Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Kontormåtter

Varegruppenummer: 9853600
Listepris fra: 1.181,25
1.118,75 DKK
Varegruppenummer: 4701100
Listepris fra: 1.181,25
1.118,75 DKK
Varegruppenummer: 9910010
Din pris - 1 stk.:
1.556,25 DKK
Varegruppenummer: 9939500
Listepris fra: 681,25
618,75 DKK
Varegruppenummer: 058-00336-000
Din pris - 1 stk.:
1.618,75 DKK
Varenummer: 400117314
Listepris: 118,75
106,25 DKK
Ved 2 stk.: 93,75
Ved 3 stk.: 81,25

Måtter til kontoret


Når du arbejder på kontor, er det vigtigt at variere din arbejdsstilling, og veksle mellem siddende og stående arbejde. Den stillestående arbejdsstilling ved et hæve-/sænkebord er sund, da den bidrager positivt til dit humør og energi. Samtidig forbrænder du flere kalorier, sammenlignet med en siddende arbejdsstilling. Dog kan den stående arbejdsstilling være belastende for knæ, hofter og ryg på sigt, særligt hvis underlaget er et hårdt og koldt gulv. Derfor er det optimalt at supplere din kontorplads med en aflastende kontormåtte.

De aflastende kontormåtter består typisk af en pæn og slidstærk tekstiloverflade, samt et stødabsorberende underlag. Måtten giver derfor ekstra god komfort når du står op, og aflaster både knæ, hofter og ryg. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af aflastende kontormåtter. Alle vores kontormåtter er fremstillet med fokus på kvalitet, ergonomi og design.

Kontormåtter beskytter dig og dit gulv

Når du skal vælge den bedste kontormåtte til din kontorplads, er der flere ting du bør være opmærksom på. Først og fremmest, bør du tage stilling til hvorvidt du ønsker en måtte der kan tages frem efter behov, eller en måtte der kan placeres permanent under dit skrivebord. Fordelen ved de flytbare modeller er at du kan tage den med dig, hvis der pludselig opstår en situation, hvor du har behov for at foretage stående arbejde andre steder i virksomheden. Denne type måtte er også mindre, og er derfor et oplagt valg til receptioner og kasselinjer, hvor pladsen ofte er trang.

Mange ønsker en ensartet indretning på kontoret, da en pæn indretning skaber ro og giver kunder og gæster et godt førstehåndsindtryk. Derfor er det også vigtigt at vælge en aflastningsmåtte i en farve der passer sammen med de eksisterende kontormøbler. Det kan også være at du har en idé om at måtten skal passe til farven på væggen, jeres logo eller noget helt tredje. Flere af vores kontormåtter kommer i mange forskellige farveoptioner. På den måde, kan I få måtter der passer ind i indretningen på jeres kontor.

Blandt vores mange måtter til kontoret, finder du også de smarte stoleunderlag til beskyttelse af gulve og tæpper. Et stoleunderlag placeres under din kontorstol, og udgør dermed et beskyttende lag, der skærmer mod mærker fra stole, fodtøj og generel slitage. Underlaget gør det samtidig lettere at rulle kontorstolen. Alle vores stoleunderlag er af højeste kvalitet, og fås i forskellige mål tilpasset din kontorplads.

Skab gode omgivelser på din arbejdsplads

Hos ErgoLift bestræber vi os på at kunne tilbyde alt i inventar til din arbejdsplads, samlet ét sted. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere et stadig voksende sortiment af professionelle, ergonomiske kontormøbler, til nogle af markedets skarpeste priser. Du har altså mulighed for at skabe en komplet arbejdsstation, når du handler hos ErgoLift. Se bl.a. vores udvalg af kontorstole, hæve-/sænkebordelydabsorberende skærmvægge og meget mere.

Bestil kontormåtte og stoleunderlag i dag

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken kontormåtte der er den rigtige for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.