Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Transportvogne

"Z" Vogn - Hylde str. 600x460 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Z-formen gør det muligt at spare plads, ved at skubbe de tomme vogne sammen. Passer til bakke str. 600x400 mm.
"Z" Vogn - Hylde str. 600x520 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Z-formen gør det muligt at spare plads, ved at skubbe de tomme vogne sammen. Passer til bakke str. 600x460 mm.
"H" vogn - Hylde str. 600x460 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 600x400 mm.
"H" vogn - Hylde str. 600x520 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 600x460 mm.
"H" vogn - Hylde str. 650x580 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 650x530 mm.
"H" vogn - Hylde str. 750x560 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 750x500 mm.
"H" vogn - Hylde str. 780x640 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 780x580 mm.
"H" vogn - Hylde str. 800x660 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 800x600 mm.
"H" vogn - Hylde str. 980x640 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 980x580 mm.
"H" vogn - Hylde str. 1000x810 mm.
Transportvogne til opbevaring af bageplader, i helsvejst rustfrit stål. Passer til bakke str. 1000x750 mm.
Transportvogn 300 kg.
Fantastisk handy og stærk transportvogn, laster 300 kg. Måler 44 cm. i breden, kommer let gennem døråbninger og smalle passager.

Find robuste transportvogne til professionelle

Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af transportvogne til forskellige erhverv – fra restaurationer til kantiner. Vognene kaldes også bakkevogne, stikvogne og indstiksvogne. Desuden fås de i mange forskellige mål, som spænder fra 600 x 460 mm og helt op til 1000 x 810 mm. En anden fordel er, at vores stikvogne har mellem 14 og 20 hylder. Hylderne passer til mange forskellige størrelser bageplader, GN bakker og opvaskebakker, afhængig af størrelsen på hylderne.

Fælles for alle vores transportvogne til køkkener er, at du får et praktisk og fleksibelt hjælpemiddel i høj kvalitet til at transportere eksempelvis gastrobakker og bageplader. Derfor er der både storkøkkener, restauranter, pizzeriaer, slagterier, bagerier og konditorier, der anvender transportvogne som dem hos ErgoLift. Når der er tale om professionelle køkkener, er det nemlig vigtigt, at inventaret er i orden, og kan holde til det daglige slid.

Alle vores transportvogne til restaurationsbranchen er derfor fremstillet i rustfri stål af højeste kvalitet. Med rustfrit stål får du robuste og rengøringsvenlige vogne, som du kan have glæde af i mange år. Det rustfrie stål er samtidig af typen AISI 304, som er godkendt til fødevarebrug. Du kan derfor fragte dine madvarer rundt i køkkenet med vores stikvogne. De er desuden udstyret med fire gummihjul, hvoraf to er med bremsefunktion. Så kan du trygt styre og stille vognene, uden at de triller.

Bakkevogne med op til 250 kg kapacitet

I vores brede udvalg af stik- og bakkevogne finder du modeller med enten Z- eller H-udformning i top og bund. Hvilken en, du skal vælge, kommer an på dine behov.

Fordelene ved vores Z-vogne er, at de kan stables eller skubbes sammen, hvilket er pladsbesparende. Z-vogne er altså et optimalt valg, hvis pladsen i køkkenet er trang, og du derfor ønsker at minimere den plads, vognene optager, når de ikke er i brug.

Fordelene ved vores bakkevogne med H-udformning er, at de har en højere kapacitet på hele 250 kg. De fås desuden med en langt større hylder på op til 1000 x 810 mm. En H-vogn kan derfor være ideel, hvis du har brug for at opbevare og transportere store eller tunge fødevarer.

Sådan vælger du den rette bakkevogn og stikvogn

Vores bakke- og stikvogne til restaurationsbranchen har mange anvendelsesmuligheder. Du kan fragte både råvarer og færdigvarer fra A til B, hvilket sikrer et sikkert og effektivt flow i køkkenet. Det er dog ikke alle, som nødvendigvis er de bedste for netop dit køkken.

· Pladsen: Når du skal vælge dine nye transportvogne, handler det i høj grad om pladsen i dit køkken. Overvej derfor, hvor store vognene skal være, hvor de stadig kan komme igennem døre og ikke rammer loftet.

· Hylderne: Det er samtidig vigtigt at overveje, hvorvidt vognens hylder for eksempel skal passe til GN 1/1 bakker eller særlige bageplader.

Hos ErgoLift bestræber vi os på at have alt i inventar til din arbejdsplads, samlet ét sted. Derfor er vi stolte af at præsentere et stadig voksende sortiment af gastroprodukter til nogle af markedets skarpeste priser. Måske står du også og mangler bageplader eller serveringsvogne til dit køkken? Vi tilbyder også et stort udvalg af løse hjul til stikvogne, så du let kan udskifte de gamle, og blive godt kørende igen.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilke transportvogne der er de rigtige for din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 600 440. Vores dygtige kundeservice er klar til at hjælpe og rådgive dig.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.