Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Svejse- og gasflaskevogne

Varenummer: 145842
Listepris: 2.681,25
2.431,25 DKK
Varenummer: KM07200
Listepris: 4.368,75
4.243,75 DKK
Ved 2 stk.: 4.087,50
Varenummer: KM145845
Din pris - 1 stk.:
2.556,25 DKK
Varenummer: 86011329
Listepris: 4.243,75
3.993,75 DKK

Praktisk svejse- og gasflaskevogn


En gasflaskevogn er en sækkevogn med et helt særligt design, der egner sig til transport og håndtering af gasflasker. Derfor er en gasflaskevogn en god investering, hvis du ønsker at optimere håndteringen af de ellers meget tunge og uhåndterlige gasflasker.

Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af gasflaskevogne og svejsevogne til professionelle. Flere af vognene er desuden forsynet med en platform til svejseudstyr. På den måde, får du en vogn der sikkert kan transportere både svejsemaskine og flaske samlet.

Oplev sikker og enkel transport af flasker

Gasflaskesækkevogne er et smart og gennemtænkt produkt, der er designet til at transportere gasflasker på både lager, værksted, byggepladser mv. Alle vores gasflaskevogne er derfor udformet med et stort fokus på brugerens sikkerhed. Alle de større vogne er udstyret med ergonomiske håndtag, der let glider rundt i hånden, når vognen tippes. Det giver en større sikkerhed selv med tunge flasker. Som en ekstra sikkerhed, er der på gasflaskevognene monteret en kæde eller rem, så du har mulighed for at spænde flaskerne fast. På den måde, er du altid garanteret en effektiv transport, der ikke går på kompromis med sikkerheden.

En gasflaskevogn til ethvert erhverv

Det er en tung opgave at flytte en gasflaske på egen hånd uden hjælpemidler, og det er bestemt ikke en ideel måde at udføre tunge løft på. Denne type tunge løft, kan nemlig føre til dårlige og forkerte arbejdsstillinger, hvilket hverken er godt for ergonomien eller sundheden på arbejdspladsen. Derfor er en gasflaskevogn en investering der hurtigt tjener sig hjem igen, ved sparet tid, ressourcer og penge.

Vores gasflaskevogne fås i flere forskellige varianter. Vores sortiment rummer vogne der kan køre enten én eller to flasker. Den store vogn til to flasker, er praktisk hvis du håndterer mange gasflasker hver eneste dag. Nogle gange kan der dog være behov for en smallere vogn, hvis gasflaskerne skal manøvreres på trang plads. Her er vognene til én gasflaske ideel.

Du finder også gasflaskevogne med forskellige hjultyper. Vores brede sortiment rummer både vogne med luftgummihjul og massive gummihjul. Luftgummihjul er ideelle hvis du gerne vil have muligheden for at hæve eller sænke trykket i dækket, og dermed få en hårdere eller blødere kørsel, afhængig af dæktrykket. Luftgummihjul er samtidig mere skånsomme overfor underlaget, og egner sig godt til ujævnt terræn. Det er fx lettere at køre over dørtærskler og andre forhindringer. De massive gummihjul har en god stødabsorbering, og er mere lydsvage når vognen køres. Massive hjul giver desuden en mere stabil og jævn transport, og er ideelle til kørsel på glatte og hårde overflader. Du finder altså altid en gasflaskevogn der passer til lige netop til erhverv og dine behov.

Få den rette vejledning hos vores kundeservice

Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af udstyr til transport, løft, lastning og aflæsning Vi fører et bredt udvalg af sækkevogne med forskellige specifikationer, så du kan finde en, der passer til dine behov. Er du i tvivl om hvilken svejsevogn eller gasflaskevogn der er den rigtige for dig? Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.