Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Manuelle trappesækkevogne

Varenummer: KM107
Listepris: 2.575,00
2.375,00 DKK
Varenummer: 1910057006
Din pris - 1 stk.:
1.945,00 DKK
Varenummer: 71100100
Listepris: 3.345,00
3.095,00 DKK
Varenummer: 71100090
Listepris: 3.095,00
2.845,00 DKK
Varenummer: 71100080
Listepris: 4.645,00
4.345,00 DKK
Varenummer: 71100070
Listepris: 4.195,00
3.895,00 DKK
Varenummer: 71100060
Listepris: 4.445,00
4.045,00 DKK
Varenummer: 71100050
Listepris: 4.195,00
3.795,00 DKK

Manuelle trappesækkevogne

Når det gælder om at transportere varer op og ned af trapper, så er det at en trappesækkevogn virkelig kommer til sin ret. Her er trappesækkevognen virkelig en stor hjælp og ErgoLift har trappesækkevogne til ethvert behov.

En sækkevogn er et af de mest brugte produkter til alle brancher. Lige meget om du arbejder på et lager, kontor, butik, skole, institution, køkken eller noget helt andet er der stort set altid behov for en sækkevogn til at klare de tunge løft der er på alle arbejdspladser. Med en sækkevogn har I mulighed for at transportere tungt gods, som ellers skulle have været flyttet på en anden tung måde. At løfte og flytte elementer ofte er nemlig en nedslidende og skadelig proces for kroppen og selv små gentagende løft er ikke godt for kroppen, da det slider på ryg, lænd og ben, uden at man tænker over det. Ved at benytte en sækkevogn løser I nemt og billigt dette problem.

Hvad bruger man en trappesækkevogn til?

Her i denne kategori findes de manuelle trappeklatrer, som trækkes op ad trapperne med håndkraft. De manuelle trappesækkevogne kører dermed op og ned ad trapperne, uden at det slider på trappen. En trappesækkevogn har mellem 3 og 5 hjul og de mange hjul på skive gør at sækkevognen kan bruges på trapper, modsat en almindelig sækkevogn med to hjul, som er beregnet til transport på vejen. Alle vores manuelle trappesækkevogne har en kapacitet på helt op til 200 kg. og er udført i stærke stålkonstruktioner eller i aluminium der gør at sækkevognen er meget let og nemt og flytte rundt. Alle vores manuelle trappesækkevogne er udført i højeste kvalitet til konkurrence dygtige priser, så du kun behøver at kigge efter en trappesækkevogn et sted. Skal du transportere godset på vej efter transport på trappen, så foreslår vi altid at du tilkøber en almindelig sækkevogn med to hjul, der gør det muligt at transportere gods på lige vej. Se vores store udvalg indenfor sækkevogne. Her tilbyder vi f.eks. almindelige sækkevogne, sammenklappelige sækkevogne, el-drevne sækkevogne, sækkevogne med hejs, dæksækkevogne, svejse- og gasflaskevogne, special sækkevogne og meget mere.

Hvis man ønsker en endnu nemmere kørsel på trapperne kan man med fordel i stedet investere i en elektriske trappesækkevogn. Disse findes de i kategorien Elektriske trappesækkevogne . Vores elektriske trappesækkevogne er de billigste på markedet med den nyeste batteriteknologi med lithium. Vi har markedets største udvalg i vores populære BetterWay serie, som fås fra 70 kg. og helt op til 400 kg. Her er vores mest populære model vores 170 kgs. model med bremse, der gør transporten ned ad trapper meget nem, da trappesækkevognen selv bremser, så man undgår at den løber fra en.

Med vores store udvalg af sækkevogne, både manuelle trappesækkevogne og elektriske trappesækkevogne, er du sikker på at der er en model der passer til lige præcis dine løfte opgaver på trapperne. Vælg mellem de prisbevidste modeller, som man ikke bruges så ofte, og over modeller, som bruges jævnligt, til de helt professionelle modeller som både er en trappesækkevogn, samt rigtig sækkevogn som kun har 2 hjul nede når man ikke kører på plan flade.

Hvordan vælger jeg den rette trappesækkevogn?

Når du skal vælge din trappesækkevogn er det vigtigt at du finder frem til netop dine behov og din løfteopgave. Hvis du skal løfte meget tunge emner kan det være en rigtig god idé at vælge en elektrisk trappesækkevogn, da denne slider mindst på kroppen og gør kørsel meget meget nem og ubesværet. Skal du derimod kun løfte lettere emner, f.eks. under 20 kg. kan en manuel trappesækkevogn være tilstrækkelig. Derfor er det vigtigt at du gør dig helt klart hvor meget du skal løfte og hvor ofte du regner med at skulle bruge sækkevognen. Skal trappesækkevognen f.eks. bruges hver dag kan du med fordel investere i en elektrisk trappesækkevogn, så du ikke slider på kroppen ved gentagende løft, også selvom det er mindre løft.

Med en trappesækkevogn er du sikker på at du overholder alle krav til arbejdsmiljø og skåner din og dine ansattes krop. En trappesækkevogn er et meget ergonomisk korrekt produkt, som i allerhøjeste grad bør være en integreret del af alle virksomheders produkter. Er du privat kan det også være en rigtig god idé at investere i en sækkevogn. Alle kender til at skulle skifte et eller andet i hjemmet eller haven og have brug for at transportere de nye ting ind og de gamle ting ud. Her kan ErgoLift også være behjælpelige. Vi har nemlig både sækkevognene til det professionelle erhverv, hvor der stilles store krav til bl.a. kapacitet til de mindre all round sækkevogne som fungerer godt til den private. Disse er findes i meget konkonkurrencedygtige priser.

Der findes modeller med fast plade eller for større emner findes der sækkevogne med udfald bar klap. Vælg frit mellem faste gummihjul eller med luftgummihjul. Vælg mellem modeller af stål eller letvægter modellerne i aluminium. Sækkevognene findes i kapacitet op til 200 kg.

Hvis du er i tvivl om hvilken trappesækkevogn du bør vælge, så ring til ErgoLift på 44 600 440, så guider vi dig til den model der passer bedst til dig. Vi er specialister i sækkevogne og blandt de førende på markedet.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.