Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Vådrumsmåtter

Varegruppenummer: 2401100
Din pris - 1 stk.:
743,75 DKK
Varegruppenummer: 2300000
Din pris - 1 stk.:
118,75 DKK

Stå stabilt på en skridsikker vådrumsmåtte


I vådrumsmiljøer som fx omklædningsrum, baderum, svømmehaller og spaområder kan gulvet hurtigt blive meget glat. Glatte gulve udgør en stor risiko for faldulykker, og det er farligt for både ansatte og gæster. Derfor er det vigtigt at indrette vådrum med skridsikre vådrumsmåtter, da denne type måtte, minimerer risikoen for faldulykker, og samtidig bidrager til et mere hygiejnisk miljø.

Ergonomisk og designet til vådrum

Hos ErgoLift forhandler vi et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsførende vådrumsmåtter. Vores sortiment består hovedsageligt af tre forskellige modeller: Safe Star, Safe Hero og Flexi Tile.

Safe Star er en klassisk vådrumsmåtte, der er fremstillet i blød plast. Måtten har en smart gitterkonstruktion, der lader vandet trænge igennem, så den danner en bro over det fugtige og glatte gulv.

Vores populære Safe Hero måtte, udmærker sig ved at have helt særlige antibakterielle egenskaber, der minimerer risikoen for spredning af bakterier. Bakterier og svamp, har nemlig rigtig gode vilkår for at sprede sig i våde og fugtige miljøer. Derfor er måtten også særligt egnet til miljøer hvor gæster færdes på bare fødder, som fx svømmehaller, badeanstalter og omklædningsrum.

Yderligere finder du også den fleksible Flexi Tile vådrumsmåtte i vores sortiment. Flexi Tile har den smarte egenskab at den bygges op af fliser, der er 30 x 30 cm. og kan suppleres med kantlister og hjørner. Dermed har du mulighed for at tilpasse måtten i størrelse og form til jeres vådrumsmiljø.

Fælles for alle vores skridsikre vådrumsmåtter, er at de er produceret med fokus på komfort, sikkerhed og ergonomi.

Måtter til at øge din sikkerhed og hygiejne

Med en vådrumsmåtte øger du sikkerheden, og mindsker risikoen for faldulykker markant. Særligt hvis mange ældre færdes på de våde arealer, kan en skridsikker måtte skabe en større sikkerhed og tryghed. Dog bør vådrumsmåtter anvendes i langt de fleste vådrumsmiljøer, da risikoen for faldulykker ikke kun begrænser sig til ældre mennesker.

Alle vores måtter til vådrum, er desuden fremstillet med fokus på hygiejne. Det betyder, at materialerne tillader brug af skrappe rengøringsmidler, og hyppig rengøring uden at tage skade. Vådrum er nemlig typisk et paradis for bakterier. Derfor er det vigtigt at holde en god hygiejne, hvilket heldigvis gøres lettere med vådrumsmåtter fra ErgoLift.

Bestil den rette vådrumsmåtte hjem

Valget af den rette vådrumsmåtte, beror på flere forskellige faktorer. Vigtigst er det at overveje hvorvidt du ønsker en klassisk vådrumsmåtte, eller ønsker en vådrumsmåtte med antibakterielle egenskaber der giver dig en ekstra sikkerhed for god hygiejne i det våde og fugtige miljø. Derudover er det også vigtig at du vælger en måtte i de rette mål. Alle vores vådrumsmåtter kan leveres i specialmål, og passer derfor ind i langt de fleste vådrum.

Vi vil altid gerne høre fra vores kunder! Så har du spørgsmål, eller brug for hjælp til valget af den rette vådrumsmåtte, kan du kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.



Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.