Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Transportvogne

"Z" Vogn - Hylde str. 600x460 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Z-formen gør det muligt at spare plads, ved at skubbe de tomme vogne sammen. Passer til bakke str. 600x400 mm.
"Z" Vogn - Hylde str. 600x520 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Z-formen gør det muligt at spare plads, ved at skubbe de tomme vogne sammen. Passer til bakke str. 600x460 mm.
"H" vogn - Hylde str. 600x460 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 600x400 mm.
"H" vogn - Hylde str. 600x520 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 600x460 mm.
"H" vogn - Hylde str. 650x580 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 650x530 mm.
"H" vogn - Hylde str. 750x560 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 750x500 mm.
"H" vogn - Hylde str. 780x640 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 780x580 mm.
"H" vogn - Hylde str. 800x660 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 800x600 mm.
"H" vogn - Hylde str. 980x640 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 980x580 mm.
"H" vogn - Hylde str. 1000x810 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 1000x750 mm.
Transportvogn 300 kg.
Fantastisk handy og stærk transportvogn, laster 300 kg. Måler 44 cm. i breden, kommer let gennem døråbninger og smalle passager.

Fleksible transportvogne fra ErgoLift


Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af transportvogne til restaurationsbranchen. Vognene er et praktisk og fleksibelt hjælpemiddel til køkkener, hvor der er behov for at transportere fx gastro bakker eller bageplader. Vognene kaldes også stikvogne eller indstiksvogne, og anvendes af både storkøkkener, restauranter, pizzeriaer, slagterier, bagerier og konditorier.

Når der er tale om professionelle køkkener, er det vigtigt at inventaret er i orden, og kan holde til det daglige slid. Det gælder også stikvogne, der ofte bruges til opbevaring og transport mange gange i løbet af en dag. Alle vores stikvogne er fremstillet i rustfri stål af højeste kvalitet. Der er desuden udstyret med fire hjul, hvoraf to er med bremsefunktion. Ved at vælge en vogn i rustfrit stål, får du en robust og rengøringsvenlig vogn, som du kan benytte og have glæde af i mange år. Det rustfri stål er samtidig af typen AISI 304, som er godkendt til fødevarebrug. Du kan derfor trygt fragte dine madvarer rundt i køkkenet på vognen.

Har du brug for en H vogn eller en Z vogn?

I vores brede udvalg af transportvogne, finder du stik med både "Z" eller "H" udformning i top og bund.

Z-vogne er udformet som et Z i top og bund. Det betyder, at tomme Z-vogne kan stables, eller skubbes sammen, hvilket er pladsbesparende. Z-vogne er altså et optimalt valg, hvis pladsen i køkkenet er trang, og du derfor ønsker at minimere den plads vognene optager, når de ikke er i brug.

H-vogne har en helt klassisk udformning, og kan derfor ikke stakkes på samme måde som Z-vogne. H-vognene har dog den fordel, at de har en højere kapacitet på hele 250 kg. De fås desuden med en langt større hyldestørrelse, på op til 1000 x 810 mm. En H-vogn kan derfor være ideel, hvis du har brug for at opbevare og transportere store eller tunge fødevarer.

Vælg en transportvogn til den rette opgave

Vores transportvogne og stikvogne til restaurationsbranchen har mange anvendelsesmuligheder. Du kan fragte både råvarer og færdigvarer fra A til B, hvilket sikrer et sikkert og effektivt flow i køkkenet.

Når du skal vælge dine nye transportvogne, handler det i høj grad om pladsen i dit køkken. Alle vores stikvogne kommer nemlig i mange forskellige mål, som spænder fra 600 x 460 mm, helt op til 1000 x 810 mm. Overvej derfor, hvilke mål der passer ind i dit køkken. Det er samtidig vigtigt at overveje hvorvidt vognen fx skal passe til GN 1/1 bakker eller en særlig størrelse bageplader. Vores stikvogne har mellem 14 hylder og 20 hylder, og passer til mange forskellige størrelser bageplader, GN bakker eller opvaskebakker afhængig af hyldestørrelsen.

Hos ErgoLift bestræber vi os på at kunne tilbyde alt inventar til din arbejdsplads, samlet ét sted. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere et stadig voksende sortiment af gastro produkter, til nogle af markedets skarpeste priser. Måske står du også og mangler bageplader eller serveringsvogne til dit køkken? Vi tilbyder også et stort udvalg af løse hjul til stikvogne, så du let kan udskifte de gamle, og blive godt kørerende igen!

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilke transportvogne der er de rigtige for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice, er altid klar til at hjælpe og rådgive dig.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.