Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Dæksækkevogne

Varenummer: KMD1
Din pris - 1 stk.:
2.995,00 DKK
Varenummer: 1910057100
Listepris: 2.425,00
2.325,00 DKK

På ethvert værksted, hvor der arbejdes med dæk og fælge, er dækvognen, eller dæksækkevogne som de også bliver kaldt, helt uundværlig.Når først man én gang har båret rundt på et dæk med fælg, så ved man hvor tunge og uhåndterlige de er, og gå rundt med foroverbøjet krop og rulle et dæk er heller ikke godt for ryggen.


Med dæksækkevognen kan dækket både løftes og transporteres med rank ryg, når der skal transporteres eller flyttes dæk eller fælge. Ved hjælp af de 2 gribehåndtag gribes der let fat under dækket, hvorefter det kan løftes op og transporteres.


Vi har flere forskelige modeller at vælge imellem. Der findes en prisbillig variant i god kvalitet med luftgummihjul, samt en dækvogn med ergonomisk håndtagsbøjle, og høj kant som giver større sikkerhed under transport.Kapaciteten på dækvogne er 200 kg.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.