdsstation anbefaler vi, at du komplementerer arbejdsbordet med en aflastende arbejdsmåtte, der forebygger slid og overanstrengelse ved stående arbejde.

Oplev elektriske hæve-sænkeborde til dit formål

Når du skal vælge et elektrisk arbejdsbord, er det først og fremmest vigtigt at du vælger den rigtige bordplade. Overvej derfor dine behov nøje. Mange vælger en bordplade i eg, da den er enormt alsidig og slidstærk fx ved pakning og emballering. I barske miljøer vil en bordplade i stål være optimal, da den er hårdfør overfor olie og kemikalier. Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af bordplader, du finder bl.a. oliehærdede bordplader, samt bordplader i egeparket, bøg, laminat, stål og vinyl.

Du bør også tage stilling til bordets belastningsevne, altså hvor meget vægt arbejdsbordet skal kunne holde til. Generelt gælder det, at alle vores elektriske hæve-sænkeborde har en høj belastningsevne, startende fra 160 kg. helt op til 375 kg. Overvej derfor hvor meget de enkelte emner du håndterer vejer. Hvis du har behov for et arbejdsbord med en belastningsevne der er er højere end 375 kg. kan du med fordel se vores udvalg af arbejdsborde med manuel hæve-sænke funktion. Her finder du borde med en belastningsevne på helt op til 500 kg. Dog anbefaler vi altid at du vælger et elektrisk bord, hvis du har mulighed for det. Dermed undgår du nemlig den fysiske indsats det kræver at hæve og sænke bordet manuelt.

Ingen virksomhed er ens, og et standartbord er ikke altid den bedste løsning. Derfor finder du hos ErgoLift et bredt udvalg af tilbehør bl.a. påbygningsrammer, hylder, bakker, holdere til papir, knive og meget mere. På den måde, kan du skabe et bord der bedst muligt understøtter din arbejdsgang.

Vi sikrer dig ergonomisk korrekt inventar

ErgoLift er eksperter i arbejdsborde. Vi tilbyder mange forskellige typer borde, og har mere end 20 års erfaring med salg af borde til arbejdspladsen. Vi har samtidig et stort fokus på faglig rådgivning af alle vores kunder, derved sikrer vi, at du får den mest optimale løsning. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af det rette bord til dig og din virksomhed, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.