Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Tipcontainere

Varegruppenummer: 2011010010
Listepris fra: 3.993,75
3.118,75 DKK
Varegruppenummer: 2019020000
Listepris fra: 13.118,75
12.556,25 DKK
Varegruppenummer: 2019030000
Din pris - 1 stk.:
6.868,75 DKK
Varegruppenummer: 10011010
Din pris - 1 stk.:
7.181,25 DKK
Varegruppenummer: 10013050
Din pris - 1 stk.:
9.493,75 DKK
Varegruppenummer: 10018069
Din pris - 1 stk.:
11.118,75 DKK
Varegruppenummer: 10019029
Listepris fra: 1.118,75
993,75 DKK
Varegruppenummer: 10015009
Din pris - 1 stk.:
13.493,75 DKK
Varegruppenummer: 10012020
Din pris - 1 stk.:
1.306,25 DKK
Varenummer: 10019040
Din pris - 1 stk.:
1.993,75 DKK
Varenummer: 10019041
Din pris - 1 sæt:
1.806,25 DKK
Varenummer: 10019042
Din pris - 1 sæt:
1.806,25 DKK

Opnå effektiv håndtering af dit affald

Affaldshåndtering er en vigtig del af arbejdet hos alle virksomheder – det gælder for eksempel alt fra sortering af fødevarer hos restauranter til materialer på byggepladsen. Og det er med god grund. Der er nemlig typisk flere udfordringer forbundet med affald med stor volumen. Det gælder blandt andet pap, plast, metal og træ. Affald som dette optager meget plads, og det er ofte ikke fordelagtigt at have store containere stående indendørs. Samtidig stilles der store krav til virksomheders kildesortering. Derfor skal affaldet også være let at skelne fra hinanden.

Det er her, vores tipcontainere kommer ind i billedet. De er designet til at indsamle og transportere en større mængde emner og tungt gods af enhver art. Det er desuden muligt at flytte på vores vippecontainere manuelt ved hjælp af de tilhørende hjul og en gaffeltruck. På den måde kan dine medarbejdere sortere og opbevare affald i arbejdsrummet, som efterfølgende let og sikkert kan tippes ned i en større container. Dermed slipper de for at læsse indholdet ud med håndkraft. I sparer altså både tid og ressourcer.

Samtidig fås vores tipcontainere i forskellige farver, så du let kan skelne mellem, hvor medarbejderne skal sortere eksempelvis pap, fødevarer og metal. Det vil sige, at du let kan holde styr på, hvilket affald der skal i den enkelte container. For endnu lettere kildesortering, kan vi anbefale at investere i vores miljømærkater. Disse angiver med både skrift og symboler, hvilken type affald containeren er tilegnet.

Fælles for alle vores containere er, at de er fremstillet i kraftigt stål – nogle er tilmed rustfri. Desuden er de blevet forstærkede samt pulverlakerede for at sikre en optimal sikkerhed og holdbarhed. Med deres praktiske størrelse og håndtering kan du altså let?? sortere og opbevare en stor mængde affald i arbejdsrummet, som efterfølgende kan tippes ned i en større container.

Sådan vælger du en tipcontainer til dit behov

Vores tipcontainere fås i mange forskellige varianter og størrelser. Det betyder, at du har flere muligheder for at vælge en tipcontainer, der giver en effektiv affaldshåndtering til netop din opgave. Det er derfor vigtigt at overveje, hvad din virksomheds behov og formål er, hvis du ønsker at vælge den helt rigtige tipcontainer.

Arbejder du i industrien, hvor der ofte bliver produceret meget affald med stor volumen – for eksempel pap, plast eller træ? Så er vores åbne tipcontainer et godt valg. Modellen fås fra 150 liter og helt op til 3.000 liter, så der er god mulighed for, at der er en størrelse, der matcher din virksomheds behov og den plads, der er til rådighed. Containeren kommer også i forskellige farver, hvilket gør den ideel, når du skal sortere affaldet. Er det vigtigt, at højden passer? Her er vores lav-profil container et populært valg, der gør håndtering af eksempelvis metalspåner, savsmuld og træflis lettere.

I byggeindustrien bliver der ofte håndteret ofte store mængder tungt byggeaffald fra forskellige projekter. Her er vores heavy duty vippecontainer eller container med bundtømning ideel. Begge har forstærkninger de rigtige steder, så de klarer hård håndtering med truck, og de fås med en kapacitet helt op til 2.500 kg. Dermed klarer disse solide modeller let det tunge byggeaffald. Du kan også nemt tømme indholdet. Det er takket være en fjederbelastet trykplade til automatisk tømning, ligesom du kan gøre det manuelt ved hjælp af et håndtag.

Arbejder du i en medicinalvirksomhed, i en fødevareproduktion eller andre brancher hvor der stilles ekstra høje krav til hygiejnen? Så er det derimod en af vores rustfrie tipcontainere, som du bør vælge. Her har du mulighed for at få en container i stål AISI 304 eller AISI 316. Desuden er de rustfri tipcontainere nemme at rengøre og opfylder de krav, der bliver stillet til udstyr i fødevareproduktioner. Du bør vælge AISI 316, hvis du har at gøre med fødevarer, der er særligt sure eller har et betydeligt saltindhold. AISI 316 er nemlig syrefast.

Tilføj praktisk tilbehør, og tilpas din tipcontainer

Hos ErgoLift finder du også et varieret udvalg af tilbehør, så du altid kan tilpasse din tipcontainer til dit arbejdsmiljø.

- Du finder for eksempel hjul, der let kan monteres på containeren. Det giver en større fleksibilitet og mulighed for at flytte den rundt efter behov.

- Du finder også låg til forskellige volumener. De er et godt supplement til de containere, hvor du gerne vil mindske lugt eller holde indholdet tørt.

- Ønsker du at øge sikkerheden, har vi også gaffellås. De forhindrer containerne i at glide af truckgaflerne ved løft. En simpel men yderst praktisk funktion.

- Derudover tilbyder vi distancefødder og distancebeslag, der giver dig en større mulighed for håndtering og tømning ved brug af pallestablere.


Desuden er alle vores tipcontainere designet med gaffellommer, og de kan derfor let håndteres med både palleløfter samt gaffeltruck. Når indholdet er tømt ud, eksempelvis i en større container, låses containeren og justeres automatisk tilbage på plads. Let og effektivt.

Hos ErgoLift har vi mere end 20 års erfaring med salg af tipcontainere. Det gør os til erfarne specialister, der kan finde den helt rigtige løsning til mange erhverv og virksomheder. Så har du spørgsmål om eller brug for vejledning til at vælge den rette vippecontainer? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Ofte stillede spørgsmål om tipcontainere


Hvad bruges en tipcontainer til?

Du bruger en tipcontainer til en nemmere og mere effektiv håndtering af affald samt materialer. Der bliver ofte stillet krav til kildesortering i virksomheder. Derfor fås tipcontainerne i forskellige farver, så du nemmere kan skelne mellem dem.

Hvilken størrelse tipcontainer skal jeg vælge?

ErgoLift tilbyder tipcontainere i forskellige størrelser. Her kan du blandt andet finde mindre containere på 150 eller 300 liter, men vi har også store tipcontainere helt op til 3.000 liter. Størrelsen på din tipcontainer afhænger blandt andet af volumen på dit affald og dit behov.

Hvordan håndteres en tipcontainer?

Du kan nemt håndtere en tipcontainer med både palleløfter og gaffeltruck. Vi tilbyder også distancefødder, som du kan eftermontere. Dermed bliver containeren nemmere håndteret med pallestabler. Tipcontaineren kan også blive monteret med hjul for større fleksibilitet.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.