Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Plukkevogne og hyldevogne

Varegruppenummer: KM8000
Din pris - 1 stk.:
2.868,75 DKK
Varegruppenummer: KM8000-CL
Din pris - 1 stk.:
6.681,25 DKK
Varegruppenummer: KM850000
Din pris - 1 stk.:
3.306,25 DKK
Varegruppenummer: KM900000
Listepris fra: 4.368,75
4.118,75 DKK
Varenummer: 86011365
Listepris: 6.431,25
5.868,75 DKK
Varenummer: 86011371
Listepris: 9.056,25
8.181,25 DKK
Varenummer: KM07401
Listepris: 3.493,75
2.931,25 DKK
Varenummer: KM145-TH
Din pris - 1 stk.:
1.118,75 DKK
Varenummer: KM145L
Listepris: 681,25
618,75 DKK

Plukkevogn og hyldevogn: Kør let med tung last

Forestil dig følgende situation: Du arbejder på et lager, hvor der dagligt håndteres tunge og voluminøse varer. Måske er det paller med tungt inventar eller store mængder af produkter, der skal plukkes og flyttes rundt. Det kan være en udfordrende opgave at håndtere sådan en tung last manuelt, og det kan medføre risiko for skader og ineffektivitet.

En plukkevogn er dit smarte hjælpemiddel. Den er nemlig udstyret med holdbare gummihjul og et stabilt chassis, der gør det muligt at transportere tung last med lethed. Derudover har vognen typisk flere niveauer af hylder eller kurve, der giver mulighed for at organisere og opdele varerne. Dette gør det nemmere for medarbejderne at finde og samle de nødvendige varer til ordrer.

Fordelene ved en plukkevogn gør det muligt at transportere og plukke selv de tungeste varer uden besvær. Har du en eller flere plukkevogne på din arbejdsplads, bliver arbejdsprocessen altså mere strømlinet og sikker. Med justerbare håndtag og ergonomiske greb reducerer du samtidig belastningen på ryggen og minimerer risikoen for skader.

Vi tilbyder plukkevogne i slidstærk kvalitet

Hos ErgoLift er vi stolte af at forhandle et bredt udvalg af plukkevogne fra blandt andet Kongamek og Prestar. Her er der tale om nogle af de mest førende producenter af vogne til at flytte forskellige slags varer og produkter. Deres plukkevogne er kendetegnet ved:

· Fremragende kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed

· Et utroligt slidstærkt stel og slidstærke gummihjul

· Mulighed for at justere hylderne i højden

· Fleksibilitet og i forskellige størrelser

Alle vognene har også svingbare hjul, så du let kan manøvre dig rundt. Derudover har du mulighed for at få en plukkevogn med afsmitningsfrie hjul, hvilket betyder, at de ikke efterlader spor på gulvet. Nogle af vores vogne har også kuglelejer centreret i hjulene, hvilket giver en utrolig lav friktion, når du skubber plukkevognen. Dermed ruller den meget let med minimal kraftanvendelse.

De mange fordele betyder, at du sparer både tid og fysisk anstrengelse, ligesom du får en robust vogn i mange år.

Find den rette vogn til dine behov

I en bred vifte af brancher er der behov for at transportere forskellige typer varer, produkter eller gods i løbet af arbejdsdagen. Uanset om det er lagervarer, fødevarer, paller, værktøj eller noget helt femte, kan denne opgave være både fysisk belastende og ineffektiv, hvis du ikke har det rette hjælpeudstyr til rådighed. Derfor er det afgørende at investere i en vogn, der kan gøre opgaven lettere og samtidig aflaste kroppen.

Hos ErgoLift tilbyder vi et omfattende udvalg af vogne, der imødekommer mange af de forskellige behov til diverse brancher. Faktisk har vi mere end 1.000 forskellige typer vogne, der kan gøre din arbejdsdag lettere og mere sikker. Vores udvalg inkluderer:

· Rulleborde og serveringsvogne: Ideelle til servering af mad, drikkevarer eller til at transportere genstande i eksempelvis kantiner, hoteller og hospitaler.

· Ladvogne og lagervogne: Gode til håndtering af store og tunge genstande, herunder paller og andre voluminøse varer.

· Butiksvogne og trådvogne: Velegnede til butikker og detailhandel, hvor du kan bruge dem til transport af varer, opfyldning eller håndtering af pakker.

Dette er blot et udvalg af vores sortiment. Leder du efter den rette løsning til din arbejdsplads, har du derfor mange gode muligheder hos os.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.