Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Lagerreoler

Varegruppenummer: 37100100
Din pris - 1 sæt:
2.056,25 DKK
Varegruppenummer: 37100200
Din pris - 1 stk.:
1.618,75 DKK
Varegruppenummer: 37200100
Din pris - 1 stk.:
493,75 DKK
Varegruppenummer: 37200000
Din pris - 1 sæt:
681,25 DKK
Varegruppenummer: 4026212340000
Din pris - 1 sæt:
1.868,75 DKK
Varegruppenummer: 4026212340001
Din pris - 1 sæt:
1.493,75 DKK

Skab overblik med en lagerreol


En lagerreol er en vigtig bestanddel af ethvert effektivt lager. Robuste reoler, der er udviklet specielt til lagervarer og komponenter, sikrer nemlig en optimal og stabil opbevaring. Samtidig skaber indretning med lagerreoler også en mere effektiv arbejdsgang, da varebeholdningen lettere kan systematiseres. Opfyldning eller plukning af varer og komponenter foregår derfor både nemmere og hurtigere. Vores kvalitetsreoler er alle udført i robust stål, der er designet i en profil, som kan klare kraftig belastning og hård brug i det daglige.

Sådan kan en lagerreol hjælpe dig

Lagerreoler egner sig ikke kun godt til store lagerbygninger, de har utallige anvendelsesmuligheder og kan bruges bredt i mange brancher. Arbejder du på et værksted, kan vores Super 1-2-3 lagerreoler med fordel anvendes til opbevaring af reservedele, eller indrettes med lagerkasser for at skabe orden i mindre dele som fx skruer og møtrikker. Til Super 1-2-3 tilbydes også et stort tilbehørsprogram hvor du blandt andet finder dækreoler og hyldeopdelere så du kan indrette værkstedet efter lige netop dine opbevaringsbehov. Reolsystemet er også ideelle til anvendelse i detailhandlen, fx i tøjbutikker hvor der ønskes at skabe et mere industrielt og råt udtryk i indretningen, eller i byggemarkeder hvor hylderne skal kunne modstå meget slid og tunge elementer. Reolerne er også velegnede til messer eller i pop-up butikker, hvor der ofte er behov for en god og kosteffektiv opbevaringsløsning, i et minimalistisk design. Alle vores lagerreoler samles desuden helt uden brug af værktøj, bolte eller skruer. Det er en stor fordel på fx messer hvor reolerne skal kunne samles og skilles ad hurtigt og effektivt.

Arbejder du på kontor, hvor der ofte er behov for at opbevare kopipapir, mapper og andre kontorartikler, er vores Meta lagerreoler ideelle. Meta har et stilrent design, og kommer i mindre længdemål, hvilket giver mulighed for at indrette små lagerlokaler, hvor pladsen skal udnyttes optimalt i højden.

Vælg en lagerreol, der passer til dine behov

Hos ErgoLift har vi et bredt udvalg af lagerreoler i forskellige størrelser og kapaciteter, derfor finder du også med sikkerhed et reolsystem der passer til dine opbevaringsbehov. Når du skal vælge et reolsystem, er det vigtigt at overveje hvor meget hylderne skal kunne bære. Hos ErgoLift finder du lagerhylder med en bæreevne helt op til 600 kg. Derudover er det også vigtig at overveje størrelsen på dit lager, og dermed målene på reolen. Hos os finder du et bredt udvalg af længder, bredder og dybder, så der er mulighed for både at indrette alt fra små baglokaler, til store industrielle lagerbygninger.

En stor fordel ved alle vores systemer er, at du altid har muligheder for at udbygge reolerne, hvis behovet opstår. Du kan nemlig tilkøbe ekstra følgefag, så du nemt kan udvide dine lagerreoler med flere sektioner, hvis du får behov for mere hyldeplads. Derved er du sikker på, at du altid har muligheden for at forøge din lagerkapacitet, uden at skulle udskifte alle dine reoler eller investere i et helt nyt reolsystem.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.