Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Tipcontainere

Varegruppenummer: 2011010010
Listepris fra: 3.395,00
3.295,00 DKK
Varegruppenummer: 2019020000
Listepris fra: 10.495,00
10.045,00 DKK
Varegruppenummer: 2019030000
Din pris - 1 stk.:
5.495,00 DKK
Varegruppenummer: 10011010
Din pris - 1 stk.:
5.745,00 DKK
Varegruppenummer: 10013050
Din pris - 1 stk.:
7.595,00 DKK
Varegruppenummer: 10018069
Din pris - 1 stk.:
8.895,00 DKK
Varegruppenummer: 10019029
Listepris fra: 995,00
895,00 DKK
Varegruppenummer: 10015009
Din pris - 1 stk.:
10.795,00 DKK
Varegruppenummer: 10012020
Din pris - 1 stk.:
1.045,00 DKK
Varenummer: 10019040
Din pris - 1 stk.:
1.595,00 DKK
Varenummer: 10019041
Din pris - 1 sæt:
1.445,00 DKK
Varenummer: 10019042
Din pris - 1 sæt:
1.445,00 DKK

Tipcontainere fra ErgoLift


Tipcontainere, også kaldet vippecontainere, er et effektivt redskab, til en hurtigere og mere effektiv affaldssortering og materialehåndtering. Hos ErgoLift finder du et bredt udvalg af tipcontainere i topkvalitet. Alle vores containere er fremstillet i kraftigt stål, og er forstærket samt pulverlakeret, for at sikre en optimal sikkerhed og holdbarhed.

Nem affaldshåndtering

Der kan typisk være flere udfordringer forbundet med affald med stor volumen som fx pap, plast, metal og træ. Det optager meget plads, og er svært at håndtere. Ofte er der opstillet store containere udendørs, til de forskellige typer af affald. Derfor opstår der et behov for at transportere affaldet hurtigt og effektivt fra fx lageret, produktionen eller byggepladsen over i de store containere. Her er tipcontainere en god og effektiv løsning. Deres størrelse, giver nemlig mulighed for at de kan indgå som en del af indretningen på arbejdspladsen. På den måde, kan I sortere og opbevare en stor mængde affald i arbejdsrummet, som efterfølgende let og sikkert kan tippes ned i en større container. Med den smarte tippefunktion, slipper I for at læsse indholdet ud med håndkraft. I sparer altså både tid og ressourcer, når I håndterer affaldet. Netop derfor, er en tipcontainer et populært valg, når der skal håndteres større mængder materialer eller affald.

Når der er tale om affaldshåndtering i virksomheder, stilles der som regel store krav til kildesortering. Det betyder, at der kan være behov for at jeres containere let kan skelnes fra hinanden. Derfor tilbyder ErgoLift et bredt udvalg af forskellige farver, så I let kan holde styr på, hvilket affald der skal i den enkelte container. For endnu lettere kildesortering, kan vi anbefale at investere i vores miljømærkater. Disse angiver med både skrift og symboler, hvilken type affald containeren er tilegnet.

Tipcontainere til ethvert behov

Vores tipcontainere fås i mange forskellige varianter og størrelser. Det er derfor vigtigt at overveje hvad jeres behov og formål er.

Arbejder du i industrien, på fx et lager eller i en produktion, hvor der ofte produceres meget affald med stor volumen fx pap, plast eller træ er vores åbne tipcontainer et godt valg. Modellen fås med volumener fra 150 liter, helt op til 3000 liter. I finder altså altid en container der matcher jeres behov, og den plads I har til rådighed. Den åbne model, kommer også i fem forskellige farver, hvilket gør den ideel når der skal kildesorteres. Har I behov for at containeren bliver en integreret del af en eller flere arbejdsstationer, kan det være vigtigt at højden passer. Her er vores lav-profil container et populært valg, da håndtering af fx metalspåner, savsmuld eller træflis lettes.

I byggeindustrien, håndteres der ofte store mængder tungt byggeaffald fra forskellige projekter. Her er vores heavy duty vippecontainer eller container med bundtømning ideel, da begge modeller er ekstra forstærket og fås med en kapacitet helt op til 2500 kg. Dermed klarer disse solide modeller let det tunge byggeaffald.

Arbejder du i en medicinalvirksomhed, i en fødevareproduktion eller andre brancher hvor der stilles ekstra høje krav til hygiejnen, er vores rustfri tipcontainer ideel. Vores tipcontainere i rustfrit stål, fås både i ståltype AISI 304 og AISI 316. Type 304 er godkendt til brug i produktionsmiljøer med fødevarer. Du bør dog vælge type 316, hvis du har at gøre med fødevarer der er særligt sure eller har et betydeligt saltindhold. Type 316 er nemlig syrefast. De rustfri tipcontainere er nemme at rengøre, og opfylder de krav der stilles til udstyr i fødevareproduktioner.

Hvilken slags tilbehør har du brug for?

Hos ErgoLift finder du også et stort udvalg af tilbehør, så du altid kan tilpasse tipcontaineren til dit arbejdsmiljø. Du finder fx hjul, der let kan monteres på containeren. Det giver en større fleksibilitet og mulighed for at flytte den rundt efter behov. Du finder også låg til samtlige volumener i serien. Et låg er et godt supplement til containere der fx anvendes til madaffald for at mindske lugt eller i situationer hvor der er behov for at holde indholdet tørt. For øget sikkerhed, finder du også vores gaffellås, der forhindrer containerne i at glide af truckgaflerne ved løft. Derudover tilbyder vi også distancefødder og distancebeslag der giver dig en større mulighed for håndtering og tømning ved brug af pallestablere.

Guide til betjening af tipcontainere

Alle vores tipcontainere er designet med gaffellommer, og kan derfor let håndteres med både palleløfter og gaffeltruck. Når en tipcontainer skal tømmes, løftes den op med trucken. Den automatiske tømning, sker ved tryk på den fjederbelastede trykplade på fronten, hvilket udløser tippefunktionen. Når indholdet er tømt ud, eksempelvis i en større container, bakkes trucken, hvorefter containeren låses og automatisk justeres tilbage på plads. Let og effektivt. Den automatiske vippefunktion giver ikke kun større effektivitet, den øger også sikkerheden under tømning fra større højder, da containeren ikke kan glide af gaflerne.

Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af tipcontainere. Hvis du har spørgsmål, eller har brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette vippecontainer til dig og din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 44 600 440.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruges en tipcontainer til?

Du bruger en tipcontainere til en nemmere og mere effektiv og affaldssortering og materialehåndtering. Der bliver ofte stillet krav tilkildesortering i virksomheder. Derfor fås tipcontainerne i forskellige farver, så du nemmere kan skelne mellem dem.

Hvilken størrelse tipcontainer skal jeg vælge?

Ergolift tilbyder tipcontainere i forskellige størrelser. Her kan du blandt andet finde mindre tip containere på 150 eller 300 liter, men vi har også store tipcontainere helt op til 3000 liter. Størrelsen din tip container, afhænger blandt andet af volumen på dit affald og dit behov.

Hvordan håndteres en tipcontainer?

Du kan nemt håndtere tipcontainere med både palleløfter og gaffeltruck. Vi tilbyder også distancefødder der kan eftermonteres, så containeren kan håndteres med pallestabler. Tipcontaineren kan også blive monteret med hjul for større fleksibilitet.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.