Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Traller

Find traller hos ErgoLift

Hos ErgoLift, fører vi et bredt udvalg af traller i mange forskellige materialer og udformninger. Derfor finder du altid en tralle der passer til dine behov. Fælles for dem alle, er dog, at de hjælper dig med at løse dine mindre transportopgaver hurtigt og effektivt.

Derfor skal du have en tralle

Trallen er et meget alsidigt og praktisk hjælpemiddel, til mindre transportopgaver. En tralle, er nemlig en lille transportvogn, udstyret med fire hjul. Den anvendes ofte til at rykke rundt på møbler eller inventar, eller når der skal flyttes kasser over korte afstande. En tralle er samtidig et meget kompakt hjælpemiddel, der ikke vejer særlig meget. Det er derfor let at have den stående på arbejdspladsen, eller i varevognen, så den altid er klar, når der opstår et behov for at transportere emner fra A til B - En simpel og effektiv løsning til hverdagens små transportopgaver.

Hvilken tralle skal du vælge?

Vores traller fås i mange forskellige udformninger og materialer, alt efter hvilke transportopgaver der skal løses.

I flyttebranchen, er en tralle ofte kendt under navnet møbelhund. Denne type tralle er nemlig designet uden kanter, hvilket gør den yderst velegnet til transport af fx møbler og flyttekasser. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af møbelhunde til professionelle, med kapaciteter helt op til 400 kg. Flere af vores møbelhunde er desuden udstyret med anti-slip, så møblerne står bedre fast når der rulles.

Arbejder du i et storkøkken, i et bageri eller en restaurant, er du nok allerede bekendt med traller. Traller anvendes nemlig i stor stil til transport af fx fødevarekasser, termokasser eller spande. Her er vores plasttraller et populært valg. Denne type tralle er nemlig udstyret med kanter, så kasserne står stabilt når der rulles. Til denne model tilbyder vi også bundplader, så du let kan anvende rullevognen til transport af spande og tønder i forskellige mål. Har du behov for at trallerne kan tåle at stå i fryseren over længere tid, bør du vælge vores traller til fryserum. Denne model er nemlig designet til at klare de kolde temperaturer.

I vores brede sortiment, finder du også metal traller og stål traller.

Flyt dine plastikkasser med plasttraller

Det kan ofte være nødvendigt at flytte eller transportere plastkasser rundt på arbejdspladsen, også på kontoret eller på lageret. Her er vores plastkasse tralle et godt og effektivt redskab til formålet. Trallens overflade er udstyret med en lille kant, og er tilpasset et standardmål på plastkasser (60 x 40 cm). Det giver også mulighed for at transportere to kasser i størrelsen 30 x 40 cm. Plastkasserne står altså stabilt, og kan nemt stables på trallen, hvilket sikrer en hurtigere og mere effektiv transport af kasserne. En plasttralle har en kapacitet på op til 250 kg, og gør derfor de små transportopgaver på arbejdspladsen lettere.

Køb traller med håndtag

Søger du en endnu mere komfortabel og ergonomisk håndtering af kasser og andre mindre emner, er vores tralle med håndtag et oplagt valg. Denne type tralle er udstyret med en lang trækstang, der ikke kun gør transporten mere komfortabel, men også gør manøvreringen lettere. Har du brug for transportudstyr til større og tungere emner, kan du med fordel se vores store udvalg af udstyr til transport og løft.

Hold styr på dine traller med smart tralletårn

I nogle arbejdsmiljøer, fx storkøkken, produktion eller lager, kan der ofte være behov for at have et større antal transportvogne til rådighed. For at sikre en optimal og pladsbesparende opbevaring af trallerne når de ikke er brug, anbefaler vi vores stabelvogn til traller Trallestativet har en kapacitet på 15 traller, og er udstyret med hjul, så det let kan flyttes rundt efter behov.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.