Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Skuffeskabe

Rullekabinet - 3 Skuffer
Rullekabinet - 4 Skuffer
Skrivepulte

Find et skuffeskab i den bedste kvalitet


Et skuffeskab, eller en skuffekassette, er et meget populært møbel, der indgår i indretningen af de fleste moderne kontormiljøer. Skuffekassetter gør det nemt at opbevare vigtige kontorredskaber eller dokumenter i nærheden af dig, da de passer perfekt under hæve-/sænkebordet.

Hos ErgoLift tilbyder vi skuffeskabe i den bedste kvalitet på markedet. Du har mulighed for at vælge imellem mange forskellige modeller, materialer og farver, så du får et personligt og moderne møbel, der passer ind i indretningen på dit kontor - uanset om det er storrumskontoret eller hjemmekontoret. Vores skuffeskabe kan understøttes af vores andre kontormøbler for et ensartet og stilfuldt udtryk.

Derfor bør du vælge et skuffeskab

En skuffekassette har mange praktiske fordele. Først og fremmest, får du en masse god opbevaringsplads, tæt på din kontorplads. På den måde, kan du skabe orden og ryddelighed på skrivebordet. Rod på skrivebordet, forstyrrer nemlig koncentrationsevnen, og kan hurtigt udvikle sig til en unødvendig stressfaktor. Hver medarbejder kan desuden skabe sit eget system, og inddele tingene i skuffeskabet alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt i forhold til deres arbejdsproces.

På nogle kontorer kan pladsen være trang, og derfor er det nødvendigt at være kreativ med opbevaringsløsningerne. Her er skuffekassetter en ideel løsning, da de netop kan placeres under hvert enkelt skrivebord, med plads til kontorstolen ved siden af. På den måde, optager opbevaringsløsningen minimal plads, og der er stadig masser af god og praktisk opbevaringsplads.

Et skuffekabinet har også en meget alsidig og praktisk indretning, og matcher derfor de fleste behov. Den øverste skuffe er inddelt i små rum til mindre kontorartikler som fx kuglepenne, overstregningstuscher, clips mv. De øvrige skuffer er store og rummelige, og kan bruges til fx hængemapper, dokumenter eller kataloger. De fleste af vores skuffekassetter, er desuden udstyret med lås. Det giver den enkelte medarbejder mulighed for opbevaring af fortrolige dokumenter eller personlige ejendele i et aflåst rum, tæt på deres skrivebord.

Fleksible skuffeskabe med hjul

Mange af vores skuffekassetter er udstyret med hjul, så de er lette at flytte rundt på. Det letter rengøringspersonalets arbejde, når der skal gøres rent under bordet. Skabets store mobilitet, gør det også nemt at rulle alle dine ting med dig, hvis du fx skal skifte plads, eller kontoret skal omarrangeres.

Skuffeskabe i solide materialer

Alle vores skuffeskabe er fremstillet i solide og robuste materialer, og er designet til professionelt brug. Størstedelen af vores skuffeskabe er fremstillet i laminat, hvilket har en hård overflade der er ekstremt modstandsdygtig over for ridser og slag. Laminat er tilmed meget nemt at rengøre og vedligeholde.

Få mere opbevaringsplads med en skrivepult

I vores serie af skuffeelementer til kontoret, finder du også vores skrivepulte. En skrivepult måler 422 x 420 x 1086 mm. og er derfor væsentligt højere end de klassiske skuffekassetter. Med en skrivepult, får du mere opbevaringsplads, samt en både mobil og fleksibel opbevaringsløsning. Pulten er nemlig udstyret med hjul, og der er mulighed for at tilkøbe tilbehør for en unik indretning.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af det rette skuffeskab til dig og din virksomhed, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.



Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.