Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Manuelle trappesækkevogne

Varenummer: KM107
Listepris: 3.056,25
2.806,25 DKK
Varenummer: 1910057006
Din pris - 1 stk.:
2.431,25 DKK
Varenummer: 71100100
Listepris: 4.181,25
3.868,75 DKK
Varenummer: 71100090
Listepris: 3.868,75
3.556,25 DKK
Varenummer: 71100080
Listepris: 5.868,75
5.493,75 DKK
Varenummer: 71100070
Listepris: 5.243,75
4.868,75 DKK
Varenummer: 71100060
Listepris: 5.556,25
5.056,25 DKK
Varenummer: 71100050
Listepris: 5.243,75
4.743,75 DKK

Flyt nemt dit gods op og ned ad trapper

Skal du ofte transportere tunge emner op og ned ad trapper som en del af dit arbejde? Så kender du sikkert følelsen af at have en øm ryg, fordi din krop bliver udsat for høj belastning. Måske genkender du også frygten for at misse et trin eller tabe genstanden? Ingen af delene er dog nødvendigt. Hos ErgoLift kan du nemlig købe en sækkevogn til trapper, der tager det tunge arbejde for dig.

Helt præcist er der tale om manuelle sækkevogne, som du trækker op eller ned ad trapperne med håndkraft. De har typisk mellem tre og fem hjul, og et par gummibelagte håndtag giver dig et sikkert greb. Designet gør, at du kan transportere vare op og ned, uden at løftet slider meget på trappen eller din krop.

Desuden har alle vores manuelle sækkevogne en kapacitet på helt op til 200 kg og er udført i stærke stålkonstruktioner eller i aluminium. De robuste materialer gør, at sækkevognene er meget nemme at flytte rundt, og du får holdbar kvalitet til mange år.Du skal altså ikke længere kæmpe med tunge kasser – de skal bare placeres og eventuelt stables på sækkevognen, hvorefter du trækker vognen op ad trinene.

Med en god sækkevogn fra ErgoLift går arbejdet dermed noget hurtigere, end hvis du selv skulle løfte kasserne. Derfor er sækkevognen et af de mest populære former for løfteudstyr til alle brancher – fra lager og kontor til skole og køkken.

Se også vores elektriske sækkevogne

Vil du gerne slippe for at løfte sækkevognen manuelt? Så er der en god løsning på behovet: en elektrisk sækkevogn. Her skal du nemlig ikke selv trække eller hive sækkevognen op til næste trin. Det gør maskinen derimod selv ved at bruge sine løftefødder til at nemt og ubesværet løfte sig op til næste trin. Sådan fortsætter den, indtil toppen er nået, og du er sluppet for at udsætte din krop for tunge løft.

Hos ErgoLift er vi fan af den elektriske variant, og derfor har vi et godt udvalg af elektriske sækkevogne. Du finder flere varianter fra blandt andet BetterWay. De har i flere år designet og produceret sækkevogne til det nordiske marked, hvor hver model er med fokus på styrke og holdbarhed. Det er din garanti for et produkt af høj kvalitet, som kan løfte og transportere tunge varer.

For eksempel kan flere af de elektriske sækkevogne, som vi forhandler, klare helt op til 400 kg gods. Derudover har du mulighed for at få dem med automatisk fodbremse. Det vil sige, at sækkevognen selv bremser, og dermed undgår du, at vognen løber fra dig.

Find flere af vores produkter til transport og løft, så du ikke skal bære på mere end nødvendigt.

Elektrisk eller manuel? Sådan vælger du den rette trappesækkevogn

 Når du skal vælge din trappesækkevogn, er det vigtigt, at vognen opfylder netop dine behov og din løfteopgave.

Hvis du for eksempel skal løfte meget tunge emner, kan det være en god idé at vælge en elektrisk trappesækkevogn, da denne slider mindst på kroppen og gør kørsel nem samt ubesværet. Skal du derimod kun løfte lettere emner, for eksempel under 20 kg, så kan en manuel trappesækkevogn være tilstrækkelig. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvor meget du nogenlunde skal løfte.

Derudover bør du tænke over, hvor ofte du regner med at bruge sækkevognen. Skal trappesækkevognen for eksempel kun bruges med jævne mellemrum og til lette opgaver? Så kan du med fordel investere i en manuel trappesækkevogn, så du ikke slider på kroppen ved gentagne løft, også selvom du ikke løfter så tit.

Med en trappesækkevogn er du sikker på at du overholder alle krav til arbejdsmiljø og skåner din og dine ansattes krop. En trappesækkevogn er et meget ergonomisk korrekt produkt, som i allerhøjeste grad bør være en integreret del af alle virksomheders produkter.

Find også sækkevogne af høj kvalitet til private

Er du privat, kan det også være en god idé at investere i en sækkevogn fra ErgoLift. I privaten skal man nemlig ofte skifte et eller andet i hjemmet eller have brug for at transportere de nye møbler ind og de gamle ud. Derfor har vi ikke kun professionelle sækkevogne til erhverv; vi tilbyder også all-around sækkevogne, som fungerer godt til den private og til konkurrencedygtige priser.

Du kan for eksempel bruge en almindelig sækkevogn til enkelte flytninger. Vores modeller er primært fremstillet i robust stål, da det er et stærkt og holdbart materiale, der tåler hård belastning og brug. Fordelen for dig er, at du får alle de basale egenskaber, du har brug for i en sækkevogn, til en super skarp pris.

Uanset om du køber til professionelt eller privat brug, så får du sækkevogne til trapper af høj kvalitet. De har nemlig en robust konstruktion og slidstærke dæk, der giver dig både trækkraft og den holdbarhed, der er nødvendig for at flytte tunge byrder op ad trapper. Flere af vores modeller er også udstyret med et langt styr, så selv høje personer kan bruge dem komfortabelt.

De mange kvaliteter betyder, at uanset om du skal flytte kasser fra et værelse til et andet eller bære eksempelvis tunge hvidevarer op ad en lang trappe, giver vores forskellige sækkevogne dig mulighed for at gøre det sikkert og effektivt.

Vores erfarne specialister rådgiver dig

Med vores store udvalg af både den manuelle og elektriske sækkevogn har du gode muligheder for at finde den rette model til dine løfteopgaver. Vælg mellem de mere billige modeller, som du måske ikke bruger så ofte, eller de helt professionelle af slagsen, som både er en trappesækkevogn og en rigtig sækkevogn.

Hvis du er i tvivl om hvilken trappesækkevogn, du bør vælge, så kan du få professionel rådgivning om, hvad du skal købe. Vi er specialister i sækkevogne og blandt de førende på markedet, så du kan være i helt sikre hænder. Faktisk rådgiver vi over 2.000 danske virksomheder og institutioner årligt med at finde den rigtige inventarløsning. I samråd med dig finder vi frem til den model, der passer bedst til dig.

Har du brug for flere gode inventarløsninger, vejleder vi dig naturligvis også om dét. Måske kan du også få gavn af vores vogne til gas- svejseflasker? Eller leder du efter sækkevogne designet til at løse specifikke opgaver? Begge slags og flere endnu finder du hos os. For dig betyder det en samarbejdspartner, der kan levere viden og løsninger til mange forskellige behov – inklusive dig.


Ofte stillede spørgsmål om manuelle trappesækkevogneHvordan virker en sækkevogn til trapper?

En sækkevogn til trapper fungerer ved, at du trækker vognen op eller ned ad trappen ved hjælp af håndkraft. Den kan have en kapacitet på op til 200 kg, så du slipper for at bære meget tunge genstande og dermed slide din krop unødvendigt.


Hvor meget kan en manuel sækkevogn til trapper løfte?

Vi har manuelle trappesækkevogne, der kan løfte op til 200 kg ad gangen. Skal du transportere gods, der er tungere end dette, så anbefaler vi, at du vælger en elektrisk model. Så slider du mindre på kroppen, og den kan klare en løftekapacitet på til 2.000 kg.


Hvilke fordele er der ved en trappesækkevogn?

Der er mange fordele ved at bruge en sækkevogn til trapper. Det gælder især for dig, der skal transportere tunge varer. Med vognen kan du nemlig flytte meget mere, uden at du slider for meget på ryggen. Og så er sækkevognen designet specifikt til trapper.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.