Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Industrimåtter

Aflastningsmåtter
Ved at tilfører en stødabsorberende aflastningsmåtte til de faste arbejdspladser, medvirker dette til at forebygge skader og overbelastninger på udsatte personer eller arbejdspladser.
Arbejdspladsmåtter
Vores sortiment af arbejdspladsmåtter strækker sig over alt fra indendørs- til udendørsmåtter med funktion i både våde, tørre, lette og barske miljøer.
Boblemåtter
Måtter som er forsynet med bobler, har den effekt, at musklerne stimuleres og blodcirkulationen øges, hvilket er medvirkende til at belastningsskader reduceres betygeligt.
Skridsikker måtte
Hos ErgoLift har vi fokus på kvalitet og sikkerhed. Den drænende ringkonstruktion giver god skridsikkerhed, samtidig med at den bortleder vand samt andet spildmateriale.

ErgoLift tilbyder et stort og bredt udvalg af industrimåtter. Vores industrimåtter er kvalitetsførende, ergonomiske og anvendelige til langt de fleste industrier og brancher.

Hos ErgoLift har vi et stort udvalg af industrimåtter. Måtterne er fremstillet til at kunne bruges i industrielle miljøer, hvor slidstærke måtter er nødvendigt.Vi har måtter til både indendørs og udendørs opgaver, hvor en måtte med godt greb og høj sikkerhed skal bruges.Størstedelen af vores industrimåtter er perfekte til arbejdsstedet, uanset om man arbejder i bevægelse eller statisk.


Aflastningsmåtter forbedre og skåner helbredet.

Ved at tilfører en stødabsorberende aflastningsmåtte til de faste arbejdspladser, medvirker dette til at forebygge skader og overbelastninger på udsatte personer eller arbejdspladser.En effektiv stødabsorbering aflaster kroppen og skåner knogler og led, vores forskellige typer aflastningsmåtter kan med fordel anvendes på de arbejdspladser, hvor der er meget stillestående arbejde,f. eks. i butikker bag disken, på værkstedet ved liggende reparationer, i industrien ved montagelinjer, på kontoret hvor der er skiftesvis siddende og stående arbejde ved hæve-/sænkebordet,i køkkener og kantiner hvor der ønskes drænende og fedtafvisende måtter eller i skolemiljøer hvor gulvzoner indrettes med behov for akustisk lyddæmpning eller som isolation mod kolde gulve miljøer, hvor børn og unge færdes.Listen af forskellige formål er lang, og behovet er udbredt, men resultatet taler sit tydelig sprog.


Aflastningsmåtter effektivisere og besparer.

Vi prioriterer løsninger, som forener funktionalitet og sikkerhed med flot design og gode, solide materialer. Med en aflastningsmåtte kan du forbedre arbejdsmiljøet markant for ansatte og bruger, hvilket vil øge arbejdsglæden,nedsætte sygefraværet og effektivt forebygge arbejdsskader. Investeringen i aflastningsmåtter giver gode resultater i form af øget arbejdsglæde og højere effektivitet, og på længere sigt i form af færre sygedage.


Aflastningsmåtter anbefales af læger.

Skån dine medarbejdere med en aflastningsmåtte i høj kvalitet. Brug af arbejdsmåtte anbefales af læger til forebyggelse af skader på led og knogler.Det skyldes, at det tykke, stødabsorberende materiale aflaster knæ, ankler, hofter og ryg under længerevarende, ensformige arbejdsstillinger.En arbejdsmåtte kan placeres diskret bag butikkens ekspeditionsdisk, ved værkstedsbænken eller ved køkkenbordet. Med andre ord alle steder hvor dine medarbejdere står længe og arbejder.ErgoLift tilbyder et stort og bredt udvalg af aflastningsmåtter. Vores aflastningsmåtter er kvalitetsførende, ergonomiske og anvendelige til langt de fleste industrier og brancher.

Søger du en måtte, som kan modstå olier og kemikalier, kan vi også hjælpe digVores boblemåtte Senso Nitril, er modstandsdygtig overfor alle former for olie og kemikalier, da den er fremstillet af nitrilgummi.


Svejsemåtter - Link Serien

Vores to modeller af svejsemåtter, er begge ideelle når man skal arbejde med varme værktøjer og olieVores Link måtte er resistent over for nogle olier, mens vores Link Premium er resistent over for alle slagt olier.Svejsemåtterne er modstandsdygtige over for slitage, hvilket gør dem langtidsholdbare, og samtidig gør måttens solide overflade den meget nemmere at rengøre.


• Klarer kontakt med varmt værktøj

• Måtterne er oliebestandige

• Fasede kanter minimerer risikoen for at snuble

• Gule kantlister for markering af arbejdsområder

• Ryg og ben aflastes effektivt med høj produktivitet og lavere sygefravær som resultat


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.