Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Plastkasser

Find en god plastkasse med eller uden låg

Hos ErgoLift finder du et stort sortiment af plastkasser til alle formål. Vi har nemlig både de helt klassiske slags med låg, fødevarekasser, spande, flaskekasser, lagerkasser og mere endnu. Alle er udført i slidstærk plastik, der holder til daglig brug på arbejdspladsen. På den måde kan du få gavn af de smarte plastkasser i mange år.

Vore almindelige plastkasser kan du bruge til opbevaring af både stort og småt. Anvend dem for eksempel til overtøj og sko på skolen eller i kontormiljøer til opbevaring af papir og kontorartikler. Ønsker du at skabe orden i mindre elementer på værkstedet? Med vores sortimentskasser kan du inddele både bolte, skruer og møtrikker i små rum.

Hos ErgoLift finder du også et stort udvalg af store plastkasser som fx vores BigBox. Denne plastkasse er særlig god for dig, der har behov for meget opbevaringsplads til større løst gods – for eksempel affald, glas, metal, reservedele og komponenter. Desuden er denne type kasse fremstillet af robust HDPE-plast og kan nemt transporteres ved hjælp af en palleløfter.

Fælles for de mange typer af plastikkasser er, at de bidrager til at skabe system og orden på din arbejdsplads. Og det kan være altafgørende at få indarbejdet et godt organiseringssystem, så din arbejdsplads altid er ryddelig samt overskuelig. Tøv derfor ikke med at finde frem til en god plastkasse, der kan effektivisere din arbejdsdag.

Hvilken plastkasse skal du vælge?

Når du skal vælge den rette type plastkasse, er det vigtigt at overveje hvilket formål kassen skal tjene.

· Nogle brancher – for eksempel lager og produktion – kræver robuste og slidstærke kasser. Samtidig gør de det let og overskueligt for dig at tilgå de opbevarede elementer. Her er vores lagerkasser et ideelt valg.

· Arbejder du i fødevareindustrien, er en fødevarekasse bedre. Den er nemlig fødevaregodkendt, og derfor må den være i direkte kontakt med mad. Samtidig kan kassen stables og er let at rengøre, hvilket er optimalt for din arbejdsplads, hvor hygiejne er ekstra vigtigt.

· Har du behov for at transportere større eller mindre gods? Glem ikke at have en god transportkasse. Den hjælper dig med at få godset sikkert frem. Et oplagt valg i restaurationsbranchen og i storkøkkenet. Kassen er desuden designet sådan, så forsendelsen forbliver ubrudt frem til modtager.

Der er altså flere forskellige muligheder, så tænk over, hvad plastkassens formål er. Når du har gjort dette, kan du passende bestille kassen i forskellige størrelser. Derved kan du sortere dine ting i mindre kasser frem for i store opbevaringskasser. På den måde bliver det nemmere for dig at dele tingene mere og bevare den gode orden. Vælger du opbevaringskasser i samme serie, kan de som regel også stables på kryds og tværs i de forskellige størrelser.

Derfor bør du vælge en plastkasse med låg

Har du behov for at stable dine plastikkasser, eller ønsker du at beskytte de opbevarede elementer for støv og snavs? Så kan det være en god idé at investere i en plastkasse med låg. Så er indholdet i kassen nemlig optimalt beskyttet. Er du i fødevareindustrien, kan det også være en god idé at investere i låg til dine fødevarekasser – for eksempel ved udbringning eller transport. De tætsluttende låg beskytter nemlig maden.

Der findes mange typer af låg til plastkasser. Hos ErgoLift har vi blandt andet flade og høje låg samt låg, der gør det nemmere at stable flere kasser ovenpå hinanden. På den måde kan du bedre udnytte pladsen i højden uden at miste gulvplads. Alt efter hvor du kigger, har nogle plastkasser med låg også praktiske låseclips til at holde lågene fast. Dermed holder kasserne tæt, og lågene glider ikke af.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.