Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Sværlasthjul

Varegruppenummer: 00803700
Din pris - 1 stk.:
493,75 DKK
Varegruppenummer: 00803800
Din pris - 1 stk.:
306,25 DKK
Varenummer: 9688FTP200P63
Din pris - 1 stk.:
1.743,75 DKK
Varegruppenummer: 118400000
Din pris - 1 stk.:
343,75 DKK

Få sværlasthjul til alle industrier


Hjul optræder som en vigtig del af mange brancher, og i nogle tilfælde er der behov for at disse hjul kan klare ekstra tunge belastninger. De høje belastninger stiller helt særlige krav til de hjul der anvendes, da det er at afgørende hjulene trods den tunge last, stadig giver dig en sikker, effektiv og ergonomisk korrekt mobilitet. Her er sværlasthjul ofte den foretrukne hjultype, da disse hjul netop er designet til at klare belastninger fra 250 kg. og opefter pr. hjul uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Populære sværlasthjul fra kendt producent

Sværlasthjul er kendetegnet ved at være ekstremt stabile hjul, der kan holde til selv tonstunge belastninger. Derfor anvendes hjulene ofte i lagerhaller, produktioner, transportsektoren og i andre industrier der har særligt behov for sværlasthåndtering fx på byggekraner, plukketrucks eller mobile trapper.

Hos ErgoLift fører vi et bredt udvalg af sværlasthjul. Alle vores sværlasthjul produceres af tyske TENTE. TENTE har mere end 90 års erfaring med design, udvikling og produktion af mobilitetsløsninger til virksomheder. TENTE sætter nye standarter for både design, holdbarhed og miljøvenlighed. Derfor er vi hos ErgoLift stolte af at kunne kalde os Danmarks største forhandler af TENTE's professionelle og innovative løsninger. TENTE's hjulprogram  består af mere end 5.000 varenumre, hvilket betyder at vi tilbyder hjul til alle anvendelsesområder, og dækker alle behov indenfor hjul.

Vælg sværlasthjul til dit formål

Når du skal vælge de rette sværlasthjul er der flere faktorer du bør tage hensyn til. En af de vigtigste faktorer, er i dette tilfælde hjulets bæreevne. Når det kommer til hjulets bæreevne, taler man om henholdsvis statisk bæreevne og dynamisk bæreevne. Den statiske bæreevne er den maksimale belastning, som en enhed kan holde til, når den er placeret stationært på gulvet eller kun bevæges meget begrænset. Hvis den statiske bæreevne for eksempel ligger på 500 kg. må enhedens samlede vægt inklusive lasten altså ikke overskride 500 kg. Den dynamiske bæreevne, betegner derimod enhedens bæreevne ved en bestemt hastighed på jævne gulve.

Ud over hjulets bæreevne, bør du også overveje andre faktorer, fx hvilket underlag hjulet skal køre på, og hvorvidt du har særlige krav til materiale eller design. Hos ErgoLift finder du et stort udvalg af sværlasthjul med ekstremt høj statisk og dynamisk belastning, samt med forskellige banetyper og kerner i både støbejern, aluminium og stål. På den måde har du altid mulighed for at finde et stærkt hjul til dine behov.

Spørg os til råds om transport af varer

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Hos ErgoLift rækker vores udvalg af hjul langt ud over det standartprogram du ser her på siden. Kontakt os på tlf. 44 600 440, så laver vi gerne et tilbud på den specialløsning du leder efter. Du er også altid meget velkommen til at tage fat i vores kundeservice-team, hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker vores rådgivning i søgningen efter de rette hjul.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.