Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Dæksækkevogne

Varenummer: KMD1
Din pris - 1 stk.:
4.243,75 DKK
Varenummer: 1910057100
Listepris: 2.993,75
2.868,75 DKK

Dækvogn: Absolut must-have til dæktransport


Dæksækkevogne eller dækvogne, som de også bliver kaldt, er helt uundværlige når der skal transporteres eller løftes dæk. Håndteringen af dæk kan ofte være både tung og besværlig, derfor er en dæksækkevogn en optimal investering, hvis du ønsker at lette arbejdsbyrden og optimere arbejdsgangen.

Vi tilbyder dæksækkevogne i høj kvalitet

Hos ErgoLift fører vi et nøje udvalg sortiment af dæksækkevogne i topklasse. Vognene i sortimentet, er særligt udvalgt på baggrund af brugervenlighed, ergonomi og kvalitet. På den måde, er du sikret en gennemtestet dæksækkevogn, der klarer transport og løft af dæk på den bedst mulige måde.

Alle vores dæksækkevogne er fremstillet i slidstærke og robuste materialer, og tåler hård belastning og brug, dag efter dag. I vores sortiment finder du bl.a. en prisbillig variant i god kvalitet med luftgummihjul. Du finder også en dæksækkevogn med ergonomisk håndtagsbøjle og høj kant, som giver større sikkerhed under transport. Alle vognene er godkendt til en maksimal belastning på 200 kg.

Den bedste måde at flytte dæk på

På ethvert værksted eller autoforhandler, hvor der arbejdes med dæk og fælge, er dækvognen, eller dæksækkevogne som de også bliver kaldt, helt uundværlig. Når først man én gang har båret rundt på et dæk med fælg, så ved man hvor tunge og uhåndterlige de er. Nogen vælger også at gå rundt med foroverbøjet krop og rulle dækket, men det er bestemt ikke en optimal løsning, da det er skadeligt for ryg, nakke og lænd.

Med dæksækkevognen kan dækket både løftes og transporteres i en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Løftet foretages nemlig let ved hjælp af de to gribehåndtag, der griber fat under dækkene, hvorefter det nemt løftes op og transporteres.

Det optimale design til dæktransport

En dæksækkevogn er smart og gennemtænkt produkt, der er specielt designet til optimale og sikre løft af dæk. Dog er det altid vigtigt at vælge den rigtige vogn eller maskine, til den opgave man står overfor. Derfor, finder du hos ErgoLift lang række af ergonomiske løsninger til alle facetter af arbejdet med dæk. Du finder bl.a. robuste dækreoler i stål, der udgør en optimal opbevaringsløsning til dækkene når de ikke er i brug. Hvis du er på udkig efter andre transportløsninger til dæk, finder du vores store udvalg af dækstativer med hjul. For en endnu lettere og mere effektiv dækhåndtering, kan vi anbefale den fuld elektriske dæk ordreplukker fra Bravi, samt vores elektriske hjulløfter.

Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af udstyr til transport, løft, lastning og aflæsning Vi fører et bredt udvalg af sækkevogne med forskellige specifikationer, så du kan finde en, der passer til dine behov. Er du i tvivl om hvilken dæksækkevogn der er den rigtige for dig? Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.