Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Traller

Find slidstærke traller til enhver branche

Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af traller i forskellige materialer og udformninger. Flere af dem kan også klare belastninger mellem 200 og 400 kg, så du kan flytte tungt gods uden at belaste kroppen. Det er uanset, om du mangler hjælp til at flytte tunge møbler, fyldte kasser eller leder efter en vogn, der kan stå i fryserum. Derfor finder du altid en tralle, der passer til dine behov. Du møder blandt andet disse typer traller lavet af:

- Robust plastmateriale - Galvaniseret metal

Begge materialer er slidstærke. Dermed får du en god investering, som gør dit arbejde både mere effektivt og skånsomt i lang tid. Derudover fås vores traller med solide hjul, ligesom du har mulighed for at få trallen med metalgitter, som plade (også kendt som møbelhund) og med eller uden kant i siderne. Nogle modeller fås også som kassevogn med håndtag, så du let kan trække godset. Fælles for dem alle er, at de hjælper dig med dine mindre transportopgaver hurtigt og effektivt.

Helt konkret er der tale om en lille transportvogn, der er udstyret med fire hjul. Den bliver ofte anvendt til at rykke rundt på møbler eller inventar, eller når du skal flytte kasser over korte afstande. En tralle er samtidig et meget kompakt hjælpemiddel, der ikke vejer særlig meget. Den er derfor let at have stående på arbejdspladsen eller i varevognen, så den altid er klar, når der opstår et behov for at transportere emner fra A til B. Med andre ord: en simpel og effektiv løsning til hverdagens små transportopgaver.

Hvilken tralle skal du vælge?

Vores traller fås i mange forskellige udformninger og materialer, alt efter hvilke transportopgaver der skal løses. Skal du bruge mange traller, så hold styr på dem med et smart tralletårn. Med dem kan du nemt stable vognene og udnytte pladsen – et oplagt valg til dig, der arbejder i storkøkken, produktion eller lager.

Arbejder du i flyttebranchen, så kender du formentlig trallen som en møbelhund. Denne type tralle er designet uden kanter, hvilket gør den yderst velegnet til transport af eksempelvis møbler og flyttekasser. Vi tilbyder blandt andet møbelhunde til professionelle og med kapaciteter helt op til 400 kg. Flere af vores møbelhunde er desuden udstyret med anti-slip, så møblerne står bedre fast, når du ruller dem.

Arbejder du i et storkøkken, bageri eller en restaurant? Her er vores plasttraller et populært valg. Denne type tralle fungerer nemlig som rullevogne, der er udstyrede med kanter, så kasserne står stabilt. Til denne model tilbyder vi også bundplader, så du let kan anvende rullevognen til transport af spande og tønder i forskellige mål. Har du behov for, at trallerne kan tåle at stå i fryseren over længere tid? Så bør du vælge en tralle til fryserum. Denne model er nemlig designet til at klare de kolde temperaturer.

På kontoret eller lageret kan det være nødvendigt at flytte eller transportere plastkasser rundt. Møder du også denne udfordring, vil en plasttralle være et godt og effektivt redskab til formålet. Den har nemlig en kapacitet på op til 250 kg, og trallen gør derfor de små transportopgaver på arbejdspladsen lettere. Desuden er overfladen udstyret med en lille kant og er tilpasset et standardmål på plastkasser (60 x 40 cm). Det giver også mulighed for at transportere to kasser i størrelsen 30 x 40 cm. Plastkasserne står naturligvis stabilt, og du kan nemt stable dem på trallen.

Søger du en endnu mere komfortabel og ergonomisk håndtering af kasser og andre mindre emner? Tag et kig på vores tralle med håndtag et oplagt valg. Denne type tralle er udstyret med en lang trækstang, der ikke kun gør transporten mere komfortabel – håndtaget gør også manøvreringen lettere. Har du brug for transportudstyr til større og tungere emner, kan du med fordel se vores store udvalg af udstyr til transport og løft.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.