Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Arbejdsborde

Manuelle arbejdsborde
Elektriske arbejdsborde
Bordplader

Arbejdsborde fra ErgoLift

Se vores store udvalg i pakke-og arbejdsborde. Vi har arbejds- og pakkeborde til alle formål både som faststående og som el-hæve/sænkeborde. Til pakkebordene fås der et stort udvalg af tilbehør for udfærdigelse af den individuelle arbejdsplads.


Hvad er et arbejdsbord?

Et arbejdsbord er et bord der er yderst velegnet til at arbejde ved eller på. Et arbejdsbord består af en stor bordplade, hvor der er god plads til f.eks. værktøj, materialer eller andet. Arbejdsborde bruges på værksteder, lageret eller andre steder hvor der er behov for et arbejdsbord, pakkebord, filebænk, værkstedsbord eller andet. Arbejdsborde dækker over mange funktioner og dækker både over arbejdsborde med håndsvingelektriske arbejdsbordehæve-/sænke arbejdsbordefilebænkeregulerbare arbejdsborde (der giver mulighed for at justere bordpladen i mange vinkler), værkstedsbordepakkeborde og meget mere.

Hvad bruger man et arbejdsbord til?

Når du skal vælge et arbejdsbord, er der især to faktorer du bør overveje. Det ene gælder om at få afdækket sine behov for hvad bordet skal kunne tåle, løfte eller benyttes til og det andet er pladsen du har til rådighed. Er det f.eks. vigtigt for dig at bordet kan pakkes væk, så det ikke fylder på arbejdsstedet eller skal du bruge det ofte og det derfor er vigtigt for dig at bordet er til rådighed det meste af tiden? Derudover er det vigtigt at tage højde for hvilken form for arbejde arbejdsbordet skal bruges til, da det stiller forskellige krav til bordets udformning og materiale.

Bordpladen på et arbejdsbord er meget udsat, da den ofte vil blive udsat for forskellige materialer, vægt, væsker mm. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige materiale til dit arbejdsbord og gøre sig nogle tanker om hvad bordpladen skal kunne tåle og udsættes for. Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af bordplader og tilbyder både bordplader i laminat og bøg og bordplader med og uden metal forkant.


Hvilke forskellige arbejdsborde findes der?

Der findes et stort udvalg af forskellige arbejdsborde i forskellige udformninger og materialer, der alle passer til forskellige formål.

Laminatbordplader er glatte, hårde og tåler en hård håndtering uden at få ridser. En bordplade i laminat er meget modstandsdygtig over for alle væsker og de fleste kemikalier. Den er let at aftørre og neme at holde ren. En bordplade i laminat er derfor særdeles velegnet i de fleste miljøer, da den kan bruges indenfor en lang række områder. En bordplade i laminat er et dyrere alternativ, men er også den model der tåler mest slid, uden at tage skade. Har du derimod brug for et mere prisvenligt alternativt, kan det være en fordel at vælge en oliehærdet bordplade. Denne er lidt mindre modstandsdygtig, men er en god allround bordplade, der passer godt til lettere værksteder og arbejdspladser. Bordpladen tåler mindre stød end en laminatplade, men er stadig stærk og solid.

Ønsker man at gøre sin bordplade endnu mere modstandsdygtig kan man med fordel investere i en gummimåtte, som er meget robust og som tåler meget tunge emner, fx tungt værktøj og andet. På den måde undgår man ridser og skader på sin bordplade, når den benyttes ofte og meget.

Udover valg af bordplade skal du også overveje hvordan du ønsker at arbejde ved dit arbejdsbord. Kan du godt lide at stå op når du arbejder, så kan det være en idé at vælge et arbejdsbord med hævesænke funktion, som gør at du selv kan justere din arbejdshøjde og arbejdsstilling. Med en hævesænke funktion på dit arbejdsbord undgår du arbejdsskader og hold i ryggen, da du kan have en mere alsidig og ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Hvordan vælger jeg det rette arbejdsbord?

Alle vores arbejdsborde fås i mange forskellige længder, størrelser, kapaciteter og vægt, så du nemt selv kan finde frem til lige præcis den model der passer bedst til dine arbejdsopgaver. Er det f.eks. nødvendigt at flytte rundt på bordet, kan det være en fordel at vælge et let bord der kan transporteres rundt, eller skal bordet primært bruges som stationær arbejdsstation, kan det være en fordel at investere i et kraftigt arbejdsbord der er mere robust.

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af tilbehør til arbejdsborde og tilbyder alt i på bygning til dit arbejdsbord. Vi har alt fra skuffer til arbejdsbordeskæreknive til pakkebordelysstofarmaturerhulplader og meget mere. På den måde sammensætter du nemt dit arbejdsbord til dine behov og arbejdsrutiner.

Er du i tvivl om hvilket arbejdsbord eller hvilken type arbejdsbord der passer bedst til dine behov? Så guider vi dig til den optimale løsning til dig. Vi finder frem til dine behov for bordplade, størrelse, arbejdsforhold og mulighed for det helt rigtige tilbehør.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.