Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Rustfrie hjul

Varegruppenummer: 00003100
Din pris - 1 stk.:
281,25 DKK
Varegruppenummer: 00036600
Din pris - 1 stk.:
181,25 DKK
Varegruppenummer: 118470001
Din pris - 1 stk.:
181,25 DKK
Varenummer: 118470000
Din pris - 1 sæt:
2.243,75 DKK
Varenummer: 118470010
Listepris: 3.743,75
3.431,25 DKK
Varegruppenummer: 118400000
Din pris - 1 stk.:
343,75 DKK

Find rustfrie hjul til dit erhverv


Hjul optræder i mange brancher, og er ofte monteret på en stor del af de apparater og enheder, der indgår i hverdagen på arbejdspladsen. I nogle tilfælde er hjulenemonteret på udstyr der anvendes udendørs, eller i andre omgivelser hvor hjulene udsættes for fugt. Det stiller krav til hjulenes udformning, og det er afgørende at dehjul der anvendes, er modstandsdygtige overfor korrosion, for at bevare den optimale ydeevne og mobilitet.

Hos ErgoLift fører vi et bredt sortiment af modstandsdygtige hjul, fremstillet i rustfrit stål. Alle vores rustfrie hjul produceres af tyske TENTE. TENTE har mere end 90 års erfaring med design, udvikling og produktion af mobilitetsløsninger til virksomheder. TENTE sætter nye standarter for både design, holdbarhed og miljøvenlighed. Derfor er vi hos ErgoLift stolte af at kunne kalde os Danmarks største forhandler af TENTE's professionelle og innovative løsninger. TENTE's hjulprogram  består af mere end 5.000 varenumre, hvilket betyder at vi tilbyder hjul til alle anvendelsesområder, og dækker alle behov indenfor hjul.

Modstandsdygtige hjul og solidt arbejde

Alle vores rustfrie hjul, er udført i rustfrit stål. Hjulene er derfor særdeles modstandsdygtige overfor udefrakommende påvirkninger, bl.a. vand og luftfugtighed samt forskellige typer af syre, fedtstoffer og kraftige rengøringsmidler. Takket være modstandsdygtigheden overfor korrosion, har hjulene en lang levetid og påvirkes ikke af fugt, væske eller hyppig rengøring.

Når du skal afgøre hvorvidt et rustfrit hjul er den rette løsning for dig, bør du først og fremmest overveje hvilket miljø hjulene skal indgå i. Er der tale om våde eller fugtige miljøer, eller miljøer med en særlig høj hygiejnestandart, er rustfrie hjul oftest det optimale valg. Derudover skal du også overveje hvilken type rustfri hjul der passer bedst til dine behov. Blandt vores store udvalg af rustfrie hjul, finder du både rustfrie apparathjul, rustfrie sværlasthjul og rustfrie hjul til tipcontainere.

Derfor bør du vælge hjul i rustfrit stål

Rustfrie hjul har mange forskellige anvendelsesområder, og er et optimalt valg i brancher hvor der gælder særligt strenge hygiejneforskrifter. Det omfatter bl.a. møbler og apparater på hospitaler og i medicinalindustrien, da disse inklusive hjulene ofte skal desinficeres, hvilket gør rustfrit stål yderst velegnet.

Det samme gælder udstyr i storkøkkener og andre miljøer hvor der håndteres fødevarer. Her er er det både vigtigt at hjulene kan tåle hyppig rengøring, men også at hjulene er modstandsdygtige overfor fx animalske fedtstoffer, olie og andre væsker.

Rustfrie hjul er desuden optimale ved anvendelse udendørs, samt i andre våde eller fugtige miljøer. Der er nemlig en markant højere risiko for korrosion i disse miljøer, hvilket kan påvirke hjulets ydeevne og funktionalitet. Derfor er hjul i rustfrit stål det bedste valg, for at undgå dette.

Interesseret i løsninger til dit behov?

Når det kommer til valget af de rette hjul, er der mange ting at tage stilling til. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os på tlf. 44 600 440, inden du køber dine nye hjul. På den måde, får du professionel vejledning, og kan i samråd med vores rådgivende kundeservice, finde den løsning der egner sig bedst til dit specifikke behov.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.