Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Elektriske trappesækkevogne

Varenummer: BW70-LB
Listepris: 17.493,75
16.243,75 DKK
Varenummer: BW170-E
Listepris: 16.243,75
14.993,75 DKK
Varenummer: BW170-G
Listepris: 17.493,75
16.243,75 DKK
Varenummer: BW170-GS
Din pris - 1 stk.:
21.868,75 DKK
Varenummer: BW200-G
Din pris - 1 stk.:
22.493,75 DKK
Varenummer: BW170-D
Listepris: 14.993,75
12.493,75 DKK
Varenummer: BW170-GF
Din pris - 1 stk.:
19.993,75 DKK
Varenummer: 40100001
Listepris: 35.743,75
30.618,75 DKK
Varenummer: 40300000
Listepris: 4.743,75
4.056,25 DKK
Varenummer: 40300001
Din pris - 1 stk.:
2.118,75 DKK
Varenummer: 40400100
Listepris: 40.493,75
36.431,25 DKK
Varenummer: 40400200
Listepris: 48.556,25
44.493,75 DKK

Hvilken el-trappesækkevogn skal du vælge?

Hos ErgoLift er vi forhandler af gode trappesækkevogne med batteri fra to producenter. De kan begge noget forskelligt til forskellige behov. Hvilken en, du skal vælge, afhænger af dine opgaver, dit budget og vægten på godset, du skal løfte. Vi har forklaret modellerne herunder, så du bliver klogere på, hvad du bør gå efter.

BetterWay: Vores bedst sælgende modeller er fra "BetterWay". Her får du nemlig den nyeste teknologi til den laveste pris. Derudover er maskinerne udstyrede med lithium batteriteknologi. Dette gør, at de har en længere arbejdstid end de andre maskiner på markedet og samtidig har en hurtigere opladningstid på bare én time. Vælg for eksempel en model med en kapacitet på helt op til 170 kg og med bremsefunktion - et optimalt valg til dig, der har løfteopgaver med lavere vægt.

Cargomaster: Denne serie har eksisteret på markedet i over 20 år og har meget anerkendte, tyske maskiner. Hos ErgoLift har vi været forhandler af Cargomaster i mange år og ved, at det er maskiner i højeste kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Seriens modeller er blandt de dyrere på markedet og bruges der, hvor der bliver stillet meget store krav til brugen og anvendelsesmulighederne.

Er du i tvivl om, hvilken model du skal have? Så tag fat i ErgoLift. Vi har markedets største og bedste udvalg af el-trappesækkevogne til alle behov. Derudover har vi Danmarks største program af tilbehør og hjul til elektriske sækkevogne til trapper.

Hvad er en el-trappesækkevogn?

En elektrisk trappesækkevogn er en sækkevogn, der er udviklet specielt til transport op og ned ad trapper. Vognen har eksisteret i mange år, men nu fås den nu med el, hvilket gør brugen meget nemmere. Forskellen på en elektrisk og almindelig sækkevogn er nemlig, at du med den elektriske model ikke selv skal trække eller hive dit gods op til næste trin. Den elektriske trappesækkevogn klarer jobbet for dig ved hjælp af sine smarte fødder.

Fordelen med en el-sækkevogn er, at den transporterer tunge emner op og ned ad trapper, uden at du bliver udsat for hård fysisk belastning af knæ, ryg, arme og ben. På den måde slipper du for det ryk, der skal til for at løfte varen op på næste trin, og som er skadelig for arme, ben samt ryg. Selv hvis du kører op ad trapperne flere gange for at mindske vægten, så skal du alligevel rykke hårdt for at hive op på næste trin. Det er altså et meget ergonomisk korrekt værktøj at benytte og kan spare dig for arbejdsskader.

Ud over at spare de fysiske kræfter er der en langt større sikkerhed ved at anvende en trappesækkevogn. Alt hvad du behøver, det er at koncentrere dig om at styre den. Dermed har du styr på balancepunktet. Denne fordel får du ikke hos de manuelle modeller, hvor du læner dig frem for at hive sækkevognen op.

Vil du gøre løfteopgaven nemmere og sundere, så er en elektrisk trappesækkevogn derfor en ergonomisk, professionel løsning. På den måde styrker du også et godt arbejdsmiljø. Se resten af vores udvalg inden for transport og løft.

Her bør du bruge en elektrisk trappesækkevogn

Skal du nogle gange løfte tunge emner i løbet af din arbejsdag? Måske skal du transportere hårde hvidevarer, ølkasser eller maskiner op og ned ad trapper? Så bør du bruge en elektrisk trappesækkevogn. Den gør dit arbejde lettere, da du ikke skal anvende unødvendige kræfter på at komme op ad trapper og kantsten. Faktisk bør du bruge en el-trappesækkevogn til alle løfteopgaver, hvor der indgår løft på trapper eller kantsten.

Hos ErgoLift finder du elektriske trappesækkevogne, som du bruger til alle slags trapper og indenfor alle brancher. Med dig får du også ergonomisk design, som skåner dig for tunge og slidsomme løft – det gør vores elektriske trappesækkevogne et oplagt valg til dig, der arbejder inden for industri, håndværk, detailhandel og forretning samt restaurantbranchen.

En tredje fordel vores elektriske trappesækkevogne er, at de også fungerer som almindelige sækkevogne, når du benytter dem på en lige vej eller skrå flader. På den måde får du en multifunktionel maskine til mange brancher og behov. Leder du efter en god elektrisk sækkevogn til trapper, er udvalget hos ErgoLift derfor et godt sted at kigge.

Ofte stillede spørgsmål om elektriske sækkevogne

Hvor mange trin tager en el-trappesækkevogn på én opladning?

De fleste af vores elektriske trappesækkevogne kan klare op mod 1.800 trin på én opladning. Vi har også el-trappesækkevogne, der kan klare mellem 300 til 1.000 trin på én opladning.

Hvor lang tid tager det at oplade en el-trappesækkevogn?

Det tager mellem én time og tre timer at oplade en el trappesækkevogn afhængig af modellen.

Kan jeg få tilbehør til elektriske trappesækkevogne?

Du kan sagtens få praktisk tilbehør til de elektriske vogne. Vi tilbyder blandt andet større lastplader, beholderstativer til kildevandsdunke og transportrammer med hjul. Alle er med til at gøre opgaven nemmere. Med vores tilbehør får du dermed de bedste forudsætninger for at klare de tunge løft hurtigt og effektivt.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.