Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms
Indkøbskurv
Menu
Kundeservice44 600 440
Erhverv | Privat
Priser ekskl. moms

Reoler

Funktionelle og stilfulde reoler

En kontorreol skal være rummelig og kunne opfylde dine krav og ønsker til opbevaring af ringbind, mapper papirer og lignende.


Vores reoler er funktionelle og udført i et stilfuldt design, som passer til dit kontor. Vi fører reoler, kontorreoler i forskellige farver, materialer og størrelser. Uanset om din reol skal være robust eller kunneholde tunge bøger m.m., eller du har brug for en kontorreol, som fylder lidt mindre, har vi løsningen.


Vores Quantum kontorreol fås med høj sokkel eller 4 hjul, 2 med bremse. Kan fås i birk, bøg eller hvid laminat og med forskelligt antal rum. Reolen kan skræddersyes ved at kombinere med forskelligt tilbehør.


Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af reol, så kontakt os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.