Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Borde

Stort udvalg af borde og tilbehør


Borde er en uundværlig del af indretningen, på langt de fleste arbejdspladser. Uanset om der er tale om kontor, lager eller industri er et godt, solidt og ergonomisk arbejdsbord helt essentielt. Hos ErgoLift finder du et stort udvalg af borde, til mange forskellige brancher. Så uanset om du leder efter et arbejdsbord, pakkebord, hæve-/sænkebord eller værkstedsbord, finder du det lige her.

Find borde til forskellige arbejdspladser

Borde til arbejdspladsen kommer i mange forskellige størrelser, udformninger og materialer, derfor kan du altid finde et bord der er tilpasset dit arbejdsområde.

På et lager, er der ofte behov for hårdføre borde, hvor der kan håndteres og pakkes varer. Her er et pakkebord ofte det rette valg, da bordet er indrettet med alle de essentielle ting, der gør pakkearbejdet lettere.

På værksteder eller i industrien, er et arbejdsborde eller værkstedsborde ofte en stor del af en velindrettet arbejdsplads. Disse borde er særligt velegnede til barske miljøer, da de er udarbejdet i slidstærke materialer. Bordene har også den smarte fordel, at de fås med forskellige bordplader, i bl.a. stål, oliehærdet og vinyl, samt kan indrettes med en lang række tilbehør. Det giver dig mulighed for at skabe en skræddersyet arbejdsplads, tilpasset til dine behov.

Arbejder du på et kontor, vil der ofte være behov for skriveborde der kan fungere som arbejdsstation for den enkelte medarbejder. Her er et elektrisk hæve-/sænkebord en oplagt løsning. Hos ErgoLift, fører vi et bredt udvalg af professionelle hæve-/sænkeborde, alle bordene har et minimalistisk design, og passer perfekt ind i det moderne kontor.

Skønne lamper til dit nye bord

Belysning er en vigtig del af god ergonomi på arbejdspladsen, som faktisk ofte bliver overset eller glemt. For lidt eller forkert lys kan blandt andet føre til anspændthed, hovedpine, træthed og irriterede øjne. Derfor er det vigtigt at supplere dit nye arbejdsbord med korrekt belysning. Hvordan lyset opleves, er dog meget individuelt, derfor er en skrivebordslampe ofte en god løsning, der kan møde de individuelle behov hos hver enkelt medarbejder.

Få den optimale arbejdsstilling med arbejdsborde

Når du arbejder ved et bord, er det vigtigt at have fokus på en optimal og sund arbejdsstilling. Derfor er det vigtigt at bordet giver mulighed for højdejustering, så den enkelte medarbejder kan indstille bordets højde bedst muligt, ved både stående og siddende arbejde. I vores sortiment af arbejdsborde og værkstedsborde, finder du både borde med manuel og elektrisk højdejustering. Den elektriske højdejustering har den fordel, at den ikke er lige så fysisk krævende, hvilket gør det lettere at indstille højden korrekt.

Ofte er der behov for at supplere arbejdsbordet med en stol, så der er endnu større mulighed for en vekslende arbejdsstilling. Blandt vores brede sortiment af arbejdsstole, finder du både industristole, ståstøttestole, saddelstole og meget mere. Dermed, har du mulighed for at skabe en komplet arbejdsstation, med optimale rammer for både ergonomi, komfort og sikkerhed.

Til kontoret tilbyder vi et bredt udvalg af hæve-/sænkeborde. Denne type skrivebord er ideel, da bordet kan justeres i højden, så du har mulighed for at skifte mellem en stående og siddende arbejdsstilling. På den måde, får du mere bevægelse ind i din hverdag. Det gavner dit generelle helbred og styrker din evne til at arbejde koncentreret, selvom du tilbringer mange timer foran skærmen.

For at forebygge ryg- og nakkeproblemer, anbefaler vi, at du supplerer dit hæve-/sænkebord med en ergonomisk kontorstol  samt aktive siddemøbler fx en ergonomisk balancebold eller aktiv taburet. På den måde, har du mulighed for at variere din arbejdsstilling så meget som muligt.

Bordplader til værkstedet

Til værkstedet har du også mulighed for at købe separate bordplader, så du kan udskifte den gamle bordplade på et bordstel, hvis den fx er blevet slidt eller har taget skade. I vores brede sortiment, finder du massive bordplader i høj kvalitet, i materialer som egeparket, bøg, vinyl og laminat. Derfor, kan du vælge en bordplade der passer til dine arbejdsopgaver og dine behov. Det kan fx være at du har brug for en overflade der let kan tørres af, eller en overflade der er kan tåle høj varme.

Køb dit nye bord og tilbehør hos ErgoLift

Hos ErgoLift finder du også et stort udvalg af tilbehør til arbejdsborde. Vores brede tilbehørsprogram rummer bl.a. værktøjstavler, lysstofarmaturer, hylder samt stativer til papir og pap. På den måde har du mulighed for at indrette dit arbejdsbord, værkstedsbord eller pakkebord så du kan vælge det helt rigtige til dine behov.

Sidder du på et kontor, kan du med fordel se vores store udvalg af tilbehør til skriveborde Her finder du bl.a. computerholdere og kabelbakker. Kategorien rummer også vores populære opbevaringsskuffe, der let monteres under skrivebordet. Du får altså en enormt pladsbesparende løsning, og har stadig dine kuglepenne, papirklips og andre kontorartikler lige ved hånden.

ErgoLift er eksperter i arbejdsborde. Vi tilbyder mange forskellige typer borde, og har mere end 20 års erfaring med salg af borde til arbejdspladsen. Vi har samtidig et stort fokus på faglig rådgivning af alle vores kunder, derved sikrer vi, at du får den mest optimale løsning. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af det rette bord til dig og din virksomhed, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.