Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Korte/Lange palleløftere

Varenummer: 1125041632
Listepris: 4.556,25
4.431,25 DKK
Varegruppenummer: 1115040000
Listepris fra: 4.118,75
3.993,75 DKK
Varegruppenummer: 1125041640
Listepris fra: 7.618,75
7.368,75 DKK
Varegruppenummer: 7910100
Listepris fra: 5.681,25
5.431,25 DKK
Varegruppenummer: 8550555
Listepris fra: 7.243,75
6.931,25 DKK
Varegruppenummer: 6615-000
Listepris fra: 6.806,25
6.431,25 DKK

Korte og lange palleløftere

 En palleløfter, eller en pallevogn, er det rette redskab, når der er behov for at løfte og transportere paller sikkert. Hos ErgoLift fører vi et af Danmarks bredeste udvalg af professionelle palleløftere. På denne side, har vi samlet alle vores palleløftere med korte og lange gaffelængder, sammenlignet med gaffellængden på en klassisk palleløfter.

Lang palleløfter eller en kort model?

I mange brancher, særligt indenfor industri, produktion, lager, transport og logistik, er der ofte behov for at håndtere forskellige typer af paller, både klassiske europaller, men også kvartpaller, halvpaller og ekstra lange special paller. Her er det en stor fordel at investere i en palleløfter der passer til opgaven. På den måde, får du nemlig, den bedste, sikreste og mest effektive pallehåndtering.

Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af både korte palleløftere og lange palleløftere. Dermed har du altid mulighed for at finde en palleløfter, der passer til de typer paller, du skal håndtere.

En kort palleløfter, er udformet med ekstra korte gafler der måler enten 650 mm., 800 mm. eller 900 mm. Korte palleløftere kan derfor håndtere små paller, som fx kvartpaller og halvpaller, både sikkert og effektivt.

En lang palleløfter, er derimod udformet med ekstra lange gafler, der måler mellem 1500 mm. og 2500 mm. Lange palleløfter er altså ideelle til håndtering af langgods og ekstra lange special paller. Mange udnytter også de ekstra lange gafler til håndtering af to europaller på én gang.

 Solide palleløftere til nem og ergonomisk transport

Fælles for både de korte og de lange palleløftere er, at de er enormt robuste og udgør en effektiv og nem transport af paller. Alle vores palleløftere er udformet med et særligt fokus på at minimere brugerens fysiske belastning og fremme en god ergonomi. Du finder bl.a. modeller med ergonomisk udformet håndtag, quick-løft, fodbremse og meget mere.

Kraftige gafler med sikker kørsel

Uanset om du leder efter en palleløfter med korte gafler, eller en palleløfter med lange gafler, er du sikret en palleløfter med robuste og kraftige gafler, når du handler hos ErgoLift. Når kommer til valget af din nye palleløfter, er der nogle overvejelser du bør gøre dig. Først og fremmest, bør du selvfølgelig overveje hvilken gaffellængde der passer til dine behov.

Derudover er det også vigtigt at overveje hvilken hjultype der matcher det underlag palleløfteren skal køre på, bedst muligt. Skal der fx flyttes tungt gods på et hårdt underlag, kan det være en stor fordel at vælge en palleløfter med let rullende nylon hjul. Nylonhjulene er meget hårde, og tåler kørsel på hårde underlag. Polyurethan hjul bruges indenfor mange områder, hvor der stilles krav til fx slidstyrke og holdbarhed. Da polyurethan hjul har en bane af hårdt gummi eller plast, er hjulet støjsvagt og glider let over overfladen. Polyurenyhan hjul er afsmitningsfri, så der ikke efterlades mærker på underlaget. Derudover er polyuretan hjul også optimale til brug på ladet af lastbiler, da de slider mindre på ladet og hjulene.

Få personlig service

Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af udstyr til transport, løft, lastning og aflæsning. Vi fører et bredt udvalg af palleløftere med forskellige specifikationer, så du kan finde en, der passer til dine behov. Leder du eksempelvis efter alternative muligheder til håndtering af kvartpaller, kan du med fordel se vores store udvalg af 1/4 palleløftere og butikspallevogne. Disse er et populært valg i mange butikker og varehuse. Er du i tvivl om hvilken palleløfter der er den rigtige for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.