Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Lagerreoler

Varegruppenummer: 37100100
Din pris - 1 sæt:
2.056,25 DKK
Varegruppenummer: 37100200
Din pris - 1 stk.:
1.618,75 DKK
Varegruppenummer: 37200100
Din pris - 1 stk.:
493,75 DKK
Varegruppenummer: 37200000
Din pris - 1 sæt:
681,25 DKK
Varegruppenummer: 4026212340000
Din pris - 1 sæt:
1.868,75 DKK
Varegruppenummer: 4026212340001
Din pris - 1 sæt:
1.493,75 DKK

Skab overblik med lagerreoler

Gode lagerreoler er vigtige bestanddele af ethvert effektivt lager. De sikrer nemlig en optimal og stabil opbevaring. Samtidig skaber indretning med lagerreoler en mere effektiv arbejdsgang, da varebeholdningen nemt kan systematiseres. Opfyldning og plukning af varer eller komponenter foregår derfor både nemmere og hurtigere.

Faktisk kan du bruge en god lagerreol til stort set alle formål – hvad end det er en reol til effektiv opbevaring uden høj belastning, til kølerum, til indretning i en butik eller til dit værksted. Alle steder vil møblet være med til at skabe orden og overblik. Derfor finder du også reoler hos mange virksomheder og hjemme i garagen, værkstedet eller kælderen.

Skal der også være en eller flere lagerreoler på din arbejdsplads? Så kan du besøge vores udvalg, der alle er udført i robust stål. På den måde er de designet til at klare hårdt brug og forskellige belastninger i mange år.

Find dine nye lagerreoler fra ErgoLift

Hos ErgoLift har vi et bredt udvalg indenfor lager og produktion. Heriblandt lagerreoler i forskellige størrelser og kapaciteter. Så kan du finde en lagerreol, der passer til din arbejdsplads.

Arbejder du for eksempel på et værksted, anbefaler vi, at du vælger vores Super 1-2-3 lagerreoler. De kan med fordel anvendes til opbevaring af reservedele eller indrettes med lagerkasser for at skabe orden i mindre dele som skruer og møtrikker. Til Super 1-2-3 reolerne kan du også få et stort tilbehørsprogram, hvor du blandt andet finder dækreoler og hyldeopdelere. Dermed kan du tilpasse dit værksted og dit lagerinventar efter netop dine behov.

Vores lagerreoler er også ideelle i detailhandlen – for eksempel i tøjbutikker, hvis du ønsker et mere industrielt og råt udtryk i indretningen. Du kan også bruge dem i byggemarkeder, hvor hylderne skal kunne modstå slid og tunge elementer. Hos ErgoLift finder du nemlig lagerhylder med en bæreevne på op til 600 kg.

Men også til messer eller i pop-up butikker, hvor der ofte er behov for en effektiv opbevaringsløsning, der samtidig har et minimalistisk design. Desuden kan alle vores lagerreoler samles helt uden brug af værktøj, bolte eller skruer, hvilket er en stor fordel for dig, der ønsker at opstille og nedtage reolerne hurtigt.

På kontoret, hvor der ofte er behov for at opbevare papirer, mapper og andre kontorartikler, anbefaler vi, at du vælger vores lagerreoler fra serien META Clip. De fås i et stilrent design og i mindre længdemål, hvilket giver mulighed for at indrette små lagerlokaler, hvor pladsen skal udnyttes optimalt i højden.

Vælg den rigtige lagerreol til dit lager

Der findes mange forskellige lagerreoler på markedet. Det kan gøre beslutningsprocessen endnu længere, fordi du har svært ved at vælge den helt rigtige. Heldigvis har vi lavet en lille guide om, hvad der er vigtigt at overveje, når du skal vælge en lagerreol:

 - Hvor meget belastning hylderne skal kunne håndtere

 - Hvor stor reolerne skal være i forhold til dit lager

Når du kender størrelsen på dit lager, kender du også dimensionerne på reolen. På den måde ved du, hvad du har plads til, og om du skal finde på mere kreative løsninger. Er dit rum for lille, tilbyder vi et bredt udvalg af længder, bredder og dybder. Dermed kan du indrette alt fra små baglokaler til store industrielle lagerbygninger.

En stor fordel ved alle vores systemer er, at du altid har mulighed for at udvide dine lagerreoler, hvis behovet opstår. Du kan nemlig tilkøbe ekstra følgefag, så du nemt kan udvide dine lagerreoler med flere sektioner, hvis du får behov for det. Dermed kan du skabe ekstra hyldeplads og du er sikker på altid at have mulighed for at øge lagerkapaciteten. Helt uden at skulle udskifte alle dine reoler eller investere i et helt nyt reolsystem.

Se alle vores produkter til forskellige hovedområder.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.