Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Arbejdsborde

Manuelle arbejdsborde
Elektriske arbejdsborde
Arbejdsborde uden bordplade
Vælg et stel som passer til dine behov. Med eller uden hjul og i mange størrelser. Bemærk venligst; Alle stel er uden bordplade. Bordplade vælges separat.
Pakkeborde
Bordplader

Derfor bør du have et godt arbejdsbord

Et arbejdsbord er et yderst praktisk bord, som mange erhverv og private bruger til at arbejde ved eller på. Bordet består nemlig af en stor bordplade, hvor du har god plads til eksempelvis værktøj, kontorartikler, diverse materialer eller lignende. Et solidt og godt arbejdsbord er derfor uundværligt på de fleste lagre og værksteder. Derfor finder du ofte arbejdsbordet på steder som disse og på kontorpladser.

En anden fordel ved et arbejdsbord er, at du har mulighed for at vælge flere forskellige slags. Hos ErgoLift har vi for eksempel både arbejdsborde med håndsving, elektriske arbejdsborde, hæve-/sænke arbejdsborde Derudover finder du regulerbare arbejdsborde, der giver mulighed for at justere bordpladen i mange vinkler, samt værkstedsborde, pakkeborde og meget mere.

Er du i tvivl om, hvilket arbejdsbord eller hvilken type arbejdsbord der passer bedst til dine behov? Så guider vi dig til den optimale løsning. Her kigger vi både på bordplade, størrelse, arbejdsforhold, vægt og mulighed for det helt rigtige tilbehør.

3 tips til at finde det perfekte arbejdsbord

Når du skal vælge et godt arbejdsbord, er der især tre faktorer, du bør overveje. Der findes nemlig mange forskellige modeller. Desværre er det langt fra alle, der opfylder alle dine kriterier. Derfor er fordele ved at tage stilling til følgende:

Den ene faktor gælder om at få afklaret, hvad bordet skal kunne tåle, løfte og benyttes til. Det vil sige: opfylder bordet dine behov og det formål, du har tiltænkt bordet? Hvis du for eksempel arbejder med tungt udstyr på dit værksted, er det fornuftigt at vælge et arbejdsbord med en slidstærk bordplade. Derudover er det en god idé at undersøge, hvorvidt bordet skal klare høje belastninger, så det ikke falder sammen.

Tænk også over de materialer, som skal være på bordet. Bordpladen er meget udsat, da den ofte vil blive udsat for forskellige materialer, vægt, væsker mm. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige materiale til dit arbejdsbord og gøre dig nogle tanker om, hvad bordpladen skal kunne tåle. Hos ErgoLift tilbyder vi både bordplader i laminat og bøg samt bordplader med og uden kantlister i metal.

En tredje og vigtige faktor er at tænke over pladsen, du har til rådighed. Er det for eksempel vigtigt for dig, at bordet kan pakkes væk, så det ikke fylder på arbejdsstedet? Så bør du vælge et af vores regulerbare arbejdsborde eller et af vores transportable borde med hjul. Skal du bruge det ofte, hvorfor bordet skal være til rådighed det meste af tiden? Så kan det være relevant med et elektrisk arbejdsbord, som du kan justere i højden. Tænk også over, om du har nok bordplads.

Hvilke slags arbejdsborde kan du vælge?

Der eksisterer et stort udvalg af forskellige arbejdsborde i forskellige udformninger og materiale. De passer alle til forskellige formål. Så hvad er godt til hvad? Vi har taget udgangspunkt i tre slags.

Du finder blandt andet arbejdsborde i laminat. Dette materiale er både glat, hård og tåler en hård håndtering uden at få ridser. En laminatbordplade er desuden meget modstandsdygtig over for alle væsker og de fleste kemikalier. Og så er den nem at aftørre samt holde ren. Laminat kan altså blive brugt indenfor en lang række områder. Vil du have solide arbejdsborde til arbejdspladsen, er denne type derfor et sikkert valg. En bordplade i laminat er et dyrere alternativ, men er også den model der tåler mest slid, uden at tage skade.

Har du derimod brug for et mere billigt arbejdsbord? Så kan det være en fordel at vælge en oliehærdet bordplade. Dette materiale er lidt mindre modstandsdygtig end laminat, men bordet er en god allround bordplade, der passer godt til lettere værksteder og arbejdspladser. Bordpladen tåler mindre stød end en laminatplade, men den er stadig stærk og solid. Hvis du vil gøre borde mere modstandsdygtigt, så kan du med fordel investere i en gummimåtte, som er meget robust, og som tåler tunge emner. På den måde undgår du ridser og skader på din bordplade.

Udover forskellige materialer findes der også arbejdsborde med eller uden elektrisk funktion. Sidstnævnte bliver ofte beskrevet som et hæve-sænke-bord. Det fungerer rigtig godt til dig, der gerne vil skifte mellem at sidde og stå op, når du arbejder. Funktionen gør det nemlig muligt at justere din arbejdshøjde og arbejdsstilling ved hjælp af nogle knapper. Med et hæve-sænke-bord undgår du også lettere arbejdsskader og hold i ryggen. Du får nemlig en mere alsidig og ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Find arbejdsbordet til dine behov hos ErgoLift

Hos ErgoLift har du gode forudsætninger for at finde arbejdsbordet, der opfylder dine kriterier. Alle vores modeller fås nemlig i forskellige længder, størrelser, kapaciteter og vægt. Det betyder, at du har nemt ved at finde frem til lige præcis den model, der passer bedst til dine arbejdsopgaver.

Er det for eksempel nødvendigt at flytte rundt på bordet fra tid til anden? Så er det en fordel at vælge et let bord med hjul. Eller skal bordet primært være en fast arbejdsstation? I så fald er det en fordel at investere i et kraftigt arbejdsbord, der er mere robust. Nogle borde har også hylder eller skuffer til opbevaring af blandt andet håndværktøj i nærheden. På den måde har du altid dine værktøjer organiseret og lige ved hånden.

Mangler du praktisk tilbehør til arbejdsbordet? Så har ErgoLift også et bredt udvalg af netop dét. Du finder nemlig alt fra skuffer til arbejdsborde, skæreknive til pakkeborde, lysstofarmaturer, hulplader og meget mere. På den måde sammensætter du nemt dit arbejdsbord til dine behov og arbejdsrutiner. Har du for eksempel ofte brug for en kuglepen og clips, men har du ikke plads til en stor skuffe eller hylder? Få monteret en smart lille skuffe, som du kan hive frem fra under bordet.

Hos ErgoLift er du i gode hænder for at få det perfekte arbejdsbord for dig.


Ofte stillede spørgsmål om arbejdsbordeHvordan vælger jeg det rigtige arbejdsbord?

Når du skal købe et nyt arbejdsbord, bør det passe til det formål, du har tænkt dig at bruge arbejdsbordet til. Men også dine behov. Så hvor meget vægt skal bordet kunne klare? Og ønsker du en fast højde eller et af vores hæve/-sænkeborde? Derudover bør bordpladen være robust til det miljø og de genstande, du har på bordet.Hvor egner et arbejdsbord sig godt?

Et arbejdsbord er særligt god til dig, der arbejder på værksted, et lager eller arbejder med gør-det-selv-projekter. Med et ordentligt arbejdsbord kan du nemlig lettere save, svejse, skrue, slibe og have tunge emner på bordet. Uden at det kollapser eller går i stykker efter kort tid.

Hvilke slags arbejdsborde har ErgoLift?

Hos ErgoLift finder du flere slags arbejdsborde til professionelle. Der er både manuelle og elektriske arbejdsborde. Derudover kan du vælge mellem de lette og simple modeller, men du finder også arbejdsborde med skuffer og hylder. Fælles for dem alle er, at de kan klare hårdføre og tunge materialer.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.