Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Vådrumsmåtter

Varegruppenummer: 2401100
Din pris - 1 stk.:
495,00 DKK
Varegruppenummer: 2557800
Din pris - 1 stk.:
445,00 DKK
Varegruppenummer: 2300000
Din pris - 1 stk.:
95,00 DKK

ErgoLift tilbyder et eksklusivt udvalg af vådrumsmåtter. Vores vådrumsmåtter er kvalitetsførende, ergonomiske og anvendelige til langt de fleste industrier og brancher.

Hos ErgoLift handler vi med to forskellige modeller af vådrumsmåtter. Vores to modeller Safe Hero og Safe Star er begge produceret med fokus på komfort, kvalitet og sikkerhed.Måtterne er perfekte til omklædningsrum og svømmebassiner, hvor der kan være glat. Med måtten øges sikkerheden, og vandet kan løbe igennem måttens hullede overflade.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.