Ekskl. moms | Inkl. moms
phone44 600 440

Industrimåtter

Aflastningsmåtter
Ved at tilfører en stødabsorberende aflastningsmåtte til de faste arbejdspladser, medvirker dette til at forebygge skader og overbelastninger på udsatte personer eller arbejdspladser.
Arbejdspladsmåtter
Vores sortiment af arbejdspladsmåtter strækker sig over alt fra indendørs- til udendørsmåtter med funktion i både våde, tørre, lette og barske miljøer.
Boblemåtter
Måtter som er forsynet med bobler, har den effekt, at musklerne stimuleres og blodcirkulationen øges, hvilket er medvirkende til at belastningsskader reduceres betygeligt.
Skridsikker måtte
Hos ErgoLift har vi fokus på kvalitet og sikkerhed. Den drænende ringkonstruktion giver god skridsikkerhed, samtidig med at den bortleder vand samt andet spildmateriale.

Vælg skridsikre industrimåtter


I mange områder af industrien, er der ofte behov for stående arbejde i længere perioder. Det gælder både på lageret, i produktionen og på værkstedet. Ved stående arbejde i disse industrier, er det vigtigt at have en god, ergonomisk måtte at stå på, som samtidig kan tåle de barske omgivelser.

Hos ErgoLift tilbyder vi et stort udvalg af professionelle industrimåtter. Industrimåtter er gummimåtter specielt fremstillet til at klare både indendørs og udendørs opgaver i industrielle miljøer.

Industrimåtter til tørre, barske og våde miljøer

Der findes industrimåtter til mange forskellige formål og behov. En stor del af vores sortiment består af klassiske ergonomiske aflastningsmåtter, der beskytter brugerens knæ og ryg ved stående arbejde. De industrielle aflastningsmåtter er dog fremstillet i en særligt slidstærk kvalitet, der tåler hård belastning og brug, dag efter dag. Blandt vores store udvalg af ergonomiske måtter til industrien finder du bl.a. de populære boblemåtter, der med deres design er udviklet til at give brugeren et behageligt aflastende underlag, og samtidig øge blodcirkulationen.

Blandt vores mange industrimåtter, finder du også flere måtter tilpasset forskellige nichebrancher. Det kan fx være at du arbejder med elektronik eller i miljøer hvor elektrostatiske afladninger kan opstå. Her er det vigtigt at din måtte er fremstillet i antistatisk ESD-materiale. Flere af vores arbejdsmåtter kan købes som ESD-måtter

Det kan også være at du arbejder i metalindustrien eller på et værksted, hvor der er behov for at måtten kan tåle olie, fedt, skærevæsker, varme spåner og svejselopper. Hos ErgoLift fører vi bl.a. de populære måtter Link og Link Premium der begge er ideelle når man arbejder med varmt værktøj og olie. Vores Link måtte er resistent over for nogle typer olier. Link Premium er derimod resistent over for alle typer olier.

Måske er du på udkig efter en helt anden type måtte til arbejdspladsen? Du kan med fordel se vores store udvalg af bl.a. kontormåtterentræmåtter, vådrumsmåtter køkkenmåtter og meget mere.

Skån dine medarbejdere med ergonomiske måtter

Det er hårdt for både knæ og ryg, at stå op i mange timer hver dag. Derfor er det vigtigt at gøre hvad man kan, for at forbedre arbejdsmiljøet og forebygge arbejdsskader. En industrimåtte er et godt og prisvenligt redskab til et forbedret fysisk arbejdsmiljø i industrien. Måtterne kan let indgå i indretningen af den enkelte arbejdsstation, og placeres ved enten arbejdsborde pakkeborde eller værkstedsborde. Dermed aflaster og beskytter måtten brugeren mod glatte, hårde og kolde underlag.

Brug for hjælp til industri- og aflastningsmåtter?

Det kan være en svær opgave at vælge den rette måtte til din arbejdsplads. Hos ErgoLift står vi klar til at hjælpe, vi er nemlig eksperter i måtter til arbejdspladsen. Vi tilbyder over 50 forskellige typer, og har mere end 20 års erfaring med salg af måtter. Så har du et spørgsmål, eller har du brug for vejledning i forbindelse med valget af den rette måtte til din virksomhed, kan du altid kontakte os på tlf. 44 600 440.


Ud over vores generelle nyhedsbrev har du også mulighed får at tilmelde dig vores mere specifikke nyhedsbreve.Jeg giver hermed mit samtykke til at ErgoLift må opbevare og benytte mine ovenstående data til håndtering og udsendelse af ErgoLifts nyhedsbrev, idet disse data er underlagt ErgoLifts politik for opbevaring og behandling af persondata, som kan læses på dette link.

Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at sende en mail til info@ergolift.dk og afmelding af nyhedsbreve kan også ske ved at klikke på "afmeld nyhedsbrev" på fremsendte nyhedsbrev.