Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Plastkasser

Plastkasser fra ErgoLift


Hos ErgoLift finder du et stort sortiment af plastkasser til alle formål. Alle vores plastkasser har en god og slidstærk kvalitet, der holder til daglig brug på arbejdspladsen.

Det bruger du plastkasser til

Plastikkasser har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og findes i et bredt udvalg af former, størrelser og farver. Nogle er ideelle til lagerhylder, nogle kan let stables eller transporteres, og andre er specielt fremstillet til opbevaring af fødevarer. Fælles for de mange typer af plastkasser er, at de bidrager til at skabe system og orden på din arbejdsplads. Det kan være altafgørende at få indarbejdet et godt organiseringssystem, så din arbejdsplads altid er ryddelig og overskuelig. Blandt vores store udvalg af plast- og lagerkasser, finder du helt sikkert også en der passer til netop dit opbevaringsbehov.

Det opbevarer du i plastkasser

Plastikkasser er en sikker vej til orden på arbejdspladsen. En almindelig plastkasse. kan fx anvendes på skoler og i institutioner, til opbevaring af overtøj og sko, eller i kontormiljøer til opbevaring af kopipapir og kontorartikler. Der findes også et stort udvalg af plastkasser til specifikke formål. Sortimentsæsker er inddelt i små rum, og kan fx skabe orden i mindre elementer på værkstedet, som bolte, skruer og møtrikker. Lagerkasser kan anvendes til opbevaring af lagervarer, og er designet til at give optimal mulighed for hurtig og effektiv plukning af varerne. Hos ErgoLift finder du også et stort udvalg af store plastkasser som fx vores BigBox. Denne type kasse er fremstillet af robust HDPE-plast. BigBox kan nemt transporteres ved hjælp af en palleløfter, og er særligt god hvis du har behov for stor opbevaringsplads, til større løst gods, fx affald, skrot, glas, metal, reservedele og komponenter.

Hvilken plastkasse skal du vælge?

Når du skal vælge den rette type plastkasse, er det vigtigt at overveje hvilket formål kassen skal tjene. Nogle brancher fx lager og produktion kræver robuste og slidstærke kasser, der samtidig gør det let og overskueligt at tilgå de opbevarede elementer. Her er lagerkasser et ideelt valg. Arbejder du i fødevareindustrien, er en fødevarekasse optimal. Fordelen ved vores plastkasser til opbevaring af fødevarer, er at de er fødevaregodkendt, og derfor må have direkte kontakt med madvarer. Samtidig kan kasserne stables, og er lette at rengøre, hvilket er optimalt i miljøer hvor hygiejne er ekstra vigtig. I de fleste brancher, fx gastrobranchen eller storkøkkener kan der opstå et behov for at transportere større eller mindre gods, sikkert frem. Her er en transportkasse et optimalt valg, da disse kasser har plomberingsmulighed, så forsendelsen forbliver ubrudt frem til modtager.

Derfor er plastkasser med låg gode

Har du behov for at stable dine plastikkasser eller ønsker at beskytte de opbevarede elementer for støv og snavs, kan det være en god idé at investere i en plastkasse med låg. Vælger du opbevaring med låg, er indholdet i kassen altså optimalt beskyttet. Arbejder du i fødevareindustrien, kan det være en god idé at investere i låg til dine fødevarekasser, fx ved udbringning eller transport, da de tætsluttende låg beskytter maden. Der findes mange typer af låg til plastkasser. Hos ErgoLift har vi fx både flade og høje låg, eller låg der gør det nemmere at stable flere kasser ovenpå hinanden.

Plasttraller til plastkasser

Det kan ofte være nødvendigt at flytte eller transportere plastkasser rundt på arbejdspladsen. En plasttralle er et rigtig godt og effektivt redskab til formålet. Trallen har en overflade tilpasset plastkasser på 60x40 cm, med påmonterede hjul. Plastkasserne kan derfor nemt stables på trallen, og muliggør en hurtigere og mere effektiv transport af kasserne. En plasttralle har en kapacitet på op til 250 kg, og gør derfor små, korte transportopgaver på arbejdspladsen lettere.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.