Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Hyldevogne og bakkevogne

Varegruppenummer: KM1620
Din pris - 1 stk.:
2.931,25 DKK
Varegruppenummer: KM414700
Din pris - 1 stk.:
3.118,75 DKK
Varegruppenummer: KM412300
Listepris fra: 3.868,75
3.556,25 DKK
Varegruppenummer: KM414400
Din pris - 1 stk.:
3.681,25 DKK
Varegruppenummer: KM412600
Listepris fra: 3.681,25
3.556,25 DKK
Varegruppenummer: KM416800
Din pris - 1 stk.:
4.118,75 DKK
Varegruppenummer: KM110500
Din pris - 1 stk.:
2.868,75 DKK
Varegruppenummer: KM420000
Listepris fra: 4.243,75
3.931,25 DKK
Varegruppenummer: KM310000
Din pris - 1 stk.:
2.118,75 DKK

Hyldevogne fra ErgoLift


Hos ErgoLift, finder du et bredt udvalg af robuste og praktiske hyldevogne. En hyldevogn med hjul, er en meget alsidig vogn, med mange anvendelsesmuligheder. Ofte anvendes hyldevogne til transport af materialer i arbejdsområder som fx butikker, skoler, kontorer, værksteder, lagerlokaler mv. Alle vores hyldevogne er udført i metal, og kommer i mange forskellige udformninger og farver. På dem måde, finder du altid en vogn, der passer til dit arbejdsmiljø.

Hvilken hyldevogn skal du vælge?

Valget af den rette hyldevogn, afhænger i høj grad af formålet med vognen. Overvej derfor hvad vognen skal bruges til. Skal den bruges til at transportere materialer? Til at plukke varer? Eller skal den anvendes som arbejdsflade? Forskellige formål kræver forskellige løsninger.

Det er også vigtigt at overveje om du har nogle særlige krav til hyldevognen. Det kan være, at der skal placeres en særlig type gods på vognen. Her er det væsentligt at overveje antallet af hylder. De fleste vogne har to hylder, men der findes også udgaver med tre eller flere hylder. Hyldevogne har også forskellige plademål. Så skal vognen manøvreres rundt på smalle steder, er det en god idé at tage højde for vognens plademål. Det kan også være at der er særlige krav til vognens bæreevne. Hvis vognen skal transportere meget tungt gods, er det vigtigt at vælge en hyldevogn med en høj bæreevne.

Når du overvejer formål og krav, er du altså sikret en vogn som du bliver glad for, og som hjælper dig med at løse dine arbejdsopgaver effektivt.

Køb hyldevogn med anti slip

Flere af vores hyldevogne har særlige egenskaber, så du kan finde præcis den vogn der gør din arbejdsdag lettere. I vores brede sortiment finder du blandt andet hyldevogne med skridsikre overflader, samt en beskyttende liste, der beskytter vægge og dørkarme mod skader. En vogn med skridsikre hylder, giver en sikker og stabil transport af godset.

Smarte hyldevogne med aftagelige bakker

Flere af vores populære hyldevogne leveres med aftalelige bakker. Det giver dig en endnu større fleksibilitet, da bakkerne fx kan anvendes til servering, eller anden transport, uden du behøver at flytte på godset. Da bakkerne er aftagelige, er de samtidig lettere at rengøre.

Få hyldevogne med vendbare hylder

Hos ErgoLift finder du også hyldevogne med vendbare hylder. Denne funktion er særligt praktisk, hvis du anvender vognen til flere forskellige formål. Disse vogne kan nemlig samles med hyldekanten oppe eller nede. Vælger du at vende hyldekanten opad, er godset bedre sikret, og det bliver forhindret i at falde ud over kanten. Vælger du derimod at vende hyldekanten nedad, bliver transport af større emner lettere.

Derfor skal du have en hyldevogn

En hyldevogn fungerer først og fremmest som en aflastningsflade. Det betyder, at du undgår unødvendige tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Alle vores vogne har et ergonomisk design, der fremmer gode arbejdsstillinger. Derudover, er vognen et redskab der simplificerer transport af varer eller materialer, og giver en større mobilitet på næsten alle arbejdspladser.

Hos ErgoLift er vi eksperter i vogne. Vi tilbyder over 1000 forskellige typer, og har mere end 20 års erfaring med salg af vogne. Så har du et spørgsmål, eller har du brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette hyldevogn til din virksomhed, kan du altid kontakte kundeservice på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.