Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Elektriske trappesækkevogne

Varenummer: BW70-LB
Din pris - 1 stk.:
13.995,00 DKK
Varenummer: BW170-E
Din pris - 1 stk.:
14.495,00 DKK
Varenummer: BW170-G
Din pris - 1 stk.:
15.995,00 DKK
Varenummer: BW170-GS
Din pris - 1 stk.:
19.495,00 DKK
Varenummer: BW200-G
Din pris - 1 stk.:
19.995,00 DKK
Varenummer: BW170-D
Din pris - 1 stk.:
13.495,00 DKK
Varenummer: BW170-GF
Din pris - 1 stk.:
17.995,00 DKK
Varenummer: 40100000
Listepris: 24.845,00
23.495,00 DKK
Varenummer: 40100001
Listepris: 28.595,00
24.495,00 DKK
Varenummer: 40105100
Listepris: 29.145,00
28.045,00 DKK
Varenummer: 40105110
Listepris: 30.245,00
29.145,00 DKK
Varenummer: 40300000
Listepris: 3.445,00
3.245,00 DKK
Varenummer: 40300001
Din pris - 1 stk.:
1.595,00 DKK
Varenummer: 40400100
Listepris: 32.395,00
29.145,00 DKK
Varenummer: 40400200
Listepris: 38.845,00
35.595,00 DKK

El trappesækkevogne fra ErgoLift

Hos ErgoLift ApS forhandler vi trappesækkevogne fra 3 forskellige producenter - Cargomaster fra Tyskland, BuddyLift fra Italien, samt BetterWay fra Kina. Tilsammen dækker de alle behov du måtte have for transport op og ned ad trapper.

Hvad er en elektrisk trappesækkevogn?

En elektrisk trappesækkevogn er en sækkevogn der er udviklet specielt til transport på trapper. Trappesækkevogne har eksisteret i mange år, men som noget nyt fås de nu med el, hvilket gør brugen meget nemmere. Hovedformålet ved at anvendelse en elektrisk trappeklatrer er at de er ergonomiske og transporterer tunge emner op og ned ad trapper, uden at brugeren udsættes for hård fysisk belastning af knæ, ryg, arme og ben. Det er altså et meget ergonomisk korrekt værktøj at benytte og kan spare brugen for arbejdsskader. Forskellen på en almindelig trappesækkevogn og en elektrisk trappesækkevogn er, at brugen ikke selv skal trække/hive sækkevognen op til næste trin, men at maskinen derimod selv bruger sine løftefødder og nemt og ubesværet løfter sig op til næste trin. Det er let at forestille sig at det ryk der skal til for at starte løftet til næste trin, er en hård belastning i arme, ben og ryg. Selv om man vælger at køre flere gange op for at mindske vægten af det fragtede gods, skal der alligevel rykkes hårdt for at hive op på næste trin. Derfor anbefaler vi altid at man bruger en elektrisk trappesækkevogn. På den måde overholder man også alle krav til arbejdsmiljø.

Det bruger du en elektrisk trappesækkevogn til?

En elektrisk sækkevogn til trapper bør bruges til alle løfteopgaver, hvor der indgår løft på trapper. Vores maskiner kan bruges på alle salgs trapper og kan bruges indenfor alle brancher. Man tænker måske ikke selv over det, men i alle erhverv er der løft af det ene eller anden art, som på lang sigt er med til at slide på kroppen. Derfor bør alle arbejdspladser investere i et løfteredskab til trapper. Det smarte ved vores elektriske trappesækkevogne er, at de også fungerer som almindelige sækkevogne, når de benyttes på lige vej eller skrå flader.

Lige meget om man skal transportere pakker, ølkasser, vaskemaskiner, tørretumblere, bageovne, kølefryseskabe, fliser, papir, cementsække, redskaber, gasflasker, apparater, tønder mm., så kan en elektrisk trappesækkevogn løse opgaven på trappen. Ud over at spare de fysiske kræfter er der en langt større sikkerhed ved at anvende en trappesækkevogn. Alt hvad man behøver her, er at koncentrere sig om at styre. Det sikrer at man har styr på balancepunktet, modsat de manuelle hvor man læner sig frem for at hive i trappeklatren for at få den op.

Hvilken el trappesækkevogn skal du vælge?

Hos ErgoLift ApS. er vi forhandler af 3 forskellige el trappesækkevogne og de kan alle noget forskelligt til forskellige behov.

BetterWay: Vores bedst sælgende model er "BetterWay". BetterWay er en nyhed på det danske marked og er de el trappesækkevogne med den nyeste teknologi til den laveste pris. Hos ErgoLift er vi dansk distributør af BetterWay og forhandler derfor Danmarks største og bredeste sortiment. BetterWay el trappesækkevognene er udstyret med ny unik lithium batteriteknologi der gør at de har en længere arbejdstid end de andre maskiner på markedet og samtidig har en hurtigere opladningstid fra bare en time. BetterWay el trappesækkevogne fås i en bred produktportefølje på over 8 maskiner og er dermed Danmarks største udvalg - vi tilbyder maskiner med en kapacitet på alt fra 70 - 400 kg. og tilbyder modeller med larvefodsbælter, løftehjul og bremser. På den måde finder du altid en model til lige netop din løfteopgave. Vores bedst sælger er vores elektriske trappesækkevogn "BW170-G". Denne model har en kapacitet på helt op til 170 kg. hvilket gør den attraktiv for mange. Derudover er den udstyret med bremsefunktion, som gør transport ned ad trapper nem og ubesværet. Har man brug for lavere vægt tilbyder vi også 70 kilos modeller med larvefodsbælter og bremser. Denne model er optimal, hvis man kun har løfteopgaver med lavere vægt og larvefodsbælterne gør den meget nem at køre med. Denne model er optimal til kontoransatte, skoler, håndværkere, restauranter, barer, cafeer og meget mere. Har man ekstremt tunge løfteopgaver tilbyder vi også en model med platformslift og larvefødder med en kapacitet på helt op til 400 kg.

Cargomaster: Cargomasteren har eksisteret på markedet i over 20 år og er en meget anerkendt tysk maskine. Hos ErgoLift har vi været forhandler af Cargomaster i mange år og ved at det er en maskine i højeste kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Tysk topkvalitet. Denne model er blandt de dyrere på markedet og bruges der hvor der stilles meget store krav til brugen og anvendelsesmulighederne.

Buddylift: Vores tredje model, er "Buddylift" fra vores italienske leverandør. Buddyliften er en meget praktisk og handy maskine med et unikt design. Fordelen ved denne model er at den nemt foldes sammen og kan bruges på flere måder.

Er du i tvivl om hvilken model du skal have? Så tag fat i ErgoLift. Vi har markedets største og bedste udvalg af el trappesækkevogne og har modeller til alle behov. Derudover har vi også Danmarks største program af tilbehør og hjul til elektriske sækkevogne til trapper.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange trin tager en el trappesækkevogn på én opladning?

De fleste af vores elektriske trappesækkevogne kan klare op mod 1800 trin på én opladning. Vi har også el trappesækkevogne, der kan klare mellem 300 til 1000 trin på en opladning.

Hvor lang tid tager det at oplade en el trappesækkevogn?

Det tager mellem én time og tre timer at oplade en el trappesækkevogn afhængig af modellen.

Findes der tilbehør til elektriske trappesækkevogne?

Hos ErgoLift, finder du blandt andet større lastplader, beholderstativer til kildevandsdunke og transportrammer med hjul til din el trappesækkevogn, så du får de bedste forudsætninger for at klare de tunge løft nemt og effektivt. Vi tilbyder også et smart laderkabel til bilen, så du kan lade sækkevognen i fx varevogen på vej til din næste arbejdsopgave.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.